meatpoint.io Avis 91

TrustScore 4.5 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Korzystam ze strony od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest czytelne i łatwe do znalezienia. Nawet osoba początkująca bez problemu skomponuje zbilansowany posiłek dla swojego zwierz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aplikacja jest prosta i bardzo intuicyjny. Wszystko podane na tacy. Wystarczy pójść na zakupy i kupić co trzeba. Można wybrać rodzaje mięs, dodatki warzywne i owocowe oraz ilość dni. Suplementy jakie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaprzyjaźniłam się z kalkulatorem od razu, bo jest bardzo intuicyjny. Daje sporo możliwości, co jest fajne - nie zawsze to co sobie akurat wymyślę znajduje się w sklepie. Mam możliwość zamiany jedne... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Mało czytelna strona. Brak możliwości obliczenia diety ma jeden konkretny rodzaj mięsa, także brak możliwości całkowitego wykluczenia podrobów , a przecież wiadomo że każdy kiedyś zaczynał a wszystki... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale

Écrit par l'entreprise

Perfectly safe automated science-grade raw diet calculator. We provide complete calculations for nutritionally balanced BARF diets (also with Whole Prey components) based on your choice of meat & supplementation products. We update our norms and component database regulary. We also offer specialised calculator for dietitians.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super intuicyjne i wygodne narzędzie do…

Super intuicyjne i wygodne narzędzie do komponowania Barf jak i wersji gotowanej . Polecam i używam od kilku lat . Cena za subskrypcję nie jest wygórowana .

6 février 2025

Noté 3 sur 5 étoiles

Szczerze mówiąc jestem średnio…

Szczerze mówiąc jestem średnio zadowolony z kalkulatora. Brak możliwości dodania własnych supli, obowiązkowe dodanie zestawów kilkunastu suplementów, jakbym miał to wszystko w domu...

Co do odpowiedzi: dość ciekawa analogia do składników z przepisu. Wydawało mi się, że strona jest właśnie do tworzenia przepisu, a nie ślepego podążania za wygenerowanym z 4 składników i 15 supli. Brakuje podstawowych funkcjonalności jak np. dodawanie własnych produktów, przykładowo może nie chce w ogóle dodawać supli z witaminą E, bo można to zrównoważyć jajkami.

Finalnie dostałem zwrot środków.

7 février 2025

Réponse de meatpoint.io

Dziękujemy za opinię. Proszę o kontakt z supportem, a zwrócimy Panu koszt subskrypcji.

Oczywiście nie oczekujemy, że Pan ani żaden inny nasz klient ma w domu wszystkie potrzebne składniki do przygotowania w pełni zbilansowanego przepisu. Ta sytuacja, to trochę jakby mieć pretensje do książki kucharskiej, że cukru waniliowego nie ma w sklepie obok ;)

Oferujemy także bezpłatną wersję demo, w której można sprawdzić, które suplementy będą potrzebne w przepisach dla kota czy psa.

Nowe suplementy dodajemy w ciągu 1-2 dni od wskazania brakującego produktu. To dla bezpieczeństwa - weryfikujemy skład, a razie potrzeby konsultujemy się z dietetykami. Dodany suplement jest dostępny dla wszystkich opiekunów.

EDIT: Cieszymy się, że udało się sprawnie wyjaśnić, bo i wszystko zamknęło się w jednym dniu (od wykupu dostępu do zwrotu środków). Pozdrawiam!

(for the record: witamina E ma miejsce jako osobny, obowiązkowy, suplement - nie zawsze pojawia się w przepisie, jeżeli poziom optymalny został już osiągnięty w przepisie)

Ogromnie polecam!

Ogromnie polecam! Kalkulator meatpoint jest prosty i intuicyjny. W pracy dietetyka jest niezastąpiony. Jestem wdzięczna za takie narzędzie do obliczania diet dla zwierząt! Bardzo dobry i szybki kontakt! Wszystko na najwyższym poziomie!
Polecam!

29 janvier 2025

Dziękujemy! 👩‍⚕️🐕‍🦺🐈

Noté 2 sur 5 étoiles

Bezuzyteczny

Bezuzyteczny. Juznprzy pierwszym podejsciu ciagle wyskakuje blad ze nie moze zbilansowac tluszczu i bialka i sugeruje zeby wybrac mniej tluste mieso przy wyborze kaczki bez skory i kurczaku z koscia…Zmiana miesa nic nie daje. Nie dla tych co cenia wlasny czas, szybciej sie policzy w excelu.

18 janvier 2025

Réponse de meatpoint.io

Dzięki za feedback. Podaj proszę więcej informacji na temat Twojego doświadczenia, żebyśmy mogli Ci pomóc lub poprawić funkcjonalność. Dla jakiego zwierzęcia próbowałaś przeliczyć przepis? Z jakimi suplementami? I jeszcze pytanie - skoro "bezużyteczny", to za co dostaliśmy drugą gwiazdkę?

Najlepszy kalkulator barf

Z tym kalkulatorem nikt już nie ma wymówki, że "nie potrafi" - meatpoint prawie wszystko zrobi za Was. Intuicyjny, prosty w obsłudze, wręcz idiotoodporny. Robienie w nim przepisów to czysta przyjemność.

6 décembre 2024

Szybki barf

Wygodnie, ekspresowo i wszystko pod ręką.

13 novembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Dzięki nim wszystko staje się łatwiejsze!

Ta firma ułatwia cały proces przygotowania diety BARF dla moich pupili! Kalkulator, który stworzyli do bilansowania diety jest świetny! Intuicyjny i prosty w obsłudze! Już nie muszę się zastanawiać co jak z czym policzyć.

12 novembre 2024

Dziękujemy 🐶😍

Game changer!

Ta appka to największy game changer jeśli chodzi o barf. Żaden dietetyk nie ma takiej możliwości obliczeniowych jak dobrze skonstruowany kalkulator z odpowiednio zaimplementowanymi danymi.

5 octobre 2024

Dziękujemy! 🐶😍

Kalkulator jest świetny

Kalkulator jest świetny. Robienie barfa z tym narzędziem jest dziecinnie proste. Dla mnie najważniejsze, że nie da się schrzanić przepisu. I fakt, że można robić zakupy z aplikacją w ręku. Można wybrać mięsa i podroby w zależności od asortymentu i promocji w sklepie.
Wielkie ukłony dla twórcy.

12 septembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetne narzędzie do tworzenia…

Świetne narzędzie do tworzenia przepisów dla zdrowