Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Najlepša hvala ekipi Malih junakov, da sem lahko izdelala personalizirano knjigo svojim vnukom. Knjiga je več kot odlično darilo. Zelo mi je všeč spremenjena verzija izbira živali ob glavnem junaku.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eden od prijateljev praznuje Abrahama v kratkem in malo za šalo, malo zares, smo se odločili, da mu med drugim podarimo tudi osebno knjigo “Kaj bo Jože ko bo velik” :) Spletna stran je odlično zasnov... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovénie
- zivijo@malijunaki.si
- malijunaki.si
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Bought this as a gift for a friend and…
Bought this as a gift for a friend and her little boy and it couldn’t have been better. The book is lovely, well made, and arrived exactly as promised. The whole experience was smooth and stress-free. Highly recommend.
Vse pohvale za odzivnost in prijetno…
Vse pohvale za odzivnost in prijetno ustvarjalno izkušnjo.

Réponse de Mali junaki
Prvi list zlepljen s platnico
Prvi list je bil zlepljen s platnico in se strani ni dalo prebrati. Tako smo list in platnico lahko ločili le z manjšim uničenjem, zaradi česar je ta napaka grdo vidna.

Od babice za vnuka
Postopek naročila je zelo enostaven in zabaven. Pri ženski osebi bi si želela še kakšno izbiro daljših las in pa knjigo od babice/dedka za vnuka.
Drugače pa super ideja in luštne knjigice.

Réponse de Mali junaki
Knjige Malih junakov so preplet vsega…
Knjige Malih junakov so preplet vsega lepega kar je življenje. Ko se podaš v ta čaroben svet in sestavljaš podobe in zgodbe iz katerih nastane tvoja, personalizirana knjiga je to več kot darilo. Odstira najglobje občutke in te osreči. Hvala ekipa, za prijazno, hitro in profesionalno, unikatno storitev.
Helena

Réponse de Mali junaki
Lepo pregledna in jasna spletna stran…
Lepo pregledna in jasna spletna stran za naročanje, hiter odziv in pošiljka. Kvaliteten tisk, otroci pa navdušeni nad dogodivščinami in izvirnimi opisi v zgodbah.

Réponse de Mali junaki
S knjigo sem zelo zadovoljna
S knjigo sem zelo zadovoljna, izdelana je iz kvalitetnih materialov, ob branju pa hitro potočiš kakšno solzo.

Enostavno in hitro
Res se hitro da ustvariti tako lepo personalizirano zgodbico.
Komaj čakam da lahko dam to svojemu možu.

Réponse de Mali junaki
Meni je pomembno,da ljudje podarjajo otrokom ali vnukom knjigice ,katere bodo za zmeraj v njihovih življenih
Najboljše knjigice vredne nakupa💛

Réponse de Mali junaki
Knjige še nisem dobila tako da je ne…
Knjige še nisem dobila tako da je ne morem še ocenit.Postopek naročanja mi je bil zelo všeč in zabaven.
Me pa zmoti to da je bilo naročilo plačano 18.11.,danes 25.11. ko sem na vaši spletni strani preverila naročilo pa je bil odgovor da plačilo še čakate.Na vaš elektronski naslov sem poslala še potrdilo o plačilu.
Lp

Réponse de Mali junaki
Z lahkoto sestavis knjigo z osebno…
Z lahkoto sestavis knjigo z osebno noto, vse je tako enostavno in hitro. Top!

Réponse de Mali junaki
Enostavno, hitro in odlicno darilo
Zelo enostavno narocilo in personalizacija. Knjiga je bila zelo hitro natisnjena in dostavljena. Res odlicno osebno darilo :)

Great presents for couples
Something that all want to have for surpraise. Is very emotional

Réponse de Mali junaki
Super zadeve,sem kupila že prvi…
Super zadeve,sem kupila že prvi vnukici...bila je zelo vesela☺️

Réponse de Mali junaki
Naročila sem že več knjig in vedno…
Naročila sem že več knjig in vedno znova nas presenečajo, kako čudovito izpade, kako so otroci veseli, ko vidijo sebe in svoje ime v teh junakih.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.