Jeg har netop købt hos Maak Shop for først gang, og sikke en fantastisk kundeoplevelse. Virkelig god pris, utrolig hurtig levering og en kæmpe fornøjelse at åbne pakken, med fint silkepapir sat run... Voir plus
Fantastisk flot butik med et bredt udvalg af lækkert tøj,sko og accessories. Altid super service hos det nærværende personale,kan absolut anbefale et fysisk besøg og ellers online hvor inspirationen o... Voir plus
Altid imødekommende personale og super god service. Køber alt mit tøj i MAAK og har gjort det i en årrække. De allerbedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde:-)
Mere end tilfreds !! Jeg var så uheldig at modtage en beskadiget vare og måtte i kontakt med kundeservice i starten af januar. Og var ærligtalt træt af julehandel online. MAAK var hurtigt til at s... Voir plus
Hurtig levering
Hurtig levering. Skoene kom allerede dagen efter, jeg havde bestilt dem.
Lynhurtig levering og flot indpakning
Lynhurtig levering og flot indpakning.
Det gi'r lige det lille ekstra, når den fede vare også er pakket flot ind, når man henter den i pakkeshoppen.
Jrg er meget tilfreds.
Jeg havde ledt efter et par sko
Jeg havde ledt efter et par sko, men de var udsolgt i min størrelse alle andre steder, så fandt min mor heldigvis Maak Shop. Vi havde ikke hørt om butikken, så naturligvis gik vi til trustpilot og konkluderet at det var værd at købe fra. Dagen efter fik jeg mine sko. De var vældig fint pakket ind, dog havde sko æsken fået et slag på toppen og fået et hul. Om den er sendt afsted sådan eller om det sket under fragten vides ikke. Der er ikke sket skoene noget. Er meget tilfreds med min ordre og meget imponeret over leveringstiden. butikken er skrevet ned til en anden gang ;-)
Altid en “ ærlig “ handel
Altid en “ ærlig “ handel. Altid hurtig lev. AA🙋♀️
Har altid synes godt om Maak
Har altid synes godt om Maak, altid dejlig hurtig til at afsende deres internetordre og så er tingene altid pakket fint ind.
Havde desværre en oplevelse i selve butikken, hvor vi stod 5 i kø og så fordi ekspedienten kendte den sidste i køen, valgt hun at hjælpe vedkommende først. Der følte man virkelig sig ligegyldig og uvelkommen, desværre.
Hurtig og god levering!
Hurtig levering og sødt med en lille gave i pakken (en lille slikpose) 🫶🏼
Sødeste personale
Sødeste personale, som altid er meget hjælpsomme. Jeg føler mig aldrig presset til at købe noget.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, varen er meget pænt indpakket og der medfulgte endda en lækker pakke slik. Jeg bestilte endda kun én tilbudsvare.
En fantastisk kundeoplevelse
Virkelig god pris, utrolig hurtig levering og en kæmpe fornøjelse at åbne pakken, med fint silkepapir sat rundt om skokassen, faktura og returlabel lå i lille smart pakke inkl. nogle lækre vingummier - man mærker klart, at de gerne vil gøre en ekstra indsats overfor mig som kunde - tusinde tak for den oplevelse.
Mh Trine
Ekstraordinær kundeservice!
Min mand købte i MAAKs butik i Randers i juleferien, nogle fine bukser på udsalg til mig i fødselsdagsgave. Det var desværre den forkerte størrelse. Vi bor til hverdag på Frederiksberg og jeg kunne derfor ikke tage i butikken for at ombytte, inden for de 3 hverdage, som påkrævet. Efter et enkelt opkald, hvor den søde ekspedient kunne huske min mand, samt hvilke bukser jeg havde fået (uden jeg selv nævnte det), fik jeg lov at returnere, og så ville de sende mig den rigtige størrelse uden beregning efterfølgende. 2 dage efter jeg har sendt bukserne retur til dem, er der kommet en besked om, at jeg kan hente mine nye bukser i pakkeshop. Det er uovertruffen god kundeservice, som man efterhånden sjældent oplever i DK. Tusind tak til MAAK. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering - modtog varen næste dag.
Fantastisk butik med et fedt sortiment…
Fantastisk butik med et fedt og bredt sortiment og fantastisk personlig service. Og jeg er vild med, at de tør sammensætte tøjet på en anden måde, så man kan blive inspireret til at komme lidt ud af sin comfortzone🤩
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg har i dag forsøgt at bytte en julegave. Jeg har været inde i butikken i Randers 2 gange, hvor der var mange mennesker og jeg gik derfor igen. I dag kan jeg så ikke få lov til at returnere, fordi jeg er 1 dag over tidsfristen. Jeg har handlet meget her, men kommer aldrig til det igen og vil heller ikke anbefale at andre lægger sine penge her.
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg fik ved en fejl tilsendt en øreringlås uden selve øreringen. Jeg skrev en mail og fik svar under et kvarter senere, at det beklagede de og sendte straks en ny. Jeg modtog den nye få dage efter, sammen med et fint mundbind.
Vil anbefale alle at handle her👏🏼😊
Ubeskrivelig fantastisk service!
Købte en Mads Nørgaard bluse på tilbud hos dem om onsdagen (sent om aften) modtog blusen om fredagen. Prøvede og vaskede blusen - opdagede to små huller i blusen. Tog billeder af det, og sendte en hurtigt mail til dem lørdag formiddag.
Lørdag omkring middagstid fik jeg et hurtigt svar, med beskeden om at de var utrolig ked af at der var de huller. De mente der var en bluse mere på lager i min størrelse og ville vende tilbage mandag.
Mandag fik jeg en besked om den var afsendt, spurgte dem om jeg skulle sende trøje retur med det label de havde vedlagt. Fik hurtigt svar og skyndte mig over i gls shoppen med retur pakken.
I dag tirsdag hentede jeg min nye fejlfri bluse i pakkeshoppen. Udover blusen lå der også et par glitter strømper i en matchende farve. Hvilket de ikke havde behøves :-) men det er virkelig udover mine forventninger!
Så kan varmt anbefale denne hjemmeside! Og det er virkelig ikke sidste gang jeg handler der.