L'entreprise a répondu

Min veninde og jeg mødte Malene på et loppemarked, hvor vi faldt pladask for hendes gudesmukke vendbare jakker. Jakkerne er lavet af rest materialer og har så mange fine detaljer - jeg er helt for... Voir plus

Jeg havde det bedste besøg i butikken i sidste uge. Virkelig godt udvalg af en masse fine ting, gode priser og super sødt personale!! Jeg kommer helt sikkert igen meget snart:)

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Med sans for internationale trends og de bedste kvaliteter, i krydsfeltet mellem Østens mystik og det danske lys og vejr, designer

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

35 avis

Smukke varer og god skik

Tog et par dage før min jakke blev sendt afsted, men jeg er meget tilfreds med den, og får mange komplimenter på den! Modtog et super smukt gratis net med min ordre, hvilket er rigtig god stil🌸 Kommer helt sikkert til at bestille herfra igen!!

18 août 2024

Hocke

Malene Hocke har altid et stort udvalg af varer. En masse dejlige farver og stil sikkert.

De bedste Net er fra Malene - en helt sikkert vinder.

25 octobre 2023

Smukke farver og lækkert materiale

Jeg blev hurtigt draget over til standen da der var så mange smukke farver - så meget lækkert tøj at vælge imellem! Jeg endte med at købe en dejlig jakke som jeg vil glæde mig til at bruge. Jeg blev hurtigt hjulpet og fik svaret på alle mine spørgsmål. Fik selv en fin taske med i købet - rigtig god service :)

22 octobre 2023

Gudesmukke jakker

Min veninde og jeg mødte Malene på et loppemarked, hvor vi faldt pladask for hendes gudesmukke vendbare jakker. Jakkerne er lavet af rest materialer og har så mange fine detaljer - jeg er helt forelsket i min.

Malene er utroligt sød og serviceminded og gav endda min veninde og jeg et gratis net til at holde jakkerne i. 🥹

Kæmpe anbefaling herfra!

8 octobre 2023

Fantastisk service og hurtig levering

Hurtig levering, god betjening, god service og stort flot udvalg af både tøj og diverse andre ting!

13 septembre 2023

Réponse de Malene Hocke

Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på det. Vi er glade for at du kunne lide vores produkter.
Malene Hocke

Købte et flot net og nederdel

Købte et flot net og nederdel. Det passede perfekt og leveringen var hurtig:)

9 septembre 2023

Réponse de Malene Hocke

Mange tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores produkter.
Venlig hilsen,
Malene Hocke

Fine produkter, men one-size lever ikke op til beskrivelse

Fine produkter. modtog mine varer hurtigt, og modtog et fint net med mine vare, men havde bestilt en nederdel i one-size (str. 34-42), som jeg ikke synes levede op til varens beskrivelse. Passer normalt en 38-40, men den sad ikke som forventet, da der ikke var noget på nederdelen der kunne justere størrelsen.

Returnering fremgår heller ikke særligt tydeligt af hjemmesiden, hvilket gør det meget besværligt at sende en vare retur.

8 août 2023

Hej Milla.

Tak for dit feedback.

Vi beklager, at nederdelen ikke levede op til dine forventninger. Vi tager dine bemærkninger alvorligt og vil arbejde på at gøre returprocessen klarere på vores hjemmeside.

Vi har forsøgt at ringe til dig for at guide dig igennem returprocessen, og betale dig for returneringen, men det lykkedes ikke at komme igennem.

Malene Hocke.

Altid god service

Altid god service. Lækkert tøj der er til at betale og holder så godt selv efter mange vask. 🙏

19 mai 2023

Réponse de Malene Hocke

Vi er begejstrede for din positive anmeldelse, mange tak! Det er skønt at se, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Anbefales!

Fik mine varer hurtigt og kvaliteten er i top.

7 mai 2023

Réponse de Malene Hocke

Tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din tilfredshed med vores produkter.
Varme hilsner,

Så fin butik

Så sød ejer, og meget hjælpsom. Det er så fine varer, med flotte print som er perfekt til sommer.
Kun en anbefaling herfra!

2 mai 2023