Utroligt flot service og hurtig levering af Farstrup hvilestol lige til døren. Hjalp enda med læsning af gl. Stol i vores bil
Peter var bare supersød og gjorde hvad som helst for at jeg kunne afhente min købte parasolfod 👌 Meget imødekommende i telefonsamtale
L'entreprise a répondu
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Magasin d'articles d'occasion
- Antiquaire
- Magasin de mobilier de jardin
- Service de débarras de maison
- Magasin de meubles d'occasion
Écrit par l'entreprise
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Danemark
- 27282028
- marskandiseren@hotmail.com
- marskandiseren.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Super service
Super service, helt vildt hjælpsom og bare rigtigt behagelig at handle med.

Fin og god service
Fin og god service ,peter er en rar mand at snakke med, og han sørger for at tingene bliver pakket godt ind, når de skal sendes

Anbefales!
Fin og imødekommende service.
Jeg er meget tilfreds med handlen.

Bought some Palisander Sideboards
Bought some Palisander Sideboards, they are beautiful! Very nice and helpful guy

Réponse de Marskandiseren
super service og fin opfølgning efter…
super service og fin opfølgning efter levering

Réponse de Marskandiseren
Vi købte en skænk og lampe hos…
Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor åbningstid og gav en flot kinesisk lampe med i købet.
Tak for en god handel og oplevelse hos Marskandiseren!

Fantastisk oplevelse
Kommunikation var fuldstændig fantastisk og Peter var virkelig flexibel, så jeg kunne få lov til at hente min varer ved hans lager, der lå tættere på mig end butikken. Ser virkelig frem til næste handel.

Réponse de Marskandiseren
Peter er utrolig hjælpsom og viden…
Peter er utrolig hjælpsom og viden omkring hans vare.
giver en ro til at kigge rundt uden at følge en i hælene.
fik købt en masse skønne unika ting til huset

Réponse de Marskandiseren
Flotte varer og god service
Møblet jeg købte var i pæn stand, og Peter sørgede for, at jeg kunne komme ud i butikken og hente det samme dag.

Réponse de Marskandiseren
Jeg havde en super fin dialog med…
Jeg havde en super fin dialog med Peter. Og han var meget fleksibel i forhold til afhentning, så mine varmeste anbefalinger.

Super handel og service
Peter er sød, imødekommende og virkelig hjælpsom.
En butik jeg vil huske, og besøge igen tak for en go handel.

Réponse de Marskandiseren
levere varene som aftalt men hans…
levere varene som aftalt men hans service er helt utrolig. Kan på det varmest anbefale ham. det bliver ikke sidste gang for mit vedkommende. Virkelig god oplevelse

Total i orden handel
Total i orden handel; god service, punktlig og god pris ✅ Jeg kommer igen 😃

Super service
Jeg har lige købt 6 spisestuestole. Stolene blev leveret til døren, og servicen var helt i top. Peter var meget ærlig omkring stolenes stand og meget hjælpsom omkring behandling af stolene.

Réponse de Marskandiseren
Hej jeg har lige købt en fin bænk og…
Hej jeg har lige købt en fin bænk og er rigtig glad for den, den blev bragt i dag og svarede godt til forventningen , og blev også afleveret som aftalt ! Peter var flink at handle med .Så jeg finder nok noget andet godt der en anden gang . Så stedet kan jeg med glæde anbefale ! Med venlig hilsen kitter

Réponse de Marskandiseren
Super flink betjening og et godt møbel.
Super flink betjening og et godt møbel.