Heel erg snel verstuurd! De broek was helaas iets te kort voor mij (ik ben 1,82), maar dat is helemaal niet erg. Retourneren ging makkelijk online. Als je snel zwangerschapskleding nodig hebt dan zou... Voir plus
Goede kwaliteit kleding. Wel streng retourbeleid en weinig klantgericht. Had broek gepast, label verwijderd en daarna nog iets gezien wat ik niet mooi vond aan de pasvorm. Niet heel handig maar direct... Voir plus
Ik bestelde in de solden een broek, want ik vond het wel wat prijzig voor een webshop 1e aankoop maar wow, ben er verliefd op, zachte stof, valt mooi in de juiste maat en ga de komende week nog wat... Voir plus
t was a very good experience. They truly do their best and are very customer-friendly. Çalışmalarının arkasında duruyorlar, çok müşteri odaklılar ve sorulara hızlı yanıt veriyorlar. Sonuçtan tamamen... Voir plus
MamaToBe - Zwangerschaps- en voedingskleding Koop comfortabele en stijlvolle zwangerschapsjurken, broeken, jeans, leggings en tops, en ook voedingskleding. Geniet van gratis verzending. Ethisch gemaakt in de EU.
165A Angelenweg, 5349TG, Oss, Pays-Bas
- hello@mamatobe.com
- mamatobe.com
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Unpractical dress with wrong material
The dress I ordered was cheaply made with see through material that is not breathable at all. Advertised as breastfeeding option, but requires to unzip down for nursing, which is really not practical. Expensive for what it offers. The package is nice, but that was pretty much it for me.

Mooie mama kleding
Goede kwaliteit, snelle levering. Snelle antwoord op e-mail. 1 jurkje ga ik retourneren want vond de stof niet mooi.

Super snelle service!
Ik had aanvankelijk de verkeerde maat besteld, maar de omruiling verliep vlekkeloos. De klantenservice is prima!

Comfortable and practical!
I love that many of the pregnancy clothes have breastfeeding options too and look great even after birth.

Réponse de MamaToBe
De prijs is een beetje hoog
De prijs is een beetje hoog, maar het is een geweldige investering.
Eindelijk een merk dat het begrijpt
Eindelijk een merk dat het begrijpt - hoogwaardige zwangerschapskleding die net zo functioneel als modieus is.
Deze kleding is elke cent waard
Deze kleding is elke cent waard. De stukken die ik in mijn vijfde maand kocht, pasten zelfs perfect in de laatste dagen van mijn zwangerschap. Ik draag ze zelfs nog even na de bevalling. :)
Goede service
De positiekleding voor op kantoor waar ik naar op zoek was. Ook goede klantenservice!
Hele mooie travel quality…
Hele mooie travel quality zwangerschapscollectie. Moest een artikel retourneren en het proces was super eenvoudig en snel.
De leggings voelen aan als een tweede…
De leggings voelen aan als een tweede huid. Ik droeg ze bijna elke dag.
Zeer comfortabel en mooi
De kleding is super comfortabel en mooi. De kwaliteit is hoog en de klantenservice is super aardig.
Super fijne jurken
Super fijne jurken, zowel voor tijdens de zwangerschap als daarna als voedingsjurk.
Oja & de kwaliteit is en blijft heel erg mooi.
Mooie kleding van zeer goede stoffen
Mooie kleding van zeer goede stoffen! Heel enthousiast