Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en magnetbue i fødselsdagsgave til min søn, den faldt desværre af væggen efter nogle timer, på trods af jeg fulgte guiden helt. Da den faldt ned landede den på magneterne og ødelagde 1 af dem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rigtig god service, da jeg kort tid efter opsætning så at Magnetbuen løftede sig fra væggen i bunden. De kunne godt se problemet og jeg fik hurtigt tilsendt en ny magnetbue.

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super ærgelig oplevelse

Super ærgelig oplevelse alt i alt. Vi modtag magnetbuen i gave. Vi bestilte 2 pakker magneter med den rabatkode vi fik med. Det skete en fejl, så vi modtag ordrebekræftelse på 1 pakke uden den rabat vi havde fået. Jeg skriver med det samme en mail, som jeg markerer som en hastesag.
Næste dag ved 10.30 tiden, får jeg en mail om at den desværre allerede er pakket og afsendt - til trods for at jeg ikke har modtaget besked fra fragtfirma og gør opmærksom på dette. Vi kontakter kundeservice, som holder ved at den er afsendt og de kan ikke gøre noget for os. Vi modtager en mail 00.12 fra Bring om at de nu har afhentet pakken.
Næste dag snakker vi med en anden medarbejder, som giver os en rabatkode på 10 procent og fjerner fragten fra den pakke vi skulle have udover den første, som vi så får bestilt torsdag. Vi kontakter firmaet fredag ved middagstid, for at høre om den er på vej, da vi ikke her modtaget nogen bekræftelse. Medarbejderen lover at den bliver afhentet af bring Aller senest lørdag morgen. Mandag har vi stadig ikke hørt noget og kontakter dem igen. Denne medarbejder er uforstående overfor det der er blevet sagt fredag, da de godt ved den tidligt ville blive hentet mandag af Bring. Mandag eftermiddag får vi en besked om at den nu er afhentet - AF GLS. Jeg forstår ikke helt hvordan det er muligt gentagne gange at udtale sig så forkert og ikke stå til ansvar for noget af det der bliver sagt. Vi kommer ikke til at handle her igen, og vil ikke råde nogle til det. Magneterne er flosset i kanten og buen klistrer ikke ret godt til trods for at vejledningen er fulgt til punkt og prikke.

15 avril 2026

Hej Lærke

Det er jeg virkelig ked af at høre – det lyder som en rigtig kedelig oplevelse, du har haft hos os 🙁

Her lægger jeg mig fladt ned og beklager mange gange. Det er slet ikke i orden, at du har modtaget modstridende vejledning; det skal der være styr på.

Jeg har forsøgt at kontakte dig telefonisk, men desværre uden held. Jeg har ligeledes sendt dig en mail, da jeg – efter vores ellers fine korrespondance – håber, at du i sidste ende sidder tilbage med en god mavefornemmelse, trods den uheldige start.

Jeg vil i hvert fald gøre mit yderste for, at du føler dig godt hjulpet og er tilfreds med den endelige løsning 🌸

Du er altid velkommen til at ringe mig op eller besvare min mail, hvis der er det mindste, du vil følge op på.

Ønsker dig en god onsdag 🌞

Victoria, Magnetbuen 🌈

Tilfreds 2-årig

Selve buen er i en meget fin kvalitet og var super nem at sætte op. Magneterne er lige stærke nok til at holde sig oppe uden at glide, og samtidig nemme at lege med for en 2-årig. Vores datter er meget glad for sættet

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en rigtig god service

4 avril 2026

Varene er fra Temu

Varene er fra Temu. Blot til info.

Samtlige tavler og magneter er fundet. Formentlig ikke CE-godkendt på trods af at det skrives på hjemmesiden.

30 mars 2026

Hej Jonas

Tak for din feedback, selvom vi er kede af din oplevelse 😞

Vi vil gerne slå fast, at vores produkter ikke er fra Temu. Selvom visse produkter kan ligne hinanden på tværs af internettet, er der stor forskel på materialernes kvalitet og de krav, der stilles til produktionen.

Hos Magnetbuen er sikkerheden vores højeste prioritet. Alle vores tavler og magneter er CE-mærkede og lever fuldt ud op til EU’s krav for sikkerhed, sundhed og miljø. Det er din garanti for, at produkterne er trygge for børn at bruge.

Du er altid velkommen til at kontakte os på hej@magnetbuen.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker yderligere svar, så hjælper jeg gerne.

Ønsker dig en god påske.

Victoria, Magnetbuen 🌈

Noté 1 sur 5 étoiles

Buen bliver ved med at falde ned selvom…

Buen bliver ved med at falde ned selvom du har gjort som der står man skal og det er nummer 2 bue nu vi ikke kan få til at sidde fast
Og har været i dialoh med jer og i sendte en ny da i godt kunne se fejlen men står i samme problem med den nye så ville klart anbefalde at få mine penge tilbage øv øv dårlig fødselsdagsgave

23 février 2026

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse – og også tak for en rigtig god samtale i telefonen 🌸

Jeg er virkelig ked af at høre, at buen bliver ved med at falde ned, især når det var tænkt som en fødselsdagsgave. Det forstår jeg virkelig godt er frustrerende.

