Madsphysique

Jeg er rigtig glad for det forløb jeg har være igemmen. Har lært rigtig meget om hvordan man ændre sine dårlige vaner og finde nye og sunder måder som alternativ. Ville varmt kunne andbefale et forl... Voir plus

Jeg oplevede præcist det samme, som de 3 forudgående anmeldelser.... 🤬 Han fortsatte og fortsatte med at trække penge. Spærrede mit kort og fik hjælp af banken. Dog aldrig penge retur pga. jeg ba... Voir plus

Mads har hjulpet mig i 3 måneder og han har givet mig nogle redskaber som jeg kan bruge helt klart dygtig i hans fag som personlig træner og han er en kanon fyr og vild trænings makker kan han anbefal... Voir plus

Mads er en fantastisk coach! Han er altid klar til at lytte til sine klienter og er altid støttende og forstående. Han laver også planer udfra lige præcis DIG! Han har mine varmeste anbefalinger!

Les gens ont aussi consulté

Holder ikke sin aftale og beholder ens penge

Jeg skulle være med i et eksperiment hvor jeg i 12 uger skulle følge et træningsprogram med 5 ugentlige træninger, som jeg skulle få tilsendt hver uge. Jeg skulle så lave citater udfra hver træning og sende billeder hver uge.
Det var meget vigtigt for Mads at jeg var seriøs og jeg skulle derfor indbetale et depositum på 1000,- som jeg så skulle få tilbage ved at gennemfører de 12 uger.

De første par uger går gnidningsfrit og jeg modtager mit træningsprogram om mandagen.
Men allerede i uge 4 begynder han at sende et forkert træningsprogram. Det samme sker op til flere gange, plus at jeg tit må huske ham på at sende træningsprogrammer de efterfølgende uger.

I uge 11 har jeg igen ikke modtaget noget træningsprogram og beder ham tirsdag aften om at sende et. Det samme gør jeg onsdag, da jeg stadigvæk ikke har modtaget noget. Al kontakten foregår over instagram og jeg kan derfor se at han har læst mine beskeder, men ignorerer dem. Torsdag skriver jeg så til ham - "Jeg ikke ved hvad dine intentioner er, men hvis du ikke kan overholde din del af aftalen, så bør du overfører mine penge tilbage og lade vær med at spilde min tid"
Herfra blokerer han mig og jeg har ikke fået mine penge tilbage trods jeg har gjort min del af eksperimentet.

19 mai 2018

Er lige startet op med 1 års forløb med …

Er lige startet op med 1 års forløb med Mads. Kan allerede nu mærke, at det bliver det HELT rigtige for mig.
Er jeg i tvivl om noget, så skriver jeg bare til ham - hvor der altid er hurtig respons, samt et ordentligt svar man kan bruge til noget.
Planerne sidder også lige i skabet, kosten er super varieret, så jeg til hvert måltid kan vælge mange valgmuligheder. Fremfor kun at skulle tygge sig igennem ris og kylling - så kæmpe ros!
Og har aldrig haft så hårde træninger da jeg selv stod for det. Efter træningerne nu, kan man virkelig mærke man lever ;)
Kan kun anbefale Mads, hvis du overvejer og få en personlig træner! Super sympatisk og flink fyr.

10 janvier 2018