L'entreprise a répondu
Supermooi boeket als cadeau gegeven en werd met veel enthousiasme ontvangen. De bloemen zien er levensecht uit en zijn prachtig samengesteld. De snelle levering en de mooie, verzorgde verpakking maakt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede en behulpzame communicatie. Ik wilde een bloem uit één boeket omwisselen voor een andere bloem uit een ander boeket, hierbij werd ik heel goed geholpen! Boeket is goed aangekomen en staat sup... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering! Als een een cadeautje verpakt. En heel erg blij met de bloemen en vaas. Dikke aanrader!
Madame Fleurie: hét geheim voor bloemen die altijd mooi blijven. Prachtige kunstbloemen mét vaas die jarenlang mooi blijven, zo bij jou thuisbezorgd. Maak kennis met dit nieuwe unieke cadeauconcept met zijden bloemen! Perfecte combinaties van stijlvolle vazen en levensechte kunstbloemen, zorgvuldig samengesteld door een gepassioneerde floral stylist. Ontdek betaalbare elegantie met boeketten die in elke ruimte een blijvende indruk maken, of het nu voor thuis, op kantoor, of als (zakelijk) geschenk is. Ontdek de magische wereld van Madame Fleurie, waar bloemen voor altijd bloeien. Madame Fleurie is er voor iedereen die zijn eigen of andermans interieur wil opfleuren met prachtige kunstbloemen die nooit verwelken. Het beste van alles? Deze luxe zijden bloemen brengen niet alleen kleur en stijl, maar ook een verrassend betaalbaar prijskaartje met zich mee.
Witteweg 42, 1431 GZ, Aalsmeer, Pays-Bas
Het was een kado dat ik een week van te voren besteld heb. Is keurig op de afgesproken datum bezorgd.
Kado was helemaal naar wens en gelijk aan de afbeelding.
Snel verzonden, heel goed verpakt en mooie sets van bloemen+vaas! Mooie natuurlijke uitstraling
Prachtige bloemen en bijpassende vaas, duidelijke website, fijne service, razendsnelle levering en goed contact bij vragen.
Heel netjes en goed verpakt, bloemen + vaas zijn prachtig! Én super snel geleverd.
Snelle levering, mooie vaas en geweldig mooie bloemen. Kwam heel goed en compleet aan in de vaas, hoefde niets aan te passen aan de bloemen. Precies zoals beschreven op website
Een prachtig boeket siert onze woonkamer! Eenvoudig bestelproces, snel geleverd, en een cadeautje om uit te pakken!
Ik gaf het als relatiegeschenk en dat is goed in de smaak gevallen! Prachtige bloemen en vaas.
Mooie, duidelijke, makkelijke site. Boeket was een cadeau voor een chique dame op hoge leeftijd die erg te spreken was over de kwaliteit van de bloemen en de vaas maar ook hoe alles was verpakt en aangeleverd werd.

Réponse de Madame Fleurie
Goede duidelijke website, correcte en tijdige levering en een mooie vaas met prachtige bloemen siert nu mijn woonkamer

Réponse de Madame Fleurie
Goede en behulpzame communicatie.
Boeket is goed aangekomen en staat super gezellig.

Réponse de Madame Fleurie
The flowers look exactly like the pictures on their website.

Réponse de Madame Fleurie
Enorm blij met al mijn tweede nieuwe vaas en bloemen besteld bij Madame Fleurie!

Réponse de Madame Fleurie
Echt een kado om te ontvangen!!! De kwaliteit van de bloemen en vaas is echt heel goed. Het is echt n verrijking voor mijn huis, ik word er heel blij van.

Réponse de Madame Fleurie
En savoir plus sur les différents types d'avis.