Jeg købte et hus med garageporte installeret af firmaet. Det lykkedes mig ved et uheld at få porten af skinnerne og gøre en af fjedrene løs. Mærkaten på porten viste 2016, så jeg havde ikke de sto... Voir plus
Mads skiftede vores gamle Jydeport automatik ud med ny enhed fra “Nice”. Kommunikationen var god, god vejledning og udført hurtigt og effektivt til aftalt tid. Mads gav skinner og port lidt “k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kontaktede MA Montage & Porte onsdag eftermiddag lige før Påske, da jeg ikke kunne få min garageport op. Jeg have brugt fysisk nøgle til at låse den fremfor “elektronisk nøglebetjening” Jeg blev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin kommunikation og overholdt alle leverings og montage datoer etc. Kvaliteten virker til at være fin og arbejdsudførelsen er også i top...eneste grund til det ikke bliver 5 stjerne er at affald ikke... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Fournisseur de portes de garage
- Fabricant d'abris voiture et de pergolas
- Magasin de portes
- Constructeur de garages
Écrit par l'entreprise
MA Montage & Porte leverer og servicere garageporte. Vi har et bred udvalg af garageporte både i træ og stål. Med mere end 15 års erfaring i port branchen med samme firma. Vi stor erfaring inden for branchen og bredt sortement af muligheder inden for garageporte. MA Montage & Porte står klar til at hjælpe med jeres kommende ny garageport.
Galoche Alle 9 st., 4600, Køge, Danemark
- info@mamontage.dk
- mamontage.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de MA Montage & Porte
Meget hurtig kom dagen efter kontakt
Meget hurtig kom dagen efter kontakt, behagelig og flink mand

Réponse de MA Montage & Porte
Hurtig og god service i en…
Hurtig og god service i en nødsituation.
Mads er meget hjælpsom og let at få fat i og meget kompetent i hele processen, - f.eks. i forbindelse med hjælp til at anmelde skader til dit forsikringsselskab.
Birgit Færk

Fantastisk support og service af MA Montage & Porte
Efter at have haft problemer med min port og haft et port firma ude to gange, som mente hele systemet skulle udskiftes, kom jeg i kontakt med Mads der har udvist en fantastisk support, tilmodighed, gjort hvad han kunne OG fået porten til at virke igen uden udskiftning. Kan kun anbefale Mads og firmaet til andre.

Réponse de MA Montage & Porte
Mads er en meget service minded person
Mads er en meget service minded person, der med sin humor og fleksible holdning får et job til at forløbe uden problemer fra start til slut. Kan kun anbefale ham og firmaet.

Ring til Mads
Rimeligt nemt at få fat i Mads, tømren kunne ikke finde ud af at montere porten - men det kunne Mads hurtigt klare🤩

Super god oplevelse
Super god oplevelse, styr på sagerne og levering til tiden. Kan klart anbefales

Réponse de MA Montage & Porte
Rigtig flot arbejde og en god oplevelse…
Rigtig flot arbejde og en god oplevelse hele vejen igennem, 5 stjerner herfra :-)

Verdens bedste service
Super tilfreds med dette firma. Jeg fik god hjælp fra start til slut og kan til en hver tid anbefale dem.

Ordentlig
Mads har været ordentlig og holdt ord hele vejen igennem. God service og kvalitet

Hurtig respons
Hurtig respons, fik ny motor til garageport indenfor 2 dage. Nu VIRKER det. Tak Mads.👍👍