Nu er det 8 dage siden jeg bestilte min bog - har ikke modtaget den. Der bliver ikke svaret på mine forespørgsler på mails. Synes det er super useriøst

Fantastisk kundeservice! Efter at Post Nord fuldstændig havde forplumret min levering og sendt retur til Maschavangshop.dk, havde jeg egentlig mistet håbet om at få mine produkter. Den venligste og... Voir plus

Som andre skriver - Pre order til ingen verdens nytte. Jeg håber at alle ligesom jeg selv, sender varen retur (når den engang kommer) og få fuld refusion, så hun ikke tjener på så elendig ekspeditio... Voir plus

Jeg bestilte en preorder Nøddeknækker 13/9. Der har været massere af undskyldninger for lang leveringstid, fair nok! Det har mange virksomheder bøvlet med. Men - den har været på lager noget tid... Voir plus

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

31 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Selvbruner

Selvbruner… pumpen virkede ikke efter 2 ganges brug, kom ud som olie - virkelig for dårligt og ærgerligt, da skummet faktisk virkede og man fik farve.

15 août 2025

Produktet virker ikke og ekstrem dårlig kunde-oplevelser

Jeg har brugt Masha Vangs spray i flere somre, men i år stoppede det. Jeg fik leveret to sprays som desværre ikke virkede i pumpe-funktionen. Væsken dev ud af pumperne og blev ikke sprøjtet ud i skum form. Via hjemmesiden sendte jeg en mail vedr. produkterne men jeg fik aldrig svar. Jeg sendte en mail igen og intet skete. På hjemmesiden står der at man skal sende produkterne med fejl retur men det er ikke særlig tydeligt, til hvilken adresse man skal returnere det. Derfor måtte jeg google mig til adresse og produkterne blev sendt tilbage med forhåbning om, at høre noget. Jeg har stadig ikke hørt noget. Jeg er ekstrem utilfreds med servicen eller mangel på samme. Det er virkelig kritisabelt, at når man som kunde modtager produkter som ikke virker efter hensigten, at man så ikke bliver hørt og får mulighed for returnering/bytte af produkter. Jeg kommer ikke til at benytte mig af disse produkter igen.

28 mars 2025

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Den venligste og mest imødekommende unge mand i kundeservice, forstod med det samme min problematik.
5 min. efter jeg havde lagt på, blev der lagt en ny forsendelse til mig i min PostNord App, og varerne er nu på vej igen. 1000 tak.

26 février 2024

Overgik mine forventninger

Faldt pladask for den fine nissedør. Læste, at årets sidste ordre blev sendt d. 21/12 kl. 12.00, at de ikke kunne garantere at varerne nåede frem før juleaften og, at de havde lukket mellem jul og nytår. Jeg bestilte d. 21/12 om aftenen og var naturligvis indstillet på først at få min vare engang i januar. Men sørme om jeg ikke fik en besked d. 22/12 om formiddagen at min ordre var pakket og sendt med GLS og helt fantastisk var det, da jeg allerede d. 23/12 om formiddagen fik besked om, at jeg kunne hente den i min pakkeshop. Min oplevelse overgik mine forventninger og døren plus tilbehør er så fint. Tak for det.

20 décembre 2022

Når der står på jeres hjemmeside at I…

Når der står på jeres hjemmeside at I pakker senest d. 21.12 kl 12…. Og jeg har bestilt d. 20.12, så regnede jeg med at varerne nåede frem til jul. Min pakke er ikke engang afsendt! Det er sgu dårlig service, når andre hjemmesider kan nå det - hvorfor kan I så ikke?

19 décembre 2022

Lynhurtig levering

Bestilte varer en fredag kl 12.30 - og lørdag morgen kl 6 blev det leveret. Virkelig hurtig service. Både fra maschavangshop og DAO selvfølgelig 🙂

11 juin 2022

sørgelig service

sørgelig service. har købt sun spray, der havde den mest vidunderlige kulør, super tilfreds ind til den var halv fuld, så kom det ud i klumpede stråler, da jeg ikke havde gemt bon, ville butik ikke bytte klart defekt produkt, skriver til firma så, om de bytter da der klart er fejl i deres produkt... men de har så åbenbart ikke tid eller lyst til at svarer tilbage. ? nu havde jeg fortalt vidt og bredt om godt produkt, det trækker jeg helt klart tilbage lige så vidt og bredt. klar dårlig kunde service,

8 juin 2022

God oplevelse

Jeg har af 2 omgange handlet smykker via shoppen, og det er gået rigtig fint med hurtig levering

10 mai 2022

Pumpen går i stykker

Selvbruneren som mouse er god MEN pumpen går i stykker. Har nu 2 gange stået ned en næsten fyldt flaske, hvor indholdet ikke kommer ud af pumpet. Og så er den ikke meget værd.

29 janvier 2022

Hvis man kunne give 0 stjerner

Som andre skriver - Pre order til ingen verdens nytte.
Jeg håber at alle ligesom jeg selv, sender varen retur (når den engang kommer) og få fuld refusion, så hun ikke tjener på så elendig ekspedition.

3 décembre 2021

Min vare er ikke kommer - Blev lovet senest d. 01/12

Jeg bestilte d. 24 September en nøddeknækker og en mistelten. De to vare var ikke på lager, men det var en forudbestilling. (Helt iorden selvfølglig) Inde på siden stod der at man ville modtage sine vare senest d. 29/11-21. Jeg har ikke set skyggen af en besked om at mine vare er afsendt til trods for at jeg kan se at produkterne har været på lager i over en uge nu. Der er den sidste uge blevet reklamerer på Instagram at nu er produkterne på hylden så det er bare med at gå ind og købe, hvis man vil have dem inden jul. (Aaaaarh, hvad med os der har bestilt for flere måneder siden) Jeg er med på at Corona har givet udfordringer, men denne lille virkelighed er den mest presset virksomhed jeg har handlet hos under Corona. Selv byggematerialer kunne skaffes hurtigere end dette.
Jeg mangler følgende for ikke at tro at min ordre enden er blevet glemt eller jeg ikke modtager mine vare inden jul: Mails på at den lovede leveringsdato ikke kan overholdes. Og ikke en mindre sviner på insta om at vi skal bare vente for produkterne kommer inden jul til os. Aaaarh det tror jeg nu ikke. Det er 1december i morgen og min produkter er ikke sendt endnu. Jeg synes det er ærgerligt at I ikke har opdateret jeres kunde med mails og ikke bare insta videoer, hvor vi bliver lover at produkterne kommer inden jul, når de ikke gør. Bliver spændende om mine vare kommer inden for den næste uge, ellers tror jeg at jeg afbestiller. Trist at få julepynt få uger før julen er slut.

30 novembre 2021

Forudbestil aldrig på denne shop!

Forudbestil aldrig på denne shop!

Jeg har stadig ikke fået en vare jeg var bliver lovet, den er ikke en gang sendt! Og når man skriver til dem får man ingen svar..
Top dårligt service!
Skide ærgerligt med så mange fine ting at servicen er i bund.
Dejligt der bliver lovet en masse der ikke holder og derefter radio tavshed!!
Er spændt på om man nogen sinde for sine jule vare inden december er overstået!!
Handler aldrig der igen..

30 novembre 2021

Preorder til ingen verdens nytte

Jeg bestilte en preorder Nøddeknækker 13/9.
Men - den har været på lager noget tid i følge webshoppen, og der bliver reklameret på Instagram i laaaange baner om, at alt i Julekollektionen er på lager. Der bliver også vist billeder fra folk der har modtaget den.
Jeg er blevet forvisset om, at den senest ville blive sendt 25/11 og at jeg havde den til 1. december, men jeg har intet hørt - ej heller på min forespørgselmail. Det får jeg nok næppe..
Jeg synes der er et utroligt mangelfuldt informationsniveau, og jeg synes det er mega surt, at os der har lavet preorders tilsyneladende kommer sidst i køen eller bliver glemt.

Leveringstid er intet værd

Jeg bestilte nissedøren så snart man kunne på preordre. Og den får vi da ikke at se før efter jul.
De skrev, at de ville få tingene hjem i sidste uge. Og nu hvor jeg skrev og afbestilte kælken fra min bestilling og kun vil have nissedøren, vil de først svare mig på mandag d. 29/11 pga sygdom.
Og den mail de sendte ud med undskyldninger om at de ikke har fået deres jule kollektion hjem, den har de ikke sendt til mig.
Virkelig dårlig service. Virkelig dårlig leveringstid. Det er 1. advent lige om lidt og ingen nissedør.

23 novembre 2021