1. Entrepreneur spécialisé dans le pavage
  2. Jardinier
  3. Paysagiste

Vi tilbyder professionel rengøring af flise- og træterasser, hækkeklipning, udførelse af små og store anlægningsopgaver og brolægning. Med fokus på, at levere et kvalitetsbevidst resultat og sikre at du som kunde er tryg igennem hele processen.

4,5

Verdensklasse service udover det…

Verdensklasse service udover det sædvanlige. I denne omgang var formålet at gøre have-område sommerklar. Højtryksspuling af sten samt terrasse. Johan er professionel, grundig og pålidelig. Møder op til aftalt tid, og imødekommer mere end efterspurgt, til en konkurrencedygtig og fair pris. Tusinde tak for endnu et flot resultat. Vil klart anbefale Mangaards have og ejendomsservice til alle og enhver! Det vil man absolut ikke fortryde. :)

30 mars 2026

Hele oplevelsen var super behagelig

Vi har haft Mangaards.dk til at foretage algerens på vores terrasse, og resultatet er helt fantastisk, den står fuldstændig som ny.

Hele oplevelsen var super behagelig, og Johan var en fornøjelse at have på besøg. Han er professionel, grundig og har en virkelig fed, positiv energi, som gør hele processen ekstra rar.

Vi kan varmt anbefale Mangaards.dk, hvis man ønsker et flot resultat og god service hele vejen igennem.

19 décembre 2025

Indkørsel

Vi har fået den indkørsel vi ønskede os. De fineste detaljer og leveret til tiden. Højt humør og der blev taget fat.
Vi er meget tilfredse.

1 mai 2025

Jeg havde Johan på besøg for første…

Jeg havde Johan på besøg for første gang den forgangne sommer. Det bliver absolut ikke sidste gang.
Johan kan klippe ned og rense alt i en have, han kan ordne fliser, og jeg ved, at han også pudser vinduer.
Det vil jeg også benytte mig af.
En meget ordentlig service, først med besøg og tilbudsafgivelse, derefter grundig og perfekt opgaveløsning.
Kan virkelig anbefales.

8 janvier 2025

Have og ejendomsservice i topklasse

Vi har brugt Mangaards Have- og ejendomsservice til forskellige opgaver i hus og sommerhus.

Johan & Co. kommer som aftalt, laver et godt stykke arbejde og går først, når de er færdige.

Derfor kan vi kun anbefale dem på det varmeste - vi har ihvertfald anbefalet dem til alle vores nærmeste.

1 octobre 2024

Højt service niveau og meget tilfreds kunde

Johan leverer virkelig et højt niveau af professionalisme og går altid den ekstra mil for at sikre, at man som kunde er tilfreds. Jeg fik alle mine sten i min gårdsplads rene og vinduerne pudset – resultatet var intet mindre end perfekt.

Han tog sig tid til at forstå mine behov og kom med en løsning, der passede perfekt. Det er sjældent, man møder en så dygtig og servicemindet gut i denne branche.

En helt igennem fremragende oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at bruge Mangaards Have- & Ejendomsservice igen!

11 avril 2024