Super leuk deze blokjes. De print is mooi en het werkt goed. Gegeven aan mijn zoon die 6 werd. Hij is er erg blij mee en kan er goed zijn creativiteit in kwijt. Ipv mine craft op een schermpje speelt... Voir plus
Heel erg tevreden! Mijn zoontje speelt heel erg graag met de blokjes, er zijn eindeloze combinaties mogelijk en met zijn eigen lego-figuren is dit de perfecte combinatie voor zijn creatieve avonturen.... Voir plus
Heel leuke set. Degelijke blokjes. Goede kwaliteit. Onze jongste zoon kreeg het voor zijn verjaardag en was superblij. Er is op een week tijd echt al ontelbare uren mee gespeeld door onze kinderen v... Voir plus
Snelle feedback op vragen via whatsapp . Het is een super leuk product. Kinderen zijn enthousiast . Kwaliteit is goed , maar de prijs is hoog !
Magneetblokjes.nl is dé specialist in magnetisch speelgoed in Nederland en België. Onze blokjes zijn geïnspireerd op Minecraft, zodat kinderen hun favoriete virtuele bouwwerelden nu ook in het echt kunnen nabouwen. Dat maakt het spelen niet alleen extra leuk, maar ook herkenbaar en uitdagend. Met onze magneetsets ontdekken kinderen eindeloze mogelijkheden om te bouwen, combineren en creëren. Daarbij ontwikkelen ze spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht, motoriek en creativiteit. Het bouwen met magneetblokjes stimuleert bovendien samenwerking: samen spelen, samen bouwen en samen leren. Alle producten in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Zo kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig en verantwoord spelen. Van compacte startersets tot uitgebreide pakketten met vele onderdelen: er is altijd een set die past bij de leeftijd en het niveau van elk kind. Bij Magneetblokjes.nl staat service voorop. Wij zorgen voor snelle levering, duidelijke productinformatie en een klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Ook blijven we continu werken aan uitbreiding van ons assortiment en verbetering van onze webshop. Kortom: bij Magneetblokjes.nl brengen we de fantasie van Minecraft tot leven – in de echte wereld.
Buurseman 13 beltrum, 7156 JM, Beltrum, Pays-Bas
- +31 (0)623427019
- info@magneetblokjes.nl
- magneetblokjes.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Zeer snel en vlot!
Zeer snel en vlot!
Netjes verpakt
Product ziet eruit zoals op de advertentie en ziet er goed uit!