Snabba leveranser, bra kundupplevelse som ny kund (fick blommor) och sen även då man fick ljus runt advent. Det här är det enda företaget som hittar till min adress utan strul (bor i Stockholm). Väldi... Voir plus
Efter ca 10 köp måste jag verkligen berömma alla!! Alltid trevligt bemötande, alla varor har varit med och kommit på utsatt tid. Så otroligt tacksam för denna tjänst då jag själv har svårt att hand... Voir plus
Vi är Sveriges största matbutik på nätet och erbjuder leverans direkt hem till dörren.
Slottsbacken 10, 111 30, Stockholm, Suède
- 08 507 803 61
- info@mathem.se
- mathem.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Mathem inte lika roligt som på Tv reklamen.
Jag har varit en mycket tålmodig och trogen kund för Mathem. Men nu har jag tröttnat på deras okunskap och taskiga attityd. De har ofta rutten frukt och utav 37:- fick jag bara 16:- tillbaka och en konstig förklaring trots att frukten var rutten och oätlig. De har svikit mig en gång för mycket och det skulle bli en oändlig massa text om jag tog upp allt elände jag varit med om för inte tala om deras chatt, chatten döljer all text när man skriver och inte är det autokorrigering på heller. Jag har även påpekat detta gång på gång de bara rycker på axlarna och är inte villiga att göra något åt detta. Så nu fick det vara nog, det finns ju fler matbutiker som är mån om sina kunder = mig. Så sayonara.
Handlade för 650 kronor
Handlade för 650 kronor, kostnadsfri leverans men får en straffavgift på 99 kr för att jag handlade för lite. Aldrig mer mathem, hur tänker man här??
Tar inte ansvar för recept
Beställde via recept som var felkonfigurerat av Mathem. Fick nära nog trettio salladspåsar istället för en påse. Även om det är trevligt med sallad så är det ju orimligt mycket sallad för en familj på fyra. Mathem vägrade returnering trots uppenbarligen vilseledande inköpsstöd. Tråkigt när ett företag inte kan ta ansvar för sin egen data och bygger intjäning på vilseledanden. Efter flera år som veckokund går vi nu vidare. Hade bolaget haft någon kundförståelse och rimlighet så hade de tagit sitt ansvar fullt ut. Nu förlorar de en kund som handlat sin mat hos dem regelbundet under lång tid. Rekommenderas inte till någon.
Jag har tyvärr insett att man inte kan…
Jag har tyvärr insett att man inte kan lita på att man får den mängd mat man betalar för hos Mathem. Vid min senaste beställning kontrollvägde jag bananerna och upptäckte att jag fått 30 % mindre i vikt än vad som stod på kvittot.
Det som gör mig mest besviken är hur kundtjänst hanterade reklamationen. Istället för att bara reglera mellanskillnaden försökte de ge mig en ersättning som bara motsvarade hälften av det som saknades. Det handlar inte om de få kronorna, utan om principen: Först levererar de för lite, och sedan försöker de "snåla" på kompensationen när de blir påkomna.
Nu i efterhand är jag faktiskt ledsen att jag inte började kontrollväga mina varor tidigare. Man utgår ju från att ett så stort företag har korrekta vågar och rutiner, men efter det här bemötandet har jag tappat förtroendet helt. Kommer inte att handla här igen.
Skönt att få varor hemlevererade
Skönt att få varor hemlevererade, inget snack om saken. Men kvalitén på frukt och grönt samt bröd är under all kritik
Saknades saker i beställning och…
Saknades saker i beställning och nekades kompensation. Om förtroendet är så lågt på kunden så är mitt slut för er. Byter till annan leverantör för alla vecko inköp..
Värdelöst med leverans i kartonger
Värdelöst med leverans i kartonger. Extremt tunga att bära in och hårda/tunga att vika ihop. En äldre person skulle inte kunna bära in en full kartong! Tror ni förlorar många kunder pga kartongerna istället för vanliga pappkassar. Bra app dock.
Jättebra trevliga och välkomstblommor…
Jättebra trevliga och välkomstblommor och allt till mina föräldrar
Kanske lite längre hållbarhet på varorna vore super
Jättenöjd
Levererat inte allt som man beställer…
Levererat inte allt som man beställer och neka reklamation till och med, bara dåligt!
Trevlig
Trevlig, punktlig leverans, även om att det SNÖAR ganska mycket! Och dessutom, fick jag 83 kr tillgodo för pant flaskor, som jag har lämnat tidigare.
Vitsen med att jag beställer hem är för…
Vitsen med att jag beställer hem är för mig att slippa springa i trappor och gå till butiken. Nu har jag massa papperslådor som jag skall ta hand om. Jag har svårt att få isär dem och om jag skulle få det så vet jag inte var jag ska slänga dem. Vi har inte den möjligheten i huset.
Tänk till!
Försenad leverans
Varor gick i retur pga försening. En retur som jag som kund fick stå för. Alltså inga varor och ingen återbetalning. WOW!
Hela släkten på fem hushåll har härmed slutat handla från Mathem, vilket innebär ett ekonomisk bakslag på ungefär 180.000kr/år.
Hoppas att någon läser detta och inspireras till att också sluta handla hos Mathem. Vore fantastiskt!
Skickar gladeligen omoget eller övermoget
Är vanligtvis nöjd med Mathem, men de senaste gångerna har de valt att skicka knallgrön och fullständigt oätliga bananer. Sådana som är gröna tills de plötsligt blir bruna, utan att någonsin passera stadiet "ätbara".
Om ni inte har mogen frukt - stryk varan från inköpslistan! Svårare än så är det inte! Skickar ni sådant här skräp går det raka vägen till soptunnan.
Update: Sänker betyget till en tvåa efter kontakt med kundtjänst som nonchalant konstaterar att de inte stryker frukt från en order bara för att den är omogen eller övermogen. Kort sagt, de skiter i kvaliteten på frukten.
Mathems ruttna potatis ingår ej i reklamationsrätten
Köpte potatis som förvarats oöppnad mörkt och svalt som ruttnade helt sönder efter några v. Det ville inte mathem godkänna som reklamation eftersom det gått mer än 2 v enligt Jan på kundtjänst. Potatis vet väl alla att den har längre hållbarhet än 2 v. Står dessutom på påsen att potatisen har lång hållbarhet med rätt förvaring.
Såhär säger AI om hållbarhet potatis:
”Potatis kan hålla i upp till 3–6 månader om förhållandena är mörkt och svalt”.
Men han menar jag förvarat den fel och lägger skuld på mig, trots att jag berätta jag har förvarat annan potatis från oktober på samma ställe som fortf är fina. 👎🏻👎🏻👎🏻
Grön lövbiff
Grön lövbiff, ruttna tomater, mjuk gurka och uteblivna varor. Jag har svårt att tänka mig något företag som jag har varit i kontakt med som har varit sämre.
Absolut botten
DO NOT use this company
From the very first line: this company does not care about customers.
My first ever order with Mathem was mishandled. I accidentally ordered two boxes of regular Coca-Cola instead of Coca-Cola Zero.
The error was reported immediately after delivery.
The items were unopened, untouched, still boxed.
Any serious company would fix that without a second thought.
Mathem refused to do anything.
No exchange.
No credit.
No partial refund.
No attempt to help.
No attempt to keep a new customer.
Instead I was fed a chain of copy-paste emails hiding behind “food safety regulations” — a policy used here not for safety, but as an excuse to avoid the smallest act of customer service.
I stayed calm. I escalated. I gave them multiple chances to resolve this sensibly.
They chose policy over people every single time.
This wasn’t about money.
This was about a company culture that genuinely does not care.
If they won’t fix something this small, imagine what happens when something serious goes wrong.
I will never use Mathem again.
And after this experience, I strongly suggest you don’t either.
Allt jag beställde hade kort bäst före…
Allt jag beställde hade kort bäst före och en påse var öppen. Jag lever ensam och får nu äta utav h-e för att hinna. Därtill alla frysvaror har tinats och frusits igen. Inget av betydelse enligt mathem!
Jag gav Mathem en chans till vilket jag ångrar så för min del kan ni gå i kk, jag kommer inte sakna er
Handlat ett tag nu från mathem och är…
Handlat ett tag nu från mathem och är jättenöjd! Man får ha lite framförhållning om man vill ha gratis leverans, vilket är möjligt. Handla för en viss summa för att slippa "liten varukorg" avgift. Och ha koll på avgiften för deras leveranslådor. Ica, Willys och hemköp tar 99 kr för leverans plus 49 kr för plockavgift.
Igår, kom leveransen från mathem, 3 timmar för sent än vad de sa, men fortfarande inom avtalad tid. Mitt i snökaoset! Jag frågade chauffören hur det var där ute på vägarna. Han sa kaos. Bilar som hade fastnat, modd och oplogade vägar. Jag räknade inte ens att få nån leverans igår, men den kom! Och svinkallt var det också!
Så tacksam att de finns! Och kör ut även när det gul/orange varning. 5 stjärnor av 5 från min sida!
Fick leverans från Mathem.
Fick leverans från Mathem.
Möglig frukt och övermorgon paprika.
Dessutom är de dyra på sina varor.
Lurar kunder med dolda avgifter
Förutom leveransavgift så betalar man också avgift för kartongerna samt avgift för "liten" varukorg. Jag bor i centrala Stockholm och om jag köper varor för 500 landar totalkostnaden på 700 efter alla avgifter. Dsgs att börja pallra sig iväg till mataffären..