Bestilte Flugger Flutex 5 torsdag aften til afhentning efterfølgende fredag eftermiddag kl. 15 i Roskilde. Modtog både SMS og telefonisk opkald fredag formiddag med bekræftelse på, at min ordre va... Voir plus

I begyndelsen af december 2020 modtog jeg 2x10 l maling fra firmaet. Desværre var den ene 10 liters spand blevet smadret af postvæsenet, muligvis p.g.a. travlhed op til jul. Jeg ringede samme dag til... Voir plus

Bestilte 20 L vægmalling. Som skulle være en hvid farve, men farven er lysegrå. De har svaret hurtig at det var den hvidste man kunne få. Så står nu med 20 L malling som ikke kan bruges. De har ikke... Voir plus

Skrev i 2014: "Attraktiv pris, hurtig levering og tilmed hjælpsom over telefonen ved mindre problem" Henvendelse til Maling Halvpris for tre dage siden til kundeservice ang. Ral-Tex 10 træbeskyttel... Voir plus

1. Magasin de peinture

Informations provenant de diverses sources externes

Salg af kvalitets maling til lave priser

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

131 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Alt gik, som det skulle.

Malingen blev leveret allerede næste dag. Prisen for en glimrende Flügger maling var billigere trods portoen, end Flügger selv kunne levere via deres butikker med 15 % rabat. Så jeg vender tilbage en anden gang.

23 février 2015

Forkert levering, men rimelig hurtigt rettet

Vi fik leveret den forkerte farve, hvilket gjorde at den weekend vi havde afsat til at male var spildt. Efter nogle mails frem og tilbage fik jeg overbevist Villy Skov om, at de havde fejlleveret, og de kom så selv hjem til mig og byttede malingen til det jeg havde betalt for.

31 janvier 2015

Perfekt levering

Hurtig levering og super pris. Mangler dog lige at modtage en track og trace kode, men vare kom på dagen som lovet. Bestemt et sted jeg handler igen:-)

19 octobre 2014

HURTIGT nemt og bare enkelt !! -

- Bestil MALING eller TILBEHØR - Og dagen efter har du den bare !! DVS, enten til afhentning på ved deres kontor i Hedehusene med dit navn på !! - Hvad og hvordan eller mere enkel kan det næsten ikke være.

- Derover har de også den service, at du kan chatte med virksomheden eller ligge en hurtigt besked hvis du skal bruge vejledning - Dette fungere bare, og desværre virker det bare som om, der er intet at fange på denne virksomhede ;o).

- GOD virksomhed at handle hos, så det bare sagt.

5 août 2014

Alt fungerer og fin kundeservice

Billig maling lige ud ad landevejen. Websiden er også god og rimelig overskuelig, men som 1. gangskøber kunne man ønske sig et e-mærke på hjemmesiden (så man ikke behøver at konsultereTrustpilot).

7 juillet 2014

Super firma!

Et rigtig godt firma, personlig, fleksibel, tålmodig og super service! De er meget meget venlige og jeg vil meget gerne anbefale dette firma!

8 mai 2014

Fin pris, fin service og fin levering...

Selvom prisen måske ikke helt var det halve af det malingen kunne fås andre steder, så var det langt det billigste tilbud jeg kunne finde på nettet. Service og levering var perfekt, så det er nok ikke sidste gang jeg handler hos Maling Halvpris.

4 mai 2014

Tager ansvar ved reklamationer

Henvendelse til Maling Halvpris for tre dage siden til kundeservice ang. Ral-Tex 10 træbeskyttelse og endnu intet svar modtaget!!!
Når et firma ikke tager ansvar for deres defekte produkter og ikke besvarer reklamationer fra kunder, vil jeg fremover holde mig væk.
Efter nu lidt mere end en uge har firmaet reageret, taget ansvar og refunderet malingen, så der handler jeg gerne igen, men reaktionen kom lidt sent.

26 avril 2014