Vi havde købt 25 minutters VR - vi var 4 afsted. To havde konstante problemer, og måtte få skiftet briller ud, oprette nye brugere. Hvilket betyde at vi ikke kunne deltage i konkurrencerne og ogs... Voir plus
L'entreprise a répondu
We went to an escape room sometime ago and it went great. We went again later to the cube challenge and it was so fun, that we really wanted to share the experience with more people. But the thir... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi var i aften i escape-room “Abandoned reactor”. Det var en gennemført dårlig oplevelse. Ingen entusiasme i introduktionen og usammenhængende historie. Den første kodelås virkede ikke (og nej, det sk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Fiskene 10, 9200, Aalborg, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg ønsker at udtrykke min store skuffelse over vores besøg hos jer d.13/7, som desværre ikke levede op til de forventninger, man med rette kan have til en oplevelse hos jer, især til den pris.
1. Escape Room Atlantis:
Oplevelsen blev forstyrret af tekniske problemer, da pumpen til vandfaldet ikke fungerede korrekt og dermed afbrød spillet. Kort efter blev vi igen afbrudt, denne gang af en medarbejder, som fyldte vand på anlægget imens vi var i gang. To forstyrrelser i træk i det, der skulle være en fordybende og sammenhængende oplevelse, er langt fra tilfredsstillende.
2. The Cube:
Her blev vi mødt af flere rum, der enten var under ombygning eller havde tekniske fejl. Flere af rummene, vi gik ind i, havde direkte defekte installationer, som enten ikke virkede eller fungerede forkert, det gik ud over både spilforløb og oplevelse. De aktive rum bar desuden præg af slid og manglende vedligehold, hvilket trak helhedsindtrykket markant ned.
3. The Grill:
Aftenen afsluttedes med et restaurantbesøg, hvor der var urimeligt lang ventetid på drikkevarer på grund af en systemfejl. Senere samme aften blev vi ringet op og spurgt, om vi havde glemt at betale, selvom vi kunne fremvise kvittering for, at drikkevarerne var betalt via QR-koden på bordet. Det var både uprofessionelt og unødigt stressende.
Samlet set var oplevelsen præget af tekniske fejl, manglende vedligehold og dårlig service. Det efterlod os med en følelse af, at faciliteterne er slidte og ikke lever op til den kvalitet og standard, man burde kunne forvente.
Vi håber, at I vil tage denne feedback alvorligt og vende tilbage med en passende kompensation for den samlede oplevelse, som på ingen måde levede op til jeres normale standard eller vores forventninger.

Réponse de Maximum - Aalborg
Så kom vi tilbage efter at have fået et gavekort af lederen af Maximus Aalborg.. Og jeg må da ærligt indrømme at det var en helt anderledes oplevelse.. Ingen arrogance, men kun rent høflighed.. Høflig og venlig betjening i trampolin parken, dog lidt hamper pris på en mellem sodavand..😅 Vi er alle overbevist om at vi kommer igen en anden dag..

Réponse de Maximum - Aalborg
Anden gang jeg er til polterabend hos Maximum.
Desværre var oplevelsen igen skuffende. Escape room’et manglede en rød tråd, det føltes ustruktureret og forvirrende. Måske var det bare os, men jeg har prøvet omkring 10 forskellige escape rooms før, og dette var det første, der virkede så rodet.
Flere dele af deres Cube var direkte ubrugelige, selvom de var åbne. Der var flade basketball, ingen golfbolde i et andet rum, og et rum med lysknapper, hvor nogle ikke virkede, alligevel blev man “straffet”, og fejlede rummet selv om ingen lyste. Det gjorde oplevelsen mere frustrerende frem for sjov.
Bagefter kom vi over til lasergame, som vi havde fået at vide kunne rumme op til 20 personer. Vi blev sat sammen med otte personer fra et andet hold, så vi var 16 i alt, hvilket vi i første omgang tænkte var fint. Men rummet er slet ikke gearet til så mange. Man stod som sild i en tønde og måtte bogstaveligt talt bare gå ud og dø, hvis man ville frem. Der var simpelthen ikke nok steder at gemme sig med så mange deltagere, Det var mere kaos end underholdende.
Sidst så føler jeg den var meget sensitiv jeg opdagede flere gange jeg døde ved friendly fire selv om jeg ikke direkte skød på mine venner.
Alt i alt. Måske er maximum billigt, men man får ofte heller ikke meget for pengene.

Réponse de Maximum - Aalborg
Har haft nogle gode timer i Maximum i dag, med lækker brunch og en tur i cube Challenge.
Må dog indrømme at min oplevelse er blevet lidt ødelagt, efter at jeg her til aften er blevet ringet op af en medarbejder og direkte anklaget for at være stukket af for regningen.
Var meget ubehageligt at blive anklaget for tyveri, og føler ikke at medarbejderen på nogen måde var lydhør for at vi havde betalt vores regning.
Håber da virkeligt ikke normalt at i ringer og anklager kunderne på den måde.
Og nej jeg har ikke været i dialog med jer. Så ved ikke hvilken dialog og løsning du hentyder til

Réponse de Maximum - Aalborg
Café- maden var virkelig dårlig. Jeg bestilte en Buddha Bowl og fik en skål med broccoli og løg, intet med en Buddha bowl at gøre.
Burgere var heller ikke særlig lækker. Bollen var tør og hård med en bøf der var overstegt, virkelig dårlig i smagen. Øv øv!! “Max ringe”

Réponse de Maximum - Aalborg
Vi spiste på the grill til fars dag og har nu en mand og datter som er blevet noget så dårlige 🤢 kommer ikke igen

Réponse de Maximum - Aalborg
Vi havde bestilt en bowling bane online med et gavekort.
Vi havde bestilt til klokken 19 og vi ankommer 18.54 til Maximum. Vi får at vide de ved check-in skranken er lukket men at vi skal gå i baren. Her er en fsmilie igang med hvad der virker som en MEGET lang ekspedition og hvor de ikke kan bestemme sig for hvad de vil osv. Jeg går tilbage til check-in og spørger om de ikke bare kan hjælpe med at give os vores bane der er betalt og nej de har lukket og jeg må vente i baren. Som klokken passerer 19 får vi endelig hjælp og vi spørger om vores tid først starter når vi har banen og svaret er “ja”. Vi bliver oprettet og vist til vores bane. Her ses vores navne dog ikke og personalet må hjælpe med at aktivere dette. Klokken er nu 19.07. 2 af spillerne skal have “børnebaner” men den ene side af dette virker ikke og vi må igen tilkalde personalet. De prøver at fikse det men kan ikke og vi skal nu flytte til en anden bane. Klokken 19.13 kan vi endelig spille og her 1/4 af vores tid gået. Vi spørger om vi får kompenseret tiden i den anden ende og får at vide at det vil medarbejderen undersøge men hun kan ikke love noget. Vi får aldrig et svar og vores tid løber ud som om vi havde spillet fra klokken 19. Virkelig elendig service og bestemt ikke noget der giver en lyst til at komme igen eller anbefale til andre.

Réponse de Maximum - Aalborg
Var på besøg med vores familie, 22-personer Langfredag.Alt fungerede.Alle havde en rigtig fin dag og mødte kun venligt personale.Kommer gerne igen.Lidt dyre øller,men det bliver jo ikke tvunget i een.

Réponse de Maximum - Aalborg
Alt for mange tekniske udfordringer, som gjorde at jeg til sidst fik refunderet pengene og tog hjem uden rigtig at have prøvet det. Det var mega øv og ved ikke om jeg “tør” tage derud igen - for hvad nu hvis det ikke virker.
Hvis ikke allerede de gør det, burde personalerne tage en dag om måneden hvor de går gennem alle forlystelser og sikrer sig at de virker.

Réponse de Maximum - Aalborg
Medarbejderne har ikke styr på reglerne… det her sker nu 3. Gang…. Vi ringede til Maximum for at høre, om tilbuddet vedr en gratis bowlingbane i forbindelse med et fitzone abonnement også gælder i en ferieperiode og fik bekræftet, at det gælder og vi skal bare møde op. Vi kører til Maximum og får at vide, at dette tilbud ikke gælder i ferieperioder. Da jeg så spørger personalet, hvordan det kan være, at personale ikke har styr på, hvornår et tilbud gælder og hvornår ikke, får jeg som svar, at det er afhængig af , hvem der tager telefonen (og ved hans skilt stod der endda chefvært). Personale her har åbenbart ikke styr på arbejdspladsens regler!! Meget frustrerende, at man nu 3 gange på 6 måneder kører forgæves, SELVOM man har ringet først og informeret sig. Måske er det bevidst, at de vil lokke kunder til Maximum og der er nok nogle som betaler, når de nu er her alligevel. Vi vælger nok fremadrettet et andet sted at hygge os.

Réponse de Maximum - Aalborg
Nr. 1 vi ringede for at reservere plads, men da vi ikke kunne komme igennem på telefonen måtte vi kører derud, 4 personaler stod i baglokalet og snakkede, langsomt kom der betjening, vi fortalte vores oplevelse på telefon, men den preller af indtil vi gør opmærksom på at der måske er noget galt med deres forbindelse. I restauranten på selve dagen er servicen helt i bund, vi kan scanne en qr kode for bestilling af drikkevarer, vi har flere gæster der ikke drikke kaffe og the, plus flere børn, og da der ikke er juice i buffeten, kontakter vi personalet, som siger vi jo kan skal bruge QR koden eller se på dækkeservietterne, der står intet om juice på dækkeservietterne. Tjeneren indvilliger i at komme til bordet og modtage bestilling, han går til hver enkelt og får bestilling. Indtil en af vore gæster ser at andre borde har juicekander og glas, om vi ikke kan få det istedet for at børnene u. 4 år skal have en 1/2 l juce hver. Jow siger tjeneren det bliver også lidt billigere 🤬 jeg tæller til 10 trækker vejret og siger pænt til tjeneren at det jo er noget han skal sige, ellers ved vi det jo ikke.... Men siger tjeneren jeg har jo sagt i skal scanne QR koden 🤬
Vi står med et stort selskab 🤔 så når vi har bestilt brunch buffet så forventede vi ihvertfald at mælk, juice, kaffe og the var incl. Men vi fik ingen information udover at vi jo kunne scanne QR koden.
Heldigvis var vi et skønt selskab i aldersgruppen 3 til 90 og holdt humøret højt og havde en dejlig dag m. Brunch og minigolf for alle børn og voksne.

Réponse de Maximum - Aalborg
Noget møg at spille bowling når musikken er alt for høj og diskolys der blænder

Réponse de Maximum - Aalborg
Simpelthen det værste sted jeg skulle have penge tilbage for nogen øl som jeg var lovet var med alilibitum hvor jeg så troede jeg fik pengene retur og kom så til at betale for dem

Réponse de Maximum - Aalborg
Rigtig godt sted masser af aktiviteter for børnene, dog stod vi og ventede 39 min på to hotdogs.

Réponse de Maximum - Aalborg
En savoir plus sur les différents types d'avis.