Personally I think this is just another…
Personally I think this is just another scam product- super expensive for nothing but a glass carafe and base
Awesome quality products and great brand. They have amazing reviews for a reason. Highly recommended!
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met dit product. Het ronde kunststof draaideel onderin de kan is vastgemaakt en niet te verwijderen of te vervangen. Na verloop van tijd ontstond er schimmelvorming op en rondom dit onderdeel. Omdat je er met geen mogelijkheid goed bij kunt, is het praktisch onmogelijk om het hygiënisch schoon te maken.
Voor een product dat bedoeld is voor drinkwater vind ik dit onacceptabel. Zodra er schimmel ontstaat zit je feitelijk vast: je kunt het onderdeel niet vervangen en de hele kan wordt daardoor onbruikbaar. Dit voelt onhygiënisch en ondoordacht qua ontwerp.
Zeker af te raden als je waarde hecht aan hygiëne en duurzaamheid. Zeker gezien de prijs zou ik meer verwachten
Ordered a water bottle... charged £152 import duty. Beware of this company.. both MAYU Water and FedEx are threatening litigation if I don't pay. They say "it's in the small print"... Well... Thanks guys ! As if I'd have ordered it if I knew it was £152 duty from the Netherlands... 🤬 The power of the corporate vs the individual. So... my water bottle 🍶 cost an arm and a leg. Great. 😪
I guess it's small fry compared to a planet that's frying and melting... but it's upset me. 💩