Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Beter het exacte adres ook overnemen van mijn geplaatste bestelling op de pakbon, nu hadden ze nummer weg gelaten waardoor ik dan nooit bestelling zou kunnen ontvangen. En moest ik daar zelf achterna... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 sterren 🌟🌟🌟🌟🌟 Heerlijk en van topkwaliteit! Alhamdoelillah, alles was supervers, halal en echt ontzettend lekker. Je proeft gewoon dat het vlees van hoge kwaliteit is. Snelle levering en net... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bedrijf Meat & Eat heeft naar mijn beleving boven verwachting gescoord bij het bestellen van mijn offerdier. Website is helder, aanbod is transparant en bestelprocedure is heel snel doorlopen. Ook... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Is netjes de dag na offerfeest geleverd…

Is netjes de dag na offerfeest geleverd als aangegeven en het vlees zag er verder ook goed uit en smaakte goed.

Beste Faithful,

Bedankt voor het vertrouwen in ons om jouw offer uit te voeren dit jaar. Waardeer het enorm. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

Zien je graag snel terug bij ons.

Offerlam

Met eid ul adha zoals beloofd ons offerlam mogen ontvangen op het vooraf aangegeven tijdstip. Dit is heel goed verlopen en het vlees was erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Beste Taoufik,

Bedankt voor het vertrouwen in ons. Dat wij jouw offer hebben mogen uitvoeren. Fijn om terug te lezen dat het goed is gegaan en alles naar tevredenheid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb hier een bestelling geplaatst…

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor Eid al-Adha en ben zeer tevreden. Alles was netjes verpakt en schoon. De levering was ook goed gekoeld, wat erg belangrijk is bij vlees. De kwaliteit van het vlees was uitstekend, en het was juist en netjes gesneden.

Volgend jaar zien jullie mij zeker weer terug, in shaa Allah, voor de Eid al-Adha-bestelling.

Deze positieve ervaring heeft er zelfs voor gezorgd dat ik nu overstap naar online vlees bestellen, iets wat ik eerder nooit deed, maar door deze service wel durf te doen.

8 juin 2025

Beste Talibi,

Als eerst bedankt voor je bestelling bij ons en het vertrouwen. Fijn om terug te lezen dat alles naar wens is geweest en dat je positief bent verast van ons. We zien graag je online bestelling tegemoet en zullen hem met alle zorg voor je klaarmaken en versturen.

Zien je graag snel terug bij ons.

Eid offer

Met eid een schaap en stier besteld. Met track en tracé had je een indicatie van bezorgtijd wat erg fijn was.
Super mooi vlees en top gesneden. Meer dan tevreden!

Beste Jaml,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons en fijn om terug te lezen dat je een goede ervaring aan ons hebt overgehouden.

Bedankt voor het vertrouwen in ons, wij zien je graag snel terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

De vlees was goed gesneden en goed…

De vlees was goed gesneden en goed verpakt
Het was op de aangegeven dag geleverd

Ik ben erg tevreden over de service en zou iedereen aanraden

23 juillet 2025

Beste Guled,

Bedankt voor het delen van je ervaring bij ons, dat doet ons goed en hierdoor kunnen we onze service en kwaliteit waarborgen.

Noté 4 sur 5 étoiles

De korting die jullie hebben gegeven

De korting die jullie hebben gegeven, was zeer goed, vooral in een tijd waarin de prijzen elders hoog waren. Ook het respecteren van de afgesproken tijd is een goed punt. Het vlees was schoon en ook in stukken gesneden, wat een geweldige service is, want niet iedereen kan het vlees zelf snijden. Jullie hebben ons veel tijd en moeite bespaard.
Het was een goede eerste ervaring.
Ik heb jullie 4 van de 5 sterren gegeven. Ik had 5 kunnen geven, maar ik heb dat bewust niet gedaan, zodat jullie de volgende keer nog beter jullie best doen in het belang van de klanten.
Ik bevestig jullie dat jullie veel trouwe klanten hebben gewonnen.
Dank jullie wel.

Beste Hilal,

Bedankt als eerst voor een prachtige uitgebreide review over onze service en kwaliteit. Waardeer dat enorm van je en je kritische blik om ons uit te dagen om altijd elke dag beter te doen, dan gisteren.

We zien je graag bij ons terug.

Nino van meatenat.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede levering en op tijd

Goede levering en op tijd. Communicatie levering was top. Heb mn vlees besteld voor eid el adha via jullie. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik in de toekomst alleen maar via meat en eat mn eid vlees zal bestellen. Kort contact gehad met klantenservice voordat ik ging bestellen, vriendelijke meid neem alle tijd voor me vragen.

30 mai 2025

Réponse de Meateneat

Fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt meegemaakt met ons, waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Netjes verpakt en goeie bezorging

Je blijft op de hoogte van je bestelling en zelfs voor bezorger komt, wordt er naar je gebeld dat ze binnen een kwartier voor je deur staan

Beste Hamza,

Fijn om te lezen dat je een fijne ervaring hebt gehad met onze service en bezorging.

Daar streven wij dagelijks na om het 100% goed te doen.

We zien je graag snel bij ons terug.

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen

Beste Fati,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en het schrijven van je ervaring hier.

Zien je graag snel terug.

Vlees is kwalitatief

Vlees is kwalitatief, lekker en met realistisch met prijs.

22 juillet 2025

Beste Odynni,

Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waardeer ik enorm van je.

Zien je graag snel bij ons terug.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en lekker vlees

Lekker vlees, communicatie ging heel goed en de bestelling was goed te volgen

Beste F A,

Bedankt voor het bestellen bij ons en het delen van je ervaring. Dat waardeer ik enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering! Heerlijk waren die bandak worstjes en uiteraard de cheesecake die ik heb besteld was ook heel erg lekker alleen wel aan de prijzige kant voor een klein bakje voor de rest top

21 juillet 2025

Beste B T,

Lekker vlees

Lekker vlees, top afgeleverd

Réponse de Meateneat

Super om te horen dat het naar smaak en service goed was Aziz. Hiervoor doen wij het. Happy to meat you soon again. Nino van Meateneat

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen Eid al adha 2025 offerlam…

Afgelopen Eid al adha 2025 offerlam besteld bij meateneat alhamdoelilah alles was goed geregeld, het vlees was super lekker, volgende jaar zal ik ook insha Allah weer bij jullie bestellen. Moge Allah jullie rijkelijk belonen hiervoor.

Réponse de Meateneat

Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen wij enorm. Hiervoor doen wij het, om een glimlach te krijgen van jou en rest van de meateneat family. Happy to meat you soon. Nino van meateneat

alles was prima

Beste Guarnaoui Anass,

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben voor het offerfeest vlees…

We hebben voor het offerfeest vlees besteld en zijn super tevreden! Het vlees was heerlijk van smaak, mooi en hygiënisch verpakt en netjes op tijd geleverd. Echt topservice! Ik zou het iedereen aanraden om hier je offerfeest bestelling te doen – je proeft de kwaliteit!

16 juillet 2025

Réponse de Meateneat

Bedankt voor je bestelling en het vertrouwen in ons voor het uitvoeren van jouw offer dit jaar. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. We zien je graag snel terug.

Nino van Meat en Eat

Positieve eerste kennismaking

Snelle bezorging en vlees was lekker.

28 juin 2025

Salaam Abdelkarim,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zien je graag snel terug,

Aanrader en tevreden

Aanrader! Ontzettend tevreden over de levering, vlees en het proces. Wij zullen hier vaker een bestelling plaatsen. Keep up the good work!

Best BEM,

Fijn om te lezen dat je ons service hebt ervaren hoe wij dit uitgedacht hebben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte service en kwaliteit voor Eid el Adha!

Ik heb voor Eid el Adha twee offerlammeren besteld bij Meateneat en ik ben meer dan tevreden! Alles verliep vlekkeloos: de communicatie was duidelijk, de levering stipt op tijd, en het vlees was van uitzonderlijke kwaliteit. Je merkt aan alles dat dit bedrijf passie en respect heeft voor hun vak én hun klanten. De lammeren waren perfect geslacht en schoon geleverd, helemaal volgens de islamitische richtlijnen. Mijn familie en ik hebben enorm genoten en het feest was compleet dankzij jullie service.
Een dikke 10/10 – ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt!

Salaam Adil,

Je raakt ons diep met je review over onze service, kwaliteit en passie die we voor ons werk hebben. Waardeer enorm dat je de moeite hebt genomen en ben super blij dat wij het waar hebben kunnen maken voor jullie tijdens het offerfeest.

Nino van Meatenat.nl

Service was top

Service was top! Het bestellen was super simpel en het contact was ook goed bij de levering! Zeker voor herhaling vatbaar!

Hi Adnane,

Bedankt voor je het schrijven van je review, doet ons veel en zijn blij met jou als lid van de meateneat family.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus