À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de magie

Écrit par l'entreprise

Magicshop.nl is in Nederland met ruim 200 vierkante meter de grootste goochelwinkel. Mega groot assortiment goocheltrucs, - boeken en speelkaarten liggen voor je klaar om mee te nemen. De winkel wordt gerund door professionele goochelaars dus ook voor goed advies, hulp en zelfs goochel-les, coaching of een workshop goochelen (voor je bedrijf) kun je zeker bij ons terecht. Kom gezellig langs in de winkel en laat je verrassen of shop eenvoudigweg online. Alles direct uit voorraad dus snel in huis.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige zaak, met zeer goede service

Wow!
Wat een prachtige winkel is dit.
Het is echt een beleving vanaf het moment dat je de deur opent. Je moet dit echt zelf ervaren! De mensen die er werken zijn echt toppers. De nieuwe eigenaar is zelf goochelaar.
Daarnaast zijn hij en zijn vrouw, die ook in de winkel staat, zeer gastvrij, service gericht en super enthousiast!
Ik blijf hier zeker komen. Dikke 10!

20 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Iedere keer weer een feestje

Ieder bezoek aan de winkel is steeds weer een feestje. Of het nou is om nieuwe trucs uit te kiezen of voor een kinderfeestje (workshop en show).
De persoonlijke aandacht, de vriendelijkheid en het eindeloze geduld zijn geweldig!! Zeker naar kinderen toe.
Zowel met Ron als met Thijs hebben we hele goede ervaringen.

21 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

niet meer wat het ooit was

niet meer wat het ooit was, helaas door de overname zwaar achteruit gegaan. de sfeer en gezelligheid zijn weg. We missen Ron. helaas is het voor ons nu over om hier nog te komen, er zijn in Nl nog 2 andere en die zijn vele malen beter.

6 novembre 2025
Logo de Magicshop

Réponse : Magicshop

Beste MS,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te horen dat je de winkel niet meer ervaart zoals voorheen. Een overname brengt altijd veranderingen met zich mee, maar het is zeker niet onze bedoeling geweest dat dit ten koste zou gaan van de sfeer of de beleving.

Ron heeft jarenlang iets heel moois opgebouwd en we hebben veel respect voor wat hij heeft neergezet. We doen ons best om dat voort te zetten, maar begrijpen dat veranderingen wennen kunnen zijn en niet voor iedereen goed uitpakken.

We zouden het waarderen als je ons zou willen laten weten wat je precies mist of waar je verbeterpunten ziet. Je bent van harte welkom in de winkel, stuur een berichtje of bel ons gerust.

Hoe dan ook danken we je voor je openheid en wensen we je het allerbeste.

Vriendelijke groet,
Thijs
Magicshop.nl

Gewoon TOP WINKEL

WOW! als je kwalitatieve‚mooie en goed geprijsde goochel attributen nodig hebt raad ik deze winkel zeker aan. super vriendelijk super snel geleverd echt gewoon perfect!

Dankje magicshop!

30 avril 2025

Alles perfect in orde!

Eerste bestelling geplaatst (5 Tenyo magic tricks) en alles vlot verlopen. Snel geleverd, netjes verpakt, alles in goede staat toegekomen.

PostNL vond het nodig om de doos over onze tuinmuur te gooien, maar gelukkig was er niets beschadigd. Dus 5 sterren voor magicshop.nl, 1 ster voor PostNL.

14 janvier 2025

gewoon goed

Maandag een set kaarten besteld, had van te voren al gezien dat ze die week dicht waren en vanaf zaterdag weer aanwezig zouden zijn.
Vrijdag kreeg ik netjes een verzendbevestiging en zaterdag lagen de kaarten al in de brievenbus, zeer fijn en snel!

19 février 2024

Top winkel

Top winkel! Super fijne service, altijd goed advies en Ron kijkt nooit of ie meer aan je kan verdienen. Altijd of die je het beste verkoopt, niet het duurste. Voor de best of the best, hier heen!

14 novembre 2022

Zonder twijfel 5 sterren

Zonder twijfel 5 sterren! Top service! Altijd snel antwoord op je vraag, altijd vriendelijk en altijd correct! Ik had een defecte gimmick aangekregen (iets waar magicshop zelf niet aan kon doen) en ze hebben me toen zeer snel en correct verder geholpen zonder moeilijk te doen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een zeer tevreden klant ben en ik raad ze iedereen aan! Volg ze ook op social media en blijf zo op een leuke wijze op de hoogte van nieuwe trucs die op de markt zijn. Helemaal te gek!

15 août 2021

Top winkel

Ik ben altijd tevreden met de service die magicshop.nl bied als ik vragen heb krijg ik hier snel antwoord op en als ik iets bestel dan is het vaak snel binnen echt een top winkel

3 juillet 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

De winkel is SUPER mooi

De winkel is SUPER mooi. Het is echt een leuke en unieke ervaring. Niet alleen zijn er mega veel producten, ook krijg je live veel van die producten te zien door de de aanwezige goochelaars. Ze weten heel veel over goochelen en kunnen goed advies geven over producten.

2 juillet 2021

Absoluut de beste Goochelwinkel in Nederland

Vriendelijke mensen, goede kennis van zaken.
Men neemt hier nog echt de tijd voor je, ook als je het niet meteen snapt.
Als iets niet op voorraad is bestellen ze het voor je en is het vaak binnen twee dagen binnen.
Kortom, voor mij geen andere goochelwinkel meer!

4 septembre 2013
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus