bed werd geleverd personeel spreekt bijna geen nederlands, bed word in elkaar gezet en nemen hun rotzooi niet mee kon hem dan beter zelf in elkaar zetten
Lisez les avis des autres
Vandaag is onze bank geleverd en zijn er super tevreden mee! Gelijk ook stoelen besteld die erbij passen voor onze salon tafel.
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Maxicomfy B.V. is dé specialist als het gaat om woonmeubelen en -decoratie. Maxicomfy is meer dan enkel een winkel voor meubels. Onze naam staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met ons ervaren en toegewijde team streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze specialisten zijn continu bezig om de meest luxueuze en kwalitatieve meubels te selecteren voor u; of het nu gaat om een hoekbank, een boxspring, of een ander schitterend woonartikel. Wij zijn er voor u en streven ernaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Coordonnées de contact
Haarlemmerstraatweg 71, 1165 MK, Halfweg, Pays-Bas
- 020 - 341 85 20
- service@maxicomfy.nl
- maxicomfy.nl
A répondu à 81 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Absoluut geen aanrader
Ik ben enorm teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de bank als de service van dit bedrijf.
Vanaf dag één ervaar ik problemen de Ragusso U-bank. De linkerkant van de bank is veel te hard en zit na een paar minuten al pijnlijk, terwijl je aan de rechterkant juist volledig doorzakt en praktisch op het frame zit. Daarnaast kraakt de bank en voel je op meerdere plekken harde houten of metalen onderdelen in je rug en nek. Dit maakt het zitcomfort ronduit slecht.
Wat het extra frustrerend maakt, is dat deze gebreken zelfs door hun eigen personeel zijn vastgesteld tijdens een inspectie. Vervolgens is er een zogenaamd onafhankelijk bureau langs geweest om de bank te testen, maar ik heb tot op heden nooit een rapportage of terugkoppeling hiervan ontvangen.
Voor een bank van bijna €3.000 mag je echt veel meer kwaliteit en comfort verwachten.
De service is bovendien extreem slecht. Je moet tig keer bellen of appen voordat je überhaupt reactie krijgt. Er wordt traag en slecht gecommuniceerd, en je wordt totaal niet serieus genomen.
Kortom: slechte kwaliteit én nog slechtere service. Absoluut geen aanrader.
bed werd geleverd personeel spreekt… en nemen rotzooi niet mee
Vandaag is onze bank geleverd en zijn…
Aankoop tv meubel
Wij zijn geholpen door mw. Funda. Super lieve mevrouw. Erg behulpzaam en geduldig. Wij zijn tevreden met de hulp en de aankoop.

Réponse : Maxicomfy
Grote winkel in Halfweg met veel keuze…
Grote winkel in Halfweg met veel keuze aan banken en bedden. Alles werd op tijd geleverd. Tijdens het wachten heb ik een lekker kopje koffie gedronken. Bedankt voor de klantvriendelijkheid. De dames hebben mij heel goed geholpen!

Een bank gekocht bij ze
Een bank gekocht bij ze. De kussen waren een beetje leeg, nadat we contact hebben opgenomen, is er ons verteld dat dit onder de garantie valt en dat ze die zouden komen maken. Helaas zijn we daarna alleen maar genegeerd en is er niks van een reparatie gekomen. Klanten service is slecht en beloftes maken en die dan vervolgens niet nakomen…

Réponse : Maxicomfy
Voor kwaliteit en service moet je bij MaxiComfy zijn.
Ik heb onlangs de Modus Divan Round bank in de kleur wit gekocht bij MaxiComfy en ik ben ontzettend tevreden!
Ik ben geholpen door Burak (de eigenaar) en wat een geweldige service. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom ik kreeg meteen een kopje koffie aangeboden en er werd echt de tijd voor mij genomen. Ik twijfelde erg over de kleur en de stof, maar Burak gaf eerlijk en passend advies zonder opdringerig te zijn. Dat gaf veel vertrouwen.
Wat mij ook enorm positief verraste, was de supersnelle levering. De bank kon zelfs vlak vóór mijn verjaardag worden geleverd, wat het extra speciaal maakte!
De gastvrijheid sprong er voor mij echt uit: je voelt je hier echt welkom en je merkt dat klantgerichtheid hier voorop staat. Uiteindelijk heb ik een bank helemaal naar wens besteld, samen met een bijpassende salontafel. Alles is prachtig geworden en precies zoals ik had gehoopt.
Voor kwaliteit en service moet je bij MaxiComfy zijn.

Feedback klantenservice
Feedback moet eerlijk zijn en opbouwend zijn. Van feedback moet je reflecteren en eventueel aanpassingen maken. Ik hoop en ben benieuwd of de klanten van Maxicomfy na deze review een andere ervaring krijgen dan dat ik had.
Het gaat om leugens en simpelweg schijt hebben, machtsmisbruik.
Situatie:
Ik wil mijn eetkamerstoelen retouren. Maar dat mocht niet (ondanks dat medewerker Yasin van locatie Amsterdam zei dat het wel kon).
Ze reageerde eerst niet, eindelijk reactie werd er gezegd 'nee, wordt niet retour genomen we sluiten uw dossier'. Geen onderbouwing. Na door vragen vanuit mij kreeg ik te horen dat alleen online artikelen retour kunnen. Prima, maar waar staat dat? Nergens. Oh jawel zegt de heer (Dido?) je hebt er voor getekend, staat op de achterkant van je factuur tussen de algemene voorwaarden. Je raadt het al? Nee, stond er niet.
Schandalig! Het leek wel bedelen..
Na hun op hun plek te zetten met dat ik zwaar in mijn recht sta mocht ik opeens wel iets. Twee keuzes, terugbrengen en geen geld terug of ruilen.
Ik koos voor het derde, lekker op marktplaats gezet want die stoelen paste simpelweg niet onder de tafel. Meneer zei nog 'maak er maar een zaak van'.
Het ging op een gegeven moment niet over retourneren, als het ergens duidelijk staat beschreven is er niks aan de hand. Het gaat om het liegen en bedriegen, onprofessioneel zijn, klanten niet aanhoren of uitleg geven.
Ken je vak, heb kennis over je beleid en richtlijnen. En sta met je personeel op een lijn. Jammer want de kwaliteit die jullie bieden is prima in verhouding met de prijs. Laat dat niet vervagen door idioten het bedrijf te laten presenteren. Cursus gespreksvaardigheden aanbieden aan je personeel, beleid en coaching.
Mij en mijn omgeving zien jullie in elk geval nooit meer terug.

Réponse : Maxicomfy
Aardige man in de winkel, gemene vrouw en de telefoon
Toen wij het bed gingen kopen waren we heel erg tevreden met de meneer die daar werkte was heel erg warm ontvangen hele lieve man en via hem hebben wij dan net bed gekocht. We hebben ook met hem afgesproken wanneer wij het bed geleverd wilde hebben en de man die liet weten dat hij me niet kon zeggen hoe laat het was maar dat we op de dag zelf een uur tot 1 1/2 uur van tevoren gebeld zouden worden om te laten laten weten wanneer het bed wordt geleverd. Wij hebben zelf drie dagen voor de leverdatum gezocht naar het nummer heel moeilijk te vinden. Nummers die je vindt zij niet bereikbaar op WhatsApp hebben wij berichten gestuurd geen antwoord gekregen. Uiteindelijk hebben we mij gebeld naar het WhatsApp nummer kreeg ik een hele onbeschofte mevrouw aan de telefoon die mij behandelde als een kleinkind zonder respect en helemaal niet hoe je hoort te praten met iemand die heel veel gaat in jouw winkel uitgeeft mijn tip aan dit bedrijf. Weet wie je aanneemt! Weet wat personeel voor jouw bedrijf kan betekenen. Haal alle rotte appels weg uit het bedrijf, want hun zullen jouw naam met de grond gelijk maken. Zoals ik al zei, een hele lieve meneer in de winkel en een hele gemene mevrouw aan de telefoon. De bezorger was trouwens ook helemaal niet klantvriendelijk die zat zowat te schreeuwen aan de telefoon. Heel jammer want het is een heel mooi bed en we weten nu nog steeds niet wanneer het bed geleverd gaat worden omdat ik dus woorden met mijn vrouw heb gekregen aan de telefoon hebben ze hebben ze de bezorging geannuleerd en verplaatsen naar een hele andere dag. Hij zou vrijdag komen en nu komt ie op woensdag zonder te bespreken hoe of wat heel erg onprofessioneel en ik hoop dat jullie goed met de microscoop zullen kijken naar de mensen die jullie in dienst hebben zodat jullie de rotte appels er snel uit kunnen gooien zeer teleurstellend. Mijn Google review begon met vijf sterren en na deze interactie van vandaag wordt het jammer genoeg een ster.

Réponse : Maxicomfy
Deze winkel verdient absoluut geen 5…
Deze winkel verdient absoluut geen 5 sterren. Ik heb meerdere keren duidelijk aangegeven dat mijn bestelling (juli-versie) uiterlijk 1 oktober geleverd moest worden. Mij werd telkens verteld dat dit geen enkel probleem zou zijn. Maar vanaf 1 oktober heb ik 3 à 4 weken zonder bank in huis gezeten.
Uiteindelijk kwamen de banken met flinke vertraging. De salontafel werd zelfs pas in januari geleverd, terwijl deze eigenlijk samen met mijn eettafel had moeten komen. We hebben dat maar geaccepteerd en gewacht.
Het grootste probleem is echter de schade aan mijn eettafel. Al twee maanden lang is er nog steeds geen enkele oplossing geboden. De klantenservice is zeer slecht, en probleemoplossing lijkt voor hen totaal geen prioriteit te zijn.
Ik raad niemand aan om bij deze winkel te kopen. Dit was mijn eerste en meteen ook laatste aankoop hier. Naar mijn mening zouden ze van andere woon winkels beter eens moeten leren wat verkoop, service en klanttevredenheid betekend, want dat lijkt deze winkel totaal niet te begrijpen.
------------
Als reactie op het antwoord van Maxicomfy van 3 maart:
Al 3–4 maanden lang is er geen enkel resultaat gekomen, en nu willen jullie ineens wel met een oplossing komen? Ik heb hierover al meerdere keren e-mails gestuurd. Elke keer kreeg ik hetzelfde antwoord: dat mijn klacht zou worden doorgestuurd naar de juiste afdeling, maar uiteindelijk gebeurt er niets.
Ondertussen hebben jullie mij wel een dure tafel verkocht, maar een oplossing ho maar. Jullie doen gewoon niets.
Ik vertel inmiddels ook aan iedereen die ik ken dat ze beter niets bij jullie kunnen kopen en maak negatieve reclame over jullie bedrijf. Eerlijk gezegd vind ik jullie totaal geen professioneel bedrijf. Totdat het geld binnen is, zijn jullie heel aardig, maar zodra er een probleem ontstaat, staan jullie erbij te kijken alsof een konijn in de koplampen van een auto.

Réponse : Maxicomfy
Ik ben net geweest in de winkel aan de…
Ik ben net geweest in de winkel aan de Halfweg, supervriendelijk en uitstekende service gehad. Mooie banken en bedden zeer zeker een aanrader. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super winkel
Super winkel! Warm ontvangen werden gelijk geholpen en er werd echt met ons mee gedacht zodat we tot de juiste keuze zouden komen. Ik kom hier zeker vaker!

Vrijwel niet bereikbaar
Leverdatum niet volgens afspraak. Kan gebeuren, maar contact krijgen met deze winkel lijkt onmogelijk. Nummers op internet waren niet in gebruik. 2 weken eroverheen gegaan totdat we eindelijk een nummer kregen wat we alleen via whatsapp konden bereiken, maar ook daar namen ze vaak de telefoon niet op. Bank uiteindelijk 2,5 week later geleverd. Maar communicatie erg slecht !

Réponse : Maxicomfy
Problemen met bankstel en afhandeling
In november 2024 heb ik bij Maxicomfy een bankstel gekocht (250 x 250 cm). Binnen één week na levering ging de vering stuk. Daarna zijn er meerdere service- en reparatiemomenten geweest, zonder blijvende oplossing.
Naast de vering waren er ook andere problemen, zoals doorgezakte kussens en kraakgeluiden, die niet zijn verholpen. De verkoper heeft uiteindelijk zelf een vervangende bank aangeboden, maar de benodigde maat bleek niet meer leverbaar.
Toen ik daarom om ontbinding van de koop en terugbetaling vroeg, werd dit geweigerd en gaf men aan de zaak eenzijdig te sluiten.
Helaas geen goede ervaring met de afhandeling van klachten!!!

Réponse : Maxicomfy
Dilara heeft super goed verholpen ze is…
Dilara heeft super goed verholpen ze is echt een expair !!!! Top service bedankt voor de duidelijke uitleg ook erbij zeker een aanrader !!! Dank vriendelijk nogmaals

Bankstel gekocht
Heb zojuist een bankstel gekocht ben correct verholpen met alle details voor een hoge kwaliteit een zacht prijsje . Zeker een aanrader ! . 😃😃👍

Top winkel
Top zaak Bankstel Zara aangeschaft en die is binnen het termijn geleverd. Dankjewel maxicomfy voor jullie hulp

Réponse : Maxicomfy
Super goed geholpen en een prachtige…
Super goed geholpen en een prachtige bank gekocht.

Réponse : Maxicomfy
Dit bedrijf heeft hoge kwaliteiten…
Dit bedrijf heeft hoge kwaliteiten tegen lage prijzen , veel op voorraad en snelle levering

Maxicomfy Utrecht.. mooie winkel
Maxicomfy Utrecht..Super mooie en nette winkel.
Vriendelijk personeel en super goed geholpen door Dylara.
Mooie bank gekocht met een super mooie prijs.

Réponse : Maxicomfy
En savoir plus sur les différents types d'avis.