Jeg er dog rigtig glad for, at vi fik talt sammen og fandt en løsning sammen. Det betyder meget for mig, at vi kunne finde en god løsning, så jeg forhåbentlig kan give jer en bedre oplevelse 💛

Tak fordi du både tog dig tid til at skrive anmeldelsen og til at tage dialogen med mig 😊

Anne 🌈

Sød og hjælpsom kundeservice

Sød og hjælpsom kundeservice. Jeg havde fået en magnetbue i gave til min datter. Selvom vi fulgte guiden til hvordan den skal påsættes, så løsnede den sig efter et par dage. Jeg skrev til kundeservice og fik tilsendt en ny. Den sidder helt som den skal🙏🏻 Vores datter er vild med den. Kæmpe anbefaling 🙌🏻

23 février 2026

Fantastisk kundeservice

Jeg skrev til deres kundeservice og de var simpelthen fantastiske! De mente det var en produktionsfejl og jeg fik tilsendt en ny bue opgraderet til magnetbuen + og en helt ny pakke magneter 😍 Den nye fungerer perfekt og vi er rigtig glade for den. Der er så meget leg i og kvaliteten er virkelig god.

2 mars 2026

5/5 ⭐

Købte en stor ordre som skal gives i gave til en barnedåb. Virkelig fedt koncept med fede produkter, hurtig levering og en god kundeservice. 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

17 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et pakke tilbud med tavle og…

Bestilte et pakke tilbud med tavle og tilbehør til mine børn i julegave. Modtog en forkert farve, men selvom der var gået over returfristen var deres medarbejdere forståelige og sendte den rigtige farve uden problemer. Alt i alt en kæmpe anbefaling her mig trods det ☺️

Deres produkter er mega fine!! Så man behøver ikke betale en højere pris som de andre steder sætter dem til ☺️

27 décembre 2025

Dårlig oplevelse med magnetbuen

Vi har haft dårlige oplevelser med magnetbuen. Kort efter montering, begyndte den at falde af, selvom vi havde fuldt firmaet guidelines, og den blev sat op på en helt ny væk. Vi fik tilsendt en ny, da bagsiden gik i stykker fordi den blev ved at glide ned fra væggen. Vi prøvede teststykket på vores dør, som anbefalet af firmaet, men da vi fjernede den igen, tog teststykket malingen af døren.
Via kundeservice fik vi af vide, at de ikke kunne hjælpe eller gøre noget for os, fordi de ikke tager ansvar for eventuelle skader.
Vi har derfor valgt at returnere vores magnetbue, da vi simpelthen fik nok.
Et langt og rigtig ærgerligt forløb.

2 février 2026

Hej Mathilde

Tak for din feedback 🌸

Jeg er virkelig ked af at høre om jeres oplevelse. Det er aldrig rart, når et produkt ikke lever op til forventningerne – og slet ikke, når det resulterer i mærker på malingen. Det gør mig oprigtigt ondt, at jeres forløb har været så besværligt.

Selvom jeg ikke har mulighed for at tilbyde økonomisk kompensation for skader på hjemmet, vil jeg utrolig gerne i dialog med dig, hvis du har lyst til at dele flere detaljer eller har brug for uddybning af vores guides.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så jeg kan lytte til jeres oplevelse. Jeg har stor forståelse for, at det har været en frustrerende omgang 💛

Sara, MagnetBuen 🌈

Noté 3 sur 5 étoiles

Buen kom ødelagt, men god service

Buen kom ødelagt, men god kundeservice som hjalp hurtigt og sendte en ny bue. Dog hænger magneterne ikke rigtig fast på den.

5 janvier 2026

Hej Ankica

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🌸
Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores hjælp. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan få taget et kig på problemerne, med magneterne.

De bedste hilsner, Lasse,
Magnetbuen.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Havde lidt højere forventninger til…

Havde lidt højere forventninger til produktet. Vi modtager en forkert farve, og selvom vi har fulgt guiden til opsætning på en mdf-plade, vi også har købt hos dem, så bobler selve tavlen, og der er gået hul på den - som om der er en slags “film” over.

16 janvier 2026

Hej

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi rigtig kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager meget, at I har modtaget en forkert farve, og at tavlen desværre bobler og er gået i stykker, især når I har fulgt vores guide og anvendt en MDF-plade købt hos os. Det lyder bestemt ikke, som det skal, og det tager vi meget alvorligt 🙁

Vi vil meget gerne se på sagen og finde en løsning 🌈🙏
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail, så vi kan tage et nærmere kig på det og hjælpe jer videre på bedst mulig vis.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet – din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre 🌸

Rasmus, Magnetbuen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus