Maxi Zoo Polska Avis

1,9

Zamówienie w aplikacji, dostawa 1-3 dni, minęło 7 - brak informacji o wysyłce. Aplikacja to jakaś porażka, nie działają funkcje kontaktu ze sklepem. Infolinia - nagranie, iż mają dużo zamówień i opóźn... Voir plus

Nigdy nie kupię tu nic więcej.Kupilem karmę dla kota tydzień temu,same maile o przetwarzaniu zamówienia,o pakowaniu itd.A towaru nie ma.Zadnegi telefonu żeby się dowiedzieć czemu to idzie tak opornie.... Voir plus

Firma maxizoo traktuje klientów jak chce. Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowią... Voir plus

W sklepach stacjonarnych ceny są wysokie, ale w sklepie internetowym bardzo dobre. Asortyment duży. Dobre promocje. Dostawa trwa trochę długo (5-7 dni), dlatego jedna gwiazdka mniej.

Bas

Aucune trace de demande d’avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Opinia dotyczy obsługi klienta.

Opinia dotyczy obsługi klienta.
Sklep w Radomsku ul. Kościuszki.
Miła kompetentna dziewczyna, doradziła a na koniec tak poprowadziła zakupy, że skończyło się solidnym Rabatem.
Byłem pierwszy raz i pewnie wrócę!

5 avril 2025

Uwaga na zakupy na firmę w sklepie internetowym

Sklep niestety nie informuje, że przy zamówieniach na firmę nie wystawia faktury na firmę. Zaznaczę, że zakup był detaliczny dla własnego użytku, a nie hurtowy. Aplikację tez mam zalozona na firmę. Sklep stacjonarny wystawia bez problemu, a internetowy działa po prostu nieuczciwie. Klient dowiaduje się po fakcie, że nie dostanie faktury.

20 février 2025

Maxi zoo brak towaru

Maxi zoo. Dlaczego zoo? Nazwijcie Maxi Dog lub Maxi Cat.
Przecież w tym sklepie praktycznie nie ma nic dla innych zwierząt, a powierzchnia ogromna. Dla ptaków jest lepiej zaopatrzony pierwszy lepszy market..
Podstawowych rzeczy brakuje.Tylko dla psów wszystko.

14 février 2025

Firma maxizoo dyskryminuje klientow

Firma maxizoo traktuje klientów jak chce.
Kupując w sklepie stacjonarnym nie możesz skorzystać z ofert w aplikacji. Np. W aplikacji kupisz pakiet karm 2x w atrakcyjnej cenie ale w sklepie nie obowiązuje ta promocja. Kupujesz w aplikacji nie ma możliwości zakupu na fakturę na firmę. Kupując w sklepie stacjonarnym jak kupujesz na firmę to nie można skorzystać z karty rabatowej… bo nie.
To jest jawna dyskryminacja i robienie klientów w jajo. Mam już dość takiego traktowania. Kupowałem kilkakrotnie ostatnio po kilkaset złotych ale to są już moje ostatnie zakupy w tej firmie. Nie lubię jak ktoś dyskryminuje i sortuje swoich klientów. Żegnam się z mafiozo

21 août 2024

Dobry sklep

5 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit