Da vi kontaktede Maria, var vores datter 6 måneder gammel. Alle hendes lure foregik i bæreselen på os, og hun faldt kun i søvn, hvis vi stod og squattede. Vi havde svært ved at forestille os, at det... Voir plus
Jeg kontaktede Maria, fordi vi faktisk hele min søns liv har sovet dårligt (20 måneder). Vi har før været i kontakt med en søvnvejleder, uden at det rigtig gav noget, derfor var vi også lidt skeptis... Voir plus
Vi har virkelig haft god effekt af et forløb med Maria! Hun lyttede virkelig til os og med få, men effektive værktøjer gik vi fra at have en datter der vågnede 4-6 gange om natten helt utrøstelig og h... Voir plus
Vi har været så glade for vores forløb hos Månerejsen. Vi kontaktede Maria, fordi vores datter havde mange opvågninger og altid skulle ammes i søvn, hvilket var opslidende for mig som mor. Maria... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Jeg er muskuloskeletal fysioterapeut (MSc) og certificeret søvnvejleder med speciale i børns søvn (0-5 år). Min mission er at hjælpe familier og deres børn til bedre søvn for at opnå en bedre balance i hverdagen som børnefamilie. Jeg tilbyder både konsultationer og søvnforløb. Jeg anvender en helhedsorienteret tilgang, hvor fagligheden er i højsædet med dit barn i fokus. Fra et videnskabeligt perspektiv anvender jeg nyeste forskning og evidensbaseret viden på området for børns søvn til at skabe den mest optimale vejledning for netop jeres familie. Jeg tager altid højde for den enkelte situation, hvor mine skræddersyede forløb og konsultationer baner vejen for den sunde søvn. Som forældre får du gennem mine vejledninger konkrete redskaber til, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for en tryg og sund nattesøvn til dit barn nu og på sigt. Book online i dag på www.maane-rejsen.dk og modtag hurtig professionel hjælp og skræddersyet søvnvejledning til dit barn. Jeg står klar til at hjælpe dig med dit barns søvnudfordringer. Kontakt mig og hør nærmere. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Aucun historique récent de demande d’avis
God hjælp til at strukturere vores datters sengetid
Vi havde et fint forløb med Månerejsen, hvor vi fik en god hjælp til at strukturere lure, og sengetid, for vores 5½ måneder gamle datter.
Hun skulle førhen vugges i søvn hver aften, hvilket som regel også tog flere timer.
Med mere fokus på tidspunkterne for lurene om dagen, og en bedre plan for hvad vi gøre ved sengetid, har vi kunnet mærke en kæmpe forskel i hvordan det går når hun skal sove.
Maria har været yderst hjælpsom, og haft kontakt med os hver dag under forløbet.
Vi var lidt skeptiske i starten for om det ville kunne hjælpe, men må konstatere at vi nu kan få vores datter til at sove på langt kortere tid, og med mindre gråd (selvom det selvfølgelig ikke altid kan undgås helt).
Måske vigtigst af alt sidder vi ikke længere med følelsen af at vi "gør det forkert", eller "ikke ved hvad vi skal gøre" når vi lægger vores datter i seng. Noget som man ellers godt kunne opleve når man efter 2 timer stadig stod og vuggede en grædende baby.
Vi kan derfor klart anbefale Månerejsen. Det hjalp i hvert fald os.
Vi fik vores liv tilbage
Gennem et halvt år havde vi kæmpet med dårlig søvn hos vores 1 årige søn. Det var svært at putte, han kunne kun vugges i søvn, vågnede ofte og var ked af det og nætterne var mindst lige så frustrerende. Vi var presede på alle leder og kanter, da vi ved et tilfælde fandt Maria og Månerejsen.
På bare et par uger blev vores liv vendt på hovedet - fra at bruge timevis på putning og opvågninger, have dårlig ryg og være frustrerede og stressede - er vi med Marias hjælp kommet til et helt nyt kapitel. Vores søn glæder til at skulle lægges i seng, finde ro og falde i søvn. Det er slut med at vugge ham i søvn, han lægger sig bare ned og slapper af indtil han bliver træt. Noget vi ikke havde troet muligt, slet ikke på bare et par uger!
Vores forløb med Maria har været rigtig godt, Maria er sød, hjælpsom, proaktiv og virkelig dygtig. Gennem forløbet havde vi daglig kontakt med Maria om hvordan det går, hvad vi kan gøre for at forbedre og hvis vi havde spørgsmål. Vi følte os i rigtige gode hænder - det eneste vi fortryder er at vi ikke startede før :)
Kæmpe anbefaling!