Lækre produkter og god kundeservice. Det kom desværre en revne i de BIBs jeg havde bestilt efter få ture. De blev hurtigt sendt retur og fik et nyt par. God kommunikation undervejs.
Lisez les avis des autres
Marcello Bergamo levere top lækre produkter. Jeg har købt bukser, jakke, shirts, vest.... mm. Hvor min oplevelse altid har været, top lækre produkter der lever fuldt ud op til mine forventninger.... Voir plus
Jeg har handlet med Marcello Bergamo ad flere gange og altid har jeg været super glad. Tøjet er af høj høj kvalitet virkelig behageligt at have på, også at præstere i. Størreses guiden på deres hje... Voir plus
Har handlet Marcello Bergamo tøj igennem flere år. Det er mit foretrukne mærke. Flot forarbejdning, lækker og ikke mindst holdbar kvalitet. Det er altid simpelt, og nemt at handle i webshoppen, hurti... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Cykeltøj til den kræsne - teams og private.
Coordonnées de contact
Østergade 25, 1. tv., 7400, Herning, Danemark
- thomas@mbergamo.dk
- mbergamo.dk
Skønt cykeltøj
Skønt cykeltøj, hurtig levering - og i ny og næ endda på tilbud :-)

Réponse de Marcello Bergamo
Hurtig levering og rigtig god kvalitet
Hurtig levering og rigtig god kvalitet. Har købt løse ben og ærmer, valget var klart, da begge dele ikke har store logoer på, men er holdt helt enkle.

God og hurtig service
Deres vejledninger ang. størrelser passer fint og kvaliteten af tøjet er god.

Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice
Super flot service og lynhurtig ekspedition👍

Réponse de Marcello Bergamo
Rigtig skidt behandling af tilbagebetaling
Jeg havde bestilt en cykeltrøje, men måtte sende denne tilbage og bad om mine penge retur. De modtager min returvare onsdag morgen i uge 24. Mandag aften i uge 25 har jeg stadig ikke fået pengene retur. Jeg synes det er under al kritik at der skal gå så lang tid før pengene sendes retur..

Réponse de Marcello Bergamo
Reklamationer er ikke jeres stærke…
Reklamationer er ikke jeres stærke side. Lynlås på 77 Como vinterjakke itu 2. gang den var i brug. Fik den besked at der var min egen skyld. Jeg fik en syerske til at sætte en ny lynlås pris 450 kr. hendes kommentar var at den original lynlås var alt for svag og utilstrækkelig. Bergamo tilbød at jeg kunne få 35% rabat ved køb af ny trikot🥴

Lækker kvalitetstøj
Lækker kvalitetstøj, hurtig levering, lirens design. Kæmpe thumps up herfra 👍
Købte trøjen en størrelse for lille, ingen problem for de har fri retur. Bestilte en ny til middagstid, og den kunne afhentes om eftermiddagen dagen efter. Respekt💪

Réponse de Marcello Bergamo
Har ventede 5 dage på mit bestilte…
Har ventede 5 dage på mit bestilte cykeltøj og det er ikke kommet endnu. 🤔. Håbet at kvaliteten af tøjet er bedre. Pengene er hævet på min konto.
Andre cykel net forretninger levere fra dag til dag med Dao.
Det kunne være i skal skifte fragtleverandør.
- Claus

Glimerende
Fedt tøj(dog meget lille i størrelsen. Jeg bruger normalt str. S/M, men her bruger jeg str. L), hurtig levering og gratis returseddel vedlagt.

Super lækkert tøj
Super lækkert tøj, god pasform og den langærmede jersey lukker perfekt omkring håndledene

Réponse de Marcello Bergamo
Fedt og lækkert tøj det rimelige…
Fedt og lækkert tøj det rimelige priser! Hurtigere leveringstid er simpelhen umuligt, tak for go service ;)

Réponse de Marcello Bergamo
Super funktionelt cykeltøj til en…
Super funktionelt cykeltøj til en absolut fair pris. Har haft 3 sæt indtil nu, og det bliver ikke de sidste. Tøjet er ganske enkelt rart at have på og har en lækker pasform. Min bedste anbefaling.

Réponse de Marcello Bergamo
Super hurtig levering og virkeligt…
Super hurtig levering og virkeligt lækkert tøj 👍👍👍👍

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.