Al jaren onze go-to kinder(web)winkel. Bijna al het open eind speelgoed van onze kinderen en familie/vrienden komt hier vandaan. Super lieve betrokken mensen die oog hebben voor kwaliteit, milieu en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Fijne ondernemers, goede communicatie en staan open voor alle vragen. Maken er zelfs filmpjes van, voor anderen om centraal te beantwoorden op hun socials. Mooie set stapelstein gekocht, voor een leuk... Voir plus
Super goed geholpen door Laura. Ik zocht artikelen die ze wel hadden maar nog niet op de website stonden (wolle maillots). Laura stuurde mij foto's van de artikelen en zo kon ik de producten alsnog b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ook deze keer weer zo blij met mijn bestelling bij deze leuke ondernemers! Superfijne accounts op Instagram (Mama Nova en Tess & Tobi) vol inspiratie en mooie spullen. Geweldige service en altijd bere... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Duurzame producten voor (aanstaande) ouders. 🍀 Van prachtig houten speelgoed tot wollen bodywarmers en van dingen voor je seizoenstafel tot kleding van biologisch katoen, van barnsteen sieraden tot knutselspullen. We verkopen merken als: Grimm’s, Holztiger, Hvid, Engel Natur, Joha, Alwero, Way to Play, Goki, Disana, Tula, ToddleRoad, Tess & Tobi, Ergobaby, Sarah’s Silks, Stockmar, Connetix, Speelbelovend, Glückskafer en Laura’s Play Cotton.
Coordonnées de contact
Zwaanshals 510, 3035KS, Rotterdam, Pays-Bas
- 0622308644
- Info@mamanova.nl
- mamanova.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Top service
Al een tijdje klant van Mama Nova, online maar vooral fysiek. Heel blij met het contact en de service van hun team. Iets niet in de winkel? Toch snel bij mij om op tijd cadeau te kunnen geven. Heel fijn.
Al jaren onze go-to kinder(web)winkel
Al jaren onze go-to kinder(web)winkel. Bijna al het open eind speelgoed van onze kinderen en familie/vrienden komt hier vandaan. Super lieve betrokken mensen die oog hebben voor kwaliteit, milieu en maatschappij
Altijd snelle zending en een lief kaartje.
Ondanks de drukke periode supersnelle levering. Goed verpakt. Mooi assortiment.
Nette en Snelle service
Ik heb hier Plus Plus gekocht voor Sinterklaas. Netjes en snel verstuurd en zoonlief is erbij mee!
Mooie winkel
Kinderwinkel met hele mooie producten. Verantwoord speelgoed, leuke boeken, mooie (wollen) kleding. De medewerkers zijn vriendelijk en kunnen ook goed adviseren, ook vanuit eigen ervaringen.
Fijne webshop met prachtige producten…
Fijne webshop met prachtige producten zoals de katoenen speeldoeken. Mijn dochter is fan!
Super fijne webshop!
Super fijne webshop!
Alles is goed te vinden en de bezorging is snel. Als je bv haast hebt kan je dat er bij zetten en gaan ze ook sneller.
Voor de feestdagen heb ik iedereen hun site doorgestuurd omdat alles wat ze hebben mooi is en we wel voor onze dochter van 16 maanden in huis willen hebben!
Hele fijne webwinkel!
Hele fijne webwinkel! We hebben er al meerdere keren besteld in de afgelopen twee jaar. De communicatie is ook erg prettig (bijv. over de levertijd). Wanneer onze bestelling geen haast heeft dan geven we dat aan, helpen we hen weer een beetje mee.
Absolutely awful company
Absolutely awful company. 90 day refund advertised on the baby nest. Package came late so was no longer required, contacted the company to say item was still in original packaging and I would like to return. I was told I would need to return to China (supposed to be a UK company and sent from UK warehouse) but still needed to be returned to China. Then they stopped answering emails. I paid with Klarna who got involved. Nova required photos of the item before discussing return, and then offered 15% refund to not send back, declined, then they offered 50%. Absolutely awful customer services, unlawful returns process. Would never deal with this company again.

Réponse : Mama Nova
Fijne webshop
Fijne webshop, breed assortiment, denken graag even mee via sociale media. Eigenaren staan je vriendelijk te woord.
Verzending van de bestelling duurde dit keer iets langer (andere keer binnen 24uur binnen), maar heel begrijpelijk door de persoonlijke omstandigheden waarin ze zich verkeren

Réponse : Mama Nova
Eerlijk en betrouwbaar
Ik koop bij Mama Nova online in de webshop. Oprechte en eerlijke ondernemer. Laagdrempelig in het contact en daardoor altijd een geslaagde aankoop.
Super goede service
Super goede service, fijne communicatie en snel antwoord als je een berichtje stuurt. Ik bestel graag bij Mama Nova!
Fijne communicatie en service
Ik had een megapack Connetix besteld voor Sinterklaas en er bij aangegeven geen gigantische haast te hebben omdat wij laat Sinterklaas vierden, inclusief datum dat ik het uiterlijk in huis nodig had. Het was alsnog ruim van te voren in huis, keurig verzorgd. Ook bij vragen wordt er geduldig en uitgebreid gereageerd.
Vriendelijk
Vriendelijk, snelle verzending, mooie producten en mooi verstuurd. Leuke orginele producten! Kinderen blijven ermee spelen.
5 sterren (web) winkel
Fijne (web) winkel en super vriendelijk en behulpzame mensen.
Als je besteld op de webshop wordt het snel verzonden
Mooie spullen en goede service
Groot assortiment en hele goede service. Ik had online besteld en dat werd, zoals ik gevraagd had, op ren latere datum verstuurd. En ze reageerden vlot op een vraag die ik had gesteld. Dus mooie spullen en goede service.
Super fijne webshop
De webshop is super fijn. Prachtige producten, waar zowel de dreumes als ik erg blij van worden. Heel mooi divers aanbod, snelle verzending en fijne hulp bij vragen.
De winkel heb ik nog niet bezocht, maar dat ga ik zeker doen als ik in de buurt ben!
Fijn bedrijf met goede communicatie!
Fijn bedrijf met goede communicatie! Een kleine onderneming met hoge gunfactor. Al een paar keer besteld van zowel hun eigen producten (hydrofiele doeken, food covers en boterhamzakjes - het merk Jut & Julie is ook van deze ondernemers) als van de merken die ze verkopen. Alles altijd van goede kwaliteit. Kleine ondernemers met hoge gunfactor!
Fijne webshop van kleine ondernemer
Hele fijne webshop van een kleine ondernemen die ik maar wat graag support!
Klantenservice is ook goed en heel fijn contact ! Ik raad zeker aan hier te bestellen.
Fijne winkel
Fijne winkel zowel online als in Rotterdam met mooie producten en oog voor duurzaamheid. Heel klantvriendelijk.
En savoir plus sur les différents types d'avis.