Noté 5 sur 5 étoiles

Powiem szczerze, że po przeczytaniu wielu negatywnych opinii, miałam obawy przed zamówieniem produktów z Makeup. Postanowiłam jednak zaryzykować i złożyłam swoje pierwsze zamówienie:) W moim przypad... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłam kosmetyki na Makeup.pl w sobotę, dotarły do mnie już we wtorek. Po przeczytaniu tutejszych opinii przestraszyłam się, ale kosmetyki przyszły szybko, dobrze zabezpieczone. Sprawdziłam dokładn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiłam w tej firmie kosmetyki już 2 -i raz. Jestem bardzo zadowolona,dostawa szybka ,wszystko OK.Ceny są tak niskie,że,aż wierzyć się nie chce. Nie wiem skąd taka różnica. Ktoś powiedział mi,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Firma bardzo rzetelna. Wiadomo wszedzie zdarzaja sie sie pomylki, w koncu nie jestesmy robotami.Ja otrzymalam zwykly zmywacz do paznokci choc zamawialam truskawkowy. Firma odrazu zainteresowala sie ta... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Fajny asortyment

Fajny asortyment, dużo marek których nie ma w rossmanie. Czekam tylko na więcej nowości z pielęgnacji koreańskiej. Pozdro.

10 avril 2026

Szybko, tanio i solidnie

Szybko, tanio i solidnie. To chyba najlepsze podsumowanie tego sklepu. Zamawiałem prezent dla mamy na ostatnią chwilę i makeup.pl mnie uratował, bo paczka doszła na następny dzień! Super serwis.

28 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym…

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Otrzymałam podkład z uszkodzonym dozownikiem – pompka od początku nie działała i produkt nie wydostawał się z opakowania, przez co kosmetyk był praktycznie bezużyteczny.

Zgłosiłam sprawę i odesłałam produkt, jednak sklep odmówił zwrotu pieniędzy, twierdząc, że produkt był używany. Jest to absurdalne, ponieważ przy niesprawnej pompce nie dało się go normalnie użyć.

Najbardziej rozczarowujące jest podejście do klienta – zamiast rozwiązać oczywisty problem z wadliwym produktem, sklep przerzuca odpowiedzialność na kupującego i odsyła wadliwy towar.

Po tej sytuacji na pewno nie zrobię już tam zakupów.

10 mars 2026

Dzień dobry, Pani Katarzyno,

Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy doprecyzować, że zgłoszenie zostało przez Panią pierwotnie złożone jako odstąpienie od umowy, a nie reklamacja produktu z tytułu wady. W przypadku odstąpienia od umowy produkt można jedynie sprawdzić w zakresie podobnym do tego w sklepie stacjonarnym, natomiast zwrócony kosmetyk nosił ślady używania wykraczające poza zwykłe sprawdzenie.

Jednocześnie informujemy, że sprawa została już ponownie zweryfikowana i reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, a zwrot środków został zlecony.

Pozdrawiamy
Zespół La Makeup Sp. z o.o.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o…

Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o pielęgnację włosów. Ostatnio robiłam większe zamówienie, brałam zestaw od Anwen i maskę z Kérastase. Bardzo mi zależało na czasie, bo wyjeżdżałam na urlop i powiem szczerze, że makeup.pl mnie nie zawiódł. Zamówienie złożone we wtorek rano, a w środę po południu paczka już była w paczkomacie. Wszystko mega bezpiecznie zapakowane, każda rzecz osobno owinięta, więc nie było opcji żeby coś się wylało w transporcie. Ceny o wiele niższe niż w tych znanych drogeriach w galeriach, a jakość ta sama. No i te darmowe próbki do zamówienia... mała rzecz, a cieszy oko i można przetestować coś nowego )) polecam każdemu kto ceni sobie czas i pieniądze.

4 mars 2026

All products came expired

All products came from 2021-2022 and now it’s 2026. All of them are impossible to use, because it’s simply unsafe… never had worse experience shopping online. Check by a serial number on a product itself, not by barcode, just put a serial number like 44ZN01 and write a product name in chatgpt and you will be deadly shocked from what you received…

17 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Uwielbiam makeup za ich promki

Uwielbiam makeup za ich promki. Często można upolować markowe kosmetyki za pół ceny. Ostatnio brałam paletkę cieni i przyszła tak zabezpieczona, że chyba nic by jej nie zniszczyło w transporcie. Dzięki!

28 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Powiem szczerze, ze sie balem czytajac te wszystkie opinie...

Powiem szczerze, ze po opiniach to sie balem... Na sklep najpierw trafilem poraz pierwszy jak szukalem pewnego produktu czy bedzie taniej, ale cena byla podobna wiec po kilku sekundach bylem juz na innych stronach. Kilka dni pozniej robilem to samo i produkt, ktory juz zamowilem na allegro byl wystawiony na przecene ponad 50% (grzebien z wybrakowanym opakowaniem). Napisalem najpierw na chat, zeby sie zapytac co to znaczy 'brak zabezpieczenia' przy produkcie. Niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi przez +-30min/ Napisalem rowniez maila, na ktorego dostalem odpowiedz jeszcze tego samego dnia, byla to sobota. Pani bardzo uprzejma, dowiedzialem sie, ze brakuje oryginalnego opakowania, ale produkt jest nowy, itd. Dzisiaj odebralem przesylke i grzebien zabezpieczony wzorowo, az ciezko bylo sie do niego dostac. Samo zamowienie przyszlo w ladnym malym pudelku firmowym. Grzebien najtaniej w necie mozna znalesc za ponad 50zl... Na makeup.pl kupilem za 25zl lacznie z przesylka. Ten z allegro wrocil, nawet nie odbieralem z paczkomatu. Co wiecej Zamowienie zlozylem/kupilem w sobote, a paczka juz na mnie czekala juz we wtorek.

Nie moge absolutnie nic zlego powiedziec po tym jednym zamowieniu. Wrecz wszystko wzorowo. W grzebieniu brakowalo gumek/plastikow dzieki ktorym jest przytwierdzony do kartonika firmowego, tyle. Zamiast 56,99zl wydalem niecale 24zl. Produkt super!

Mam nadzieje, ze jak kiedys sie jeszcze zdarzy zamowic to rownie pozytywnie bedzie/

Dziekuje!

tgchan.com

22 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Długo szukałam konkretnych perfum od…

Długo szukałam konkretnych perfum od Toma Forda, które wszędzie były wyprzedane albo w kosmicznych cenach. Na makeup pl znalazłam je w bardzo fajnej promocji, więc trochę się bałam czy to na pewno oryginał, bo wiadomo jak to w necie bywa. Ale po odebraniu paczki i sprawdzeniu numerów seryjnych wszystko się zgadza, zapach trzyma się cały dzień tak jak powinien. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, że kurier InPostu zostawił paczkę u sąsiada bez żadnego info, ale to raczej wina dostawcy a nie sklepu. Sam towar pierwsza klasa, na pewno wrócę po więcej pielęgnacji do twarzy bo widziałam że mają spory wybór azjatyckich marek...

21 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Moje ulubione miejsce na zakupy…

Moje ulubione miejsce na zakupy kosmetyczne. Zawsze zamawiam tutaj odżywki do włosów i tusze do rzęs. Ceny są o niebo lepsze niż w stacjonarnych drogeriach... Paczka przyszła w 2 dni, wszystko super zapakowane. Polecam )

17 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Am comandat un șampon mi-au trimis…

Am comandat un șampon mi-au trimis alte produse care au costuri de un euro nu fac de cât să-ți fure bani nu comandați sunt niște hoți

15 janvier 2026

Szanowna Pani,

Przykro nam czytać taką opinię.

W Pani sprawie kontaktowaliśmy się wcześniej, prosząc o dodatkowe informacje (m.in. numer zamówienia oraz zdjęcia otrzymanych produktów), aby móc zweryfikować sytuację i wyjaśnić sprawę, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Zależy nam na rzetelnym wyjaśnianiu każdej reklamacji. W przypadku pomyłki w wysyłce lub jakichkolwiek wątpliwości zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie. Aby było to możliwe, potrzebujemy jednak podstawowych danych dotyczących zamówienia.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta wraz ze szczegółami sprawy — chętnie pomożemy.

Pozdrawiamy
Zespół La Makeup Sp. z o.o.

Wybór kosmetyków jest ogromny

Wybór kosmetyków jest ogromny, a ceny niższe niż w sklepach stacjonarnych. Mały minus: pudełko było lekko wgniecione podczas dostawy, ale zawartość była nienaruszona. Ogólnie rzecz biorąc, to plus.

14 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super akcja z próbkami za dobrą cenę

Super akcja z próbkami za dobrą cenę! Zamówiłam łącznie 10 próbek perfum (5 dla mnie i 5 dla siostry). Makeup ma tak duży wybór, że kiedy nie było mojego YSL, bez problemu zamieniłam go na Hermes. Perfumy przyszły szybko, wszystkie oryginalne, a do tego dostałam jeszcze mały gratis. To świetna opcja, żeby znaleźć swój nowy zapach!

3 janvier 2026

Müll

Müll. They sell spoiled stuff. Disgusting.

1 janvier 2026

Good day,

We are sorry to read your comment and are concerned by your experience.

We do not sell expired or spoiled products. All items come from verified suppliers and are stored according to the required standards. Situations where a product may appear damaged or not meet expectations are taken very seriously.

We would like to investigate this properly. Please contact our customer service directly with your order number and a photo of the product so we can clarify the issue and offer a solution.

Customer satisfaction and product quality are very important to us, and we are always ready to resolve any problem fairly.

La Makeup Customer Support Team

Na Makeup zamawiam głównie perfumy

Na Makeup zamawiam głównie perfumy. Nie wiem, u kogo tam są jakieś podróbki. U mnie jest zawsze super. Specjalnie poszłam do zwykłego sklepu porównać i zapach, i trwałość – wszystko to samo. Nie wymyślajcie, jakość jest u nich OK!

22 décembre 2025

Zero problemów z zamówieniem

Zero problemów z zamówieniem! Nienawidzę stron, gdzie musisz klikać milion razy, żeby kupić jakiś krem. Na Makeup wszystko jest szybkie i proste, zajęło mi to minutę. Aż musiałam sprawdzić dwa razy, czy na pewno się udało, bo poszło za łatwo! Strona jest mega intuicyjna.

16 décembre 2025

Najszybsza dostawa

Najszybsza dostawa, jaką miałam w sklepie online! Wybrałam kuriera od Makeup, był za darmo. Piszą, że 1–3 dni, a przywieźli mi już na drugi dzień. Zamówienie można od razu sprawdzić przy kurierze. Super! Ten sklep jest naprawdę świetny, polecam.

13 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus