Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'entraînement
  2. Cours
  3. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 10 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kurs prowadzony przez ludzi z ogromną…

Kurs prowadzony przez ludzi z ogromną wiedzą ktorą przekazują w bardzo czytelny i przejrzysty sposób

29 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Tak - dążymy z całych sił, żeby takie były nasze kursy. Super, że to się sprawdza i kursanci są zadowoleni :) Bardzo dziękujemy za opinię!

Kurs bardzo profesjonalny

Kurs bardzo profesjonalny, swietny material i prowadzący, na pewno będę robić jeszcze nowe kursy u Was

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Wspaniale to słyszeć :) ! Staramy się łączyć te wszystkie aspekty. Dziękujemy za opinię i zapraszamy w najbliższym czasie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

Bardzo owocne szkolenie. Wiedza przekazana w sposób jasny . Pełen profesjonalizm.i zaangażowanie prowadzących. Bardzo polecam MTG

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy dziękujemy za polecenie! :) Jasny sposób przekazu ułatwia przyswojenie wiedzy :) Cieszymy się, że to nam sie udaje! Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

Bardzo profesjonalnie przekazana…

Bardzo profesjonalnie przekazana wiedzą. Rzeczowo i konkretnie.

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Bardzo się cieszymy - o to nam chodzi :) Pozdrowienia i do zobaczenia!

Pod wrażeniem

MTG to w pełni profesjona ekipa. Kursy prowadzone są na najwyższym poziomie światowym. Dzięki za szkolenia. Do zobaczenia w realu.

27 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy za obecność. Staramy się trzymać wysoki poziom :) Do zobaczenia w realu już niedługo :)

Super

Super, wszystko ok .

19 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Cieszymy się bardzo i mamy nadzieję, że następnym razem również tak będzie. Zapraszamy :)

Poooooolecam!!!

Te 8 wspólnych dni szkoleniowych było tak ciekawe i przyjemne, że mógłbym jutro wstać i iść na kolejny dzień i czerpać wiedzę od chłopaków.
Oprócz tego na szkoleniu panuje super atmosfera, o stresie nie ma mowy, a czujny prowadzący zawsze służy pomocną ręką czy radą, czy też żartem. 😅 Jednym zdaniem super szkolenie, które mogę polecić każdemu, a szczególnie tym początkującym fizjo! 😊

16 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Bardzo dziękujemy! Również dla nas te 8 dni było wyjątkowe. Bardzo się cieszymy, że jest tak dobra, bezstresowa atmosfera – to ważne podczas szkoleń :) Wobec tego zapraszamy niebawem!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobrzy prowadzący, dobre podejście do przekazania wiedzy! :)

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy! Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest dobre podejście do przekazywania wiedzy. Zapraszamy niebawem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalizm,wiedza i luz :))

Profesjonalizm , wiedza i luz ( to połączenie nawet skali nie ma ) chłopaki na 6+:))
Szkolenie przeprowadzone w tak łatwy do zrozumienia i mądry sposób , że już po pierwszym module wprowadziłam do swojej pracy z pacjentami narzędzia i techniki z MTG . Serdecznie polecam! Oby więcej takich instruktorów i szkoleń w Szczecinie :))

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Serdecznie dziękujemy za 6+ :) Bardzo się cieszymy, że udaje nam się tak przekazywać widzę. Wspaniale usłyszeć, że nasze techniki i narzędzia już się przydały – o to chodzi! Zapraszamy na następne szkolenia!

Szkolenie MTG

Szkolenie MTG super! Wiele ciekawych rzeczy, zarówno z zakresu samych technik MTG jak i anatomii człowieka. Kurs ten daje ogromne możliwości w pracy z różnorodnymi dysfunkcjami z którymi zmagają się pacjenci. Naprawdę polecam!

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Staramy się, aby nasze kursy przekazywały szeroki zakres wiedzy, aby pomagać w różnego rodzaju problemach. Dziękujemy i zapraszamy niebawem :)

Fantastyczny kurs

Fantastyczny kurs, mega duża dawka wiedzy przekazana w sposób przyjemny, łatwy do zapamiętania i z humorem. Fantastyczni prowadzący, profesjonalni na każdym etapie przekazywania wiedzy, bardzo cierpliwi.

3 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy! Jest to dla nas mega cenne, że kurs został tak odebrany. Pozdrawiamy i zapraszamy niebawem :)

Świetny kurs

Świetny kurs, duża dawka wiedzy i umiejętności praktycznych przekazana w profesjonalny sposób, dodatkowo w fantastycznej atmosferze. Serdecznie polecam.

2 juin 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy! Staramy się przekazywać wiedze i umiejętności w możliwie najlepszej atmosferze i cieszymy się, że to się nam udaje :) Pozdrawiamy serdecznie

Ogromne doświadczenie Piotra i Łukasza

Ogromne doświadczenie Piotra i Łukasza, dokładne i merytoryczne przekazywanie wiedzy, różnorodność technik masażu i atmosfera sprawiły, że na pewno spotkamy się na kolejnym szkoleniu. Dziękuję! :)

31 mai 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Również dziękujemy :) cieszymy się, że sposób przekazywania wiedzy w takiej atmosferze jest tak dobrze obierany! Do zobaczenia na kolejnym kursie :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kurs przerósł moje wszelkie…

Kurs przerósł moje wszelkie oczekiwania, nie tylko pod względem merytorycznym. Atmosfera którą tworzyli prowadzący coś cudownego. I najważniejsze po 8 dniach aż żałowałam że to już koniec(ufff. Na szczęście jest master i inne kursy). Po szkoleniu jestem pewna swoich umiejętności, prowadzący poprawiali ale też chwalili co tylko dodawało chęci i skrzydeł do pracy!

Dziękuję dziękuję dziękuję.

27 mai 2021

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Bardzo dziękujemy za ten wpis! :) To dla nas bardzo ważne, że ten kurs został tak pozytywnie odebrany - zarówno treść jaki sposób jej przekazywania. Chcemy, aby nasi absolwenci byli pewni swoich umiejętności. Oczywiście - zapraszamy na inne kursy :)

POLECAM!!!

Solidny zastrzyk fachowej wiedzy w profesjonalnym wykonaniu, dający duży wachlarz możliwości pracy z pacjentem.
POLECAM:)))

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Dziękujemy serdecznie! To wspaniale - dążymy do tego, aby nasi absolwenci kończyli nasze kursy z szerokimi umiejętnościami :) Pozdrawiamy i zapraszamy na następne kursy!

MTG świetny kurs

Świetnie poprowadzony, pełny praktyki kurs, w fantastycznej atmosferze. Wiele cennej wiedzy i umiejętności. Polecam w 100%:)

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Kładziemy duży nacisk na praktykę w połączniu z jak najlepszą atmosferą. Cieszymy się, że naszym absolwentom to odpowiada. Pozdrawiamy i zapraszamy niebawem :)

Mega wiedza

Mega wiedza, świetna atmosfera, dużo śmiechu i co najważniejsze merytoryczne wskazówki. Nie poszedł bym nigdzie indziej i każdemu będę polecał Wasz kurs.

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Śmiech i dobra atmosfera pomagają w przyswajaniu wiedzy :) Cieszymy się bardzo, że jest to tak pozytywnie odbierane przez kursantów. Dziękujemy bardzo i mamy nadzieję na kolejny wspólnie spędzony czas :)

Bardzo wartościowy kurs

Kurs przerosnął moje oczekiwania, oprócz zdobytych wiadomości otrzymałam również dużo pozytywnej energii oraz motywacji do dalszego rozwoju. Poznałam wielu wspaniałych, ciepłych i wartościowych ludzi🥰
Niesamowita robota, widać że robicie to co kochacie i angażujecie się na 100%🤯 Gratulacje róbcie tak dalej i do zobaczenia na kolejnych kursach.

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Ogromnie się cieszymy i dziękujemy bardzo za te słowa. Zgadza się - robimy to, co kochamy i takie opinie są dla nas ogromną motywacją, aby dalej to robić. Staramy się, aby każdy nasz absolwent kończył kurs z jak najszerszą wiedzą i bardzo pozytywną energią. Do zobaczenia niebawem na następnych kursach! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Z całego serca - polecam :) !

+Ogrom wiedzy przekazany w ciekawy i niejednokrotnie zabawny sposób.
+Dzięki temu kursowi zdobyłam przydatne narzędzia do oceny i diagnozy pacjenta.
+Dużym plusem i ułatwieniem są nagrane poszczególne lekcje w formie wideo.
+Prowadzący śmiało odpowiadają na każde pytania - również w trakcie przerwy ;).
+Bardzo miła atmosfera.

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Nauka i zabawa - w ten sposób działamy i cieszymy się, że to jest tak dobrze odbierane. Wspaniale, ze udaje nam się przekazać tyle wiedzy naszym kursantom. Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, że zobaczymy się na kolejnym kursie :)

Wspaniali

Wspaniali! <3

Réponse de Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów

Bardzo dziękujemy i mamy nadzieję na kolejne wspólne warsztaty :)

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus