Malukka

3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Artisanat
  5. Magasin de chaussures
  6. Magasin de vêtements pour femmes

I Malukka er det vores store passion at kunne præsentere varer, som har en helhed i sig og er mere end bare et produkt. Vores varer er udvalgt med henblik på håndarbejdet og kreativiteten lagt i det, kvalitetsmaterialerne brugt og historien som har præget de designmæssige valg. Vores varer er desuden alle lavet 100% i Tyrkiet, hvor kunstnerne både er blevet valgt til at passe til vores originalitetsprincip, men også i kraft af et krav om fair arbejdsforhold. Du kan læse mere om vores virksomhed og værdier på siden! På vores webshop Malukka kan du finde varer i kategorierne; tøj, keramik, tasker, sko og økologisk tekstil. Hver af vores varer har vi specifikt udvalgt på baggrund af vores principper og værdier, derfor er alt vores økologiske tekstil eksempelvis også GOTS certificeret. Vores tasker og sko er håndlavede med originale etnisk inspirerede designs og vores håndlavede keramik er bly- og cadmiumfri, derfor værende egnet til madvarer. Vores tøj er i høj grad inspireret af boheme stilen og har derfor også et farverigt udtryk med mønstre og liv. Vores valg af varer og måden vi kører vores virksomhed på er stærkt styret af vores værdier. Når det kommer til forsendelse, emballage og valg af kunsthåndværkere, så ser vi i Malukka frem mod slow living, slow fashion og miljøvenlige løsninger. Vi benytter os i høj grad af genbrugsmaterialer og FSC certificeret papirmateriale til forsendelse. Vi søger desuden konstant at udvikle og forbedre os yderligere, da dette er en løbende proces som er i vedvarende udvikling. Herudover ønsker vi at præsentere nogle varer, som er specielle og ikke bare endnu en i mængden. Vores varer er lavet i kvalitetsmateriale og er derfor heller ikke en vare man køber for at smide den væk ugen efter. Vores varer er udvalgt og lavet for at blive nydt og for at gøre dit liv bedre og mere farverigt. Slow down and enjoy.

Flot!

Jeg havde bestilt en skål i keramik og var spændt på, om den kom frem i et stykke. Det gjorde den, og den var lige så flot, som den så ud, da jeg bestilte den!

15 décembre 2020