Heindorf Jewellery Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Anmeldelse af mit sjælssmykke: Jeg har nu modtaget mit sjælssmykke, som er skabt af Adam Mads Heindorf gennem en dyb meditativ og skabende proces. Det er utrolig smukt og flot stykke hånd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In my father’s memory, I wanted his signet ring altered: the signet to be cut out, a gemstone put in its place, and the signet moved to the inside towards my finger. The feedback I got elsewhere ab... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

The most energetic and idea-rich guy we have ever met. Mads: we will come again and we love you from the bottom of our hearts. You have even made our non-jewel-loving-daughter wear your wonderfully ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads Heindorf smeltede vore gamle hvidgulds ringe om til nye og med sin store kreativitet og kunstneriske sans skabte han et lille kunstværk, som vi nu bærer i mange år. Mads Heindorf er usædvanlig im... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijoutier
  2. Artiste
  3. Artisanat
  4. École d'artisanat
  5. Bijouterie
  6. Sculpture

Écrit par l'entreprise

Mads Heindorf er mester i at lave personlige smykker. Med inspiration fra et mystisk og unikt univers bliver hans kreationer fyldt med symbolik. Det er smykker, der egner sig til at blive fortolket som et digt og beundret som et kunstværk, og ikke to personer læser symbolerne ens.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads er helt fantastisk - vi kommer igen

Jeg har fået den mest vidunderlige og personlige forlovelsesring specialdesignet hos Mads. Min kæreste har i samarbejde med Mads designet min forlovelsesring. Mads tog min kærestes ideer og tanker til sig og forslog selv ideer også, og ud af det har jeg fået en helt unik, smuk og personlig ring. Den er så fantastisk.

Man kan altid komme til Mads med spørgsmål eller ændringer, han er så hjælpsom. Også selvom jeg har været derinde og få tilpasset min ring i størrelsen mange gange, så er det aldrig et problem. Mads tager smilende imod én og forsikre én om at det ikke er noget problem og det vigtigste er at min ring bliver helt perfekt.

Jeg kan varmt anbefale Mads, hans arbejde er så fint og personligt og han er super serviceminded. Vi er ikke i tvivl om at Mads også skal lave vores vielsesringe

12 février 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Indlevelse, kunst og kvalitet!

Lige fra jeg henvendte mig til Mads Heindorf oplevede jeg at han var nærværende og interesseret i at finde det der passede til mig, det der ville gøre mig glad. Han forsøgte ikke at sælge en vare men nærmere at afdække mit behov og finde det der passede for mig. Hans ting er flotte og virker til at være af solid kvalitet!

4 février 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk og meget spændende samarbejde

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til et samarbejde med Mads Heindorf.
Fra start til slut er han: Interesseret, giver plads til såvel sjovt men også seriøst og spændende samarbejde. Han er idérig, inspirerende og et utrolig varmt og dejligt menneske at samarbejde med.
Jeg følte mig altid velkommen og mødt med mine idéer til mit smykke med hans professionelle erfaring med god feedback.
Jeg glæder mig meget og ser i den grad frem til vores næste samarbejde.

29 janvier 2014
Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende, smilende og venlig betjening!

Mads Heindorf besidder en unik evne til at tage imod kunder med en imødekommenhed og varme, som mærkes fra det øjeblik, man træder indenfor i forretningen. Smykkerne er rå og anderledes, og det er tydeligt at der er lagt stort arbejde og kærlighed i hvert eneste smykke, som fremstår enkelt og unikt.

25 novembre 2013

virkelig god betjening

Har fået lavet den smukkeste halskæde og nu et par øreringe hos Mads, og er meget tilfreds. Jeg har fået god betjening og et smukt smykke, så kan anbefaledes.

23 novembre 2013

Perfekt betjening!

Jeg havde et par øreringe, som ikke sad pænt. Fatningen sad for højt, men Mads fik det rettet, så nu sidder de perfekt.

Jeg havde også et par sorte perler, som skulle laves til øreringe. Det blev sterlingsølv fordi hvidguld var en del dyrere. Resultatet blev superflot, for håndværket var helt i top.

Mads er enormt god til at lytte til sine kunder, og det er som om han kan "se" præcis hvad man ønsker. Det giver helt unikke smykker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig håndværker, smukt og anderledes design

Mads er er en utrolig sympatisk og dygtig kunstner/håndværker.
Jeg er så glad for de smykker han har lavet til mig, at jeg faktisk har gået med dem hver dag siden de blev færdige.
Jeg vil til hver en tid anbefale ham. Giv dig god tid og lyt til ham - han er utrolig god til finde en stil der passer lige til dig.

Comme Il Faut

I forbindelse med køb af et specialfremstillet vedhæng, oplever jeg Mads Heindorf som en stjerne indenfor sit fag. Ekspertise, god smag, sød og venlig betjening, går op i en højere enhed. Det giver, efter min mening, rigtig god mening at handle hos Mads Heindorf. Han løser sine opgaver med stil.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor indlevelsesevne, varm person med en fantastisk udstråling af kreativitet, det er Mads!

Mads har skabt de mest fantastiske øreringe til mig af mine gl. guldsmykker, jeg er meget lykkelig for dem, de er blevet lavet i andledning af en meget stor begivenhed, som er overgået mig. Jeg har været vidt omkring for at få skabt et helt specielt smykke, og valget blev Mads, og det valg er jeg stolt over, - TAK Mads! - jeg følte mig som en "primadonna" da jeg gik ud af døren med min "guldklump" i hånden fra din dejlige, og hyggelige butik i Gothersgade, hvori man ellers bare har lyst til at gå rundt og nyde den varme atmosfære og se på dine smukke kreationer. Jeg kommer igen Mads,
du er vanvittig dygtig.

Stor hilsen Jytte

11 août 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Kreativ, sympatisk og effektiv kunde betjening

Igennem en veninde som har handlet med Mads, fik jeg selv lyst til et faa forvandlet nogle arvet guld smykker som jeg aldrig brugte, til et moderne og brugbart solv smykke. Efter at have godkendt Mad's design, lavede han et smukt hals smykke som kom sikkert frem til mig her i Syd Frankrig. Nu har jeg bestilt nogle oreklips i samme design... Det smarte er jo at Mads fra regner vaerdien af det guld jeg gav ham, saa jeg kun skulle betale forskellen. Kan varmt anbefales

7 août 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Smukt arbejde lavet med sjæl

Mads giver meget personlig service , laver fint arbejde og har en vigtig spiritualitet
i sit arbejde, jeg anbefaler hans arbejde til alle der ønsker specielle smykker og
bliver godt mødt.

Karen Holst

14 juillet 2013

SUPER SERVICE...

Jeg skulle have smykker til mit bryllup, og kom med nogle få ideer og noget arveguld der skulle smeltes om. Og det viste sig, at Mads Heindorf var den perfekte til den opgave. Fik de smukkeste smykker ud af mine besøg/møder hos ham, han udviste totalt perfektion og behandlede opgaven med stor respekt for mine ideer og man følte sig velkommen. Kan klart anbefale Mads Heindorf - ingen tvivl.

1 juillet 2013

Nærværende guldsmed

Sjældent har jeg følt mig så set, som jeg gjorde efter besøg og handel hos Mads Heindorf. Jeg fik vist et smykke der passer lige til mig, og som sikkert vil pryde min hals de næste mange år. Tak!

22 juin 2013

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus