Lisez les avis des autres
Jeg fik en magnetbue i fødselsdagsgave til min søn, den faldt desværre af væggen efter nogle timer, på trods af jeg fulgte guiden helt. Da den faldt ned landede den på magneterne og ødelagde 1 af dem... Voir plus
Jeg fik en rigtig god service, da jeg kort tid efter opsætning så at Magnetbuen løftede sig fra væggen i bunden. De kunne godt se problemet og jeg fik hurtigt tilsendt en ny magnetbue.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meget tilfreds med både levering og de…
Meget tilfreds med både levering og de varer vi købte :)
Super ærgelig oplevelse
Super ærgelig oplevelse alt i alt. Vi modtag magnetbuen i gave. Vi bestilte 2 pakker magneter med den rabatkode vi fik med. Det skete en fejl, så vi modtag ordrebekræftelse på 1 pakke uden den rabat vi havde fået. Jeg skriver med det samme en mail, som jeg markerer som en hastesag.
Næste dag ved 10.30 tiden, får jeg en mail om at den desværre allerede er pakket og afsendt - til trods for at jeg ikke har modtaget besked fra fragtfirma og gør opmærksom på dette. Vi kontakter kundeservice, som holder ved at den er afsendt og de kan ikke gøre noget for os. Vi modtager en mail 00.12 fra Bring om at de nu har afhentet pakken.
Næste dag snakker vi med en anden medarbejder, som giver os en rabatkode på 10 procent og fjerner fragten fra den pakke vi skulle have udover den første, som vi så får bestilt torsdag. Vi kontakter firmaet fredag ved middagstid, for at høre om den er på vej, da vi ikke her modtaget nogen bekræftelse. Medarbejderen lover at den bliver afhentet af bring Aller senest lørdag morgen. Mandag har vi stadig ikke hørt noget og kontakter dem igen. Denne medarbejder er uforstående overfor det der er blevet sagt fredag, da de godt ved den tidligt ville blive hentet mandag af Bring. Mandag eftermiddag får vi en besked om at den nu er afhentet - AF GLS. Jeg forstår ikke helt hvordan det er muligt gentagne gange at udtale sig så forkert og ikke stå til ansvar for noget af det der bliver sagt. Vi kommer ikke til at handle her igen, og vil ikke råde nogle til det. Magneterne er flosset i kanten og buen klistrer ikke ret godt til trods for at vejledningen er fulgt til punkt og prikke.

Kom dagen efter !
Tilfreds 2-årig
Selve buen er i en meget fin kvalitet og var super nem at sætte op. Magneterne er lige stærke nok til at holde sig oppe uden at glide, og samtidig nemme at lege med for en 2-årig. Vores datter er meget glad for sættet
Jeg fik en rigtig god service
Varene er fra Temu
Varene er fra Temu. Blot til info.
Samtlige tavler og magneter er fundet. Formentlig ikke CE-godkendt på trods af at det skrives på hjemmesiden.

Réponse : Magnetbuen
God service og lækkert produkter
God service og lækkert produkter. Det er hvad jeg har oplevet hos magnetbuen. Deres farvekridt som kan vaskes af vægge og ting med en vådserviet er geniale til min 2 årig datter der nogle gange tegne ved siden af.
Buen bliver ved med at falde ned selvom…
Buen bliver ved med at falde ned selvom du har gjort som der står man skal og det er nummer 2 bue nu vi ikke kan få til at sidde fast
Og har været i dialoh med jer og i sendte en ny da i godt kunne se fejlen men står i samme problem med den nye så ville klart anbefalde at få mine penge tilbage øv øv dårlig fødselsdagsgave

Sød og hjælpsom kundeservice
Sød og hjælpsom kundeservice. Jeg havde fået en magnetbue i gave til min datter. Selvom vi fulgte guiden til hvordan den skal påsættes, så løsnede den sig efter et par dage. Jeg skrev til kundeservice og fik tilsendt en ny. Den sidder helt som den skal🙏🏻 Vores datter er vild med den. Kæmpe anbefaling 🙌🏻
Fantastisk kundeservice
Jeg skrev til deres kundeservice og de var simpelthen fantastiske! De mente det var en produktionsfejl og jeg fik tilsendt en ny bue opgraderet til magnetbuen + og en helt ny pakke magneter 😍 Den nye fungerer perfekt og vi er rigtig glade for den. Der er så meget leg i og kvaliteten er virkelig god.
5/5 ⭐
Købte en stor ordre som skal gives i gave til en barnedåb. Virkelig fedt koncept med fede produkter, hurtig levering og en god kundeservice. 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐
Bestilte et pakke tilbud med tavle og…
Bestilte et pakke tilbud med tavle og tilbehør til mine børn i julegave. Modtog en forkert farve, men selvom der var gået over returfristen var deres medarbejdere forståelige og sendte den rigtige farve uden problemer. Alt i alt en kæmpe anbefaling her mig trods det ☺️
Deres produkter er mega fine!! Så man behøver ikke betale en højere pris som de andre steder sætter dem til ☺️
Hurtig levering og god service i…
Hurtig levering og god service i kundeservice
Købte det til min datter i hendes 2…
Købte det til min datter i hendes 2 års, fødselsdaggave, og hun elsker den! Hun bruger så mange timer ved den bue, og udfolder sin kreativitet. 🤩
Det bedste køb til hende jeg har gjort. Vi elsker den her hos os!😍
Dårlig oplevelse med magnetbuen
Vi har haft dårlige oplevelser med magnetbuen. Kort efter montering, begyndte den at falde af, selvom vi havde fuldt firmaet guidelines, og den blev sat op på en helt ny væk. Vi fik tilsendt en ny, da bagsiden gik i stykker fordi den blev ved at glide ned fra væggen. Vi prøvede teststykket på vores dør, som anbefalet af firmaet, men da vi fjernede den igen, tog teststykket malingen af døren.
Via kundeservice fik vi af vide, at de ikke kunne hjælpe eller gøre noget for os, fordi de ikke tager ansvar for eventuelle skader.
Vi har derfor valgt at returnere vores magnetbue, da vi simpelthen fik nok.
Et langt og rigtig ærgerligt forløb.

Réponse : Magnetbuen
Buen kom ødelagt, men god service
Buen kom ødelagt, men god kundeservice som hjalp hurtigt og sendte en ny bue. Dog hænger magneterne ikke rigtig fast på den.

Réponse : Magnetbuen
Havde lidt højere forventninger til…
Havde lidt højere forventninger til produktet. Vi modtager en forkert farve, og selvom vi har fulgt guiden til opsætning på en mdf-plade, vi også har købt hos dem, så bobler selve tavlen, og der er gået hul på den - som om der er en slags “film” over.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.