Beter het exacte adres ook overnemen van mijn geplaatste bestelling op de pakbon, nu hadden ze nummer weg gelaten waardoor ik dan nooit bestelling zou kunnen ontvangen. En moest ik daar zelf achterna... Voir plus
Lisez les avis des autres
5 sterren 🌟🌟🌟🌟🌟 Heerlijk en van topkwaliteit! Alhamdoelillah, alles was supervers, halal en echt ontzettend lekker. Je proeft gewoon dat het vlees van hoge kwaliteit is. Snelle levering en net... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het bedrijf Meat & Eat heeft naar mijn beleving boven verwachting gescoord bij het bestellen van mijn offerdier. Website is helder, aanbod is transparant en bestelprocedure is heel snel doorlopen. Ook... Voir plus
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Is netjes de dag na offerfeest geleverd…
Is netjes de dag na offerfeest geleverd als aangegeven en het vlees zag er verder ook goed uit en smaakte goed.

Offerlam
Met eid ul adha zoals beloofd ons offerlam mogen ontvangen op het vooraf aangegeven tijdstip. Dit is heel goed verlopen en het vlees was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Réponse de Meateneat
Ik heb hier een bestelling geplaatst…
Ik heb hier een bestelling geplaatst voor Eid al-Adha en ben zeer tevreden. Alles was netjes verpakt en schoon. De levering was ook goed gekoeld, wat erg belangrijk is bij vlees. De kwaliteit van het vlees was uitstekend, en het was juist en netjes gesneden.
Volgend jaar zien jullie mij zeker weer terug, in shaa Allah, voor de Eid al-Adha-bestelling.
Deze positieve ervaring heeft er zelfs voor gezorgd dat ik nu overstap naar online vlees bestellen, iets wat ik eerder nooit deed, maar door deze service wel durf te doen.

Eid offer
Met eid een schaap en stier besteld. Met track en tracé had je een indicatie van bezorgtijd wat erg fijn was.
Super mooi vlees en top gesneden. Meer dan tevreden!

Réponse de Meateneat
De vlees was goed gesneden en goed…
De vlees was goed gesneden en goed verpakt
Het was op de aangegeven dag geleverd
Ik ben erg tevreden over de service en zou iedereen aanraden

Réponse de Meateneat
De korting die jullie hebben gegeven
De korting die jullie hebben gegeven, was zeer goed, vooral in een tijd waarin de prijzen elders hoog waren. Ook het respecteren van de afgesproken tijd is een goed punt. Het vlees was schoon en ook in stukken gesneden, wat een geweldige service is, want niet iedereen kan het vlees zelf snijden. Jullie hebben ons veel tijd en moeite bespaard.
Het was een goede eerste ervaring.
Ik heb jullie 4 van de 5 sterren gegeven. Ik had 5 kunnen geven, maar ik heb dat bewust niet gedaan, zodat jullie de volgende keer nog beter jullie best doen in het belang van de klanten.
Ik bevestig jullie dat jullie veel trouwe klanten hebben gewonnen.
Dank jullie wel.

Réponse de Meateneat
Goede levering en op tijd
Goede levering en op tijd. Communicatie levering was top. Heb mn vlees besteld voor eid el adha via jullie. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik in de toekomst alleen maar via meat en eat mn eid vlees zal bestellen. Kort contact gehad met klantenservice voordat ik ging bestellen, vriendelijke meid neem alle tijd voor me vragen.

Réponse de Meateneat
Netjes verpakt en goeie bezorging
Je blijft op de hoogte van je bestelling en zelfs voor bezorger komt, wordt er naar je gebeld dat ze binnen een kwartier voor je deur staan

Vlees is kwalitatief
Vlees is kwalitatief, lekker en met realistisch met prijs.

Réponse de Meateneat
Goede service en lekker vlees
Lekker vlees, communicatie ging heel goed en de bestelling was goed te volgen

Réponse de Meateneat
Snelle levering! Heerlijk waren die bandak worstjes en uiteraard de cheesecake die ik heb besteld was ook heel erg lekker alleen wel aan de prijzige kant voor een klein bakje voor de rest top

Réponse de Meateneat
Afgelopen Eid al adha 2025 offerlam…
Afgelopen Eid al adha 2025 offerlam besteld bij meateneat alhamdoelilah alles was goed geregeld, het vlees was super lekker, volgende jaar zal ik ook insha Allah weer bij jullie bestellen. Moge Allah jullie rijkelijk belonen hiervoor.

Réponse de Meateneat
We hebben voor het offerfeest vlees…
We hebben voor het offerfeest vlees besteld en zijn super tevreden! Het vlees was heerlijk van smaak, mooi en hygiënisch verpakt en netjes op tijd geleverd. Echt topservice! Ik zou het iedereen aanraden om hier je offerfeest bestelling te doen – je proeft de kwaliteit!

Aanrader en tevreden
Aanrader! Ontzettend tevreden over de levering, vlees en het proces. Wij zullen hier vaker een bestelling plaatsen. Keep up the good work!

Réponse de Meateneat
Perfecte service en kwaliteit voor Eid el Adha!
Ik heb voor Eid el Adha twee offerlammeren besteld bij Meateneat en ik ben meer dan tevreden! Alles verliep vlekkeloos: de communicatie was duidelijk, de levering stipt op tijd, en het vlees was van uitzonderlijke kwaliteit. Je merkt aan alles dat dit bedrijf passie en respect heeft voor hun vak én hun klanten. De lammeren waren perfect geslacht en schoon geleverd, helemaal volgens de islamitische richtlijnen. Mijn familie en ik hebben enorm genoten en het feest was compleet dankzij jullie service.
Een dikke 10/10 – ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt!

Service was top
Service was top! Het bestellen was super simpel en het contact was ook goed bij de levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Réponse de Meateneat
En savoir plus sur les différents types d'avis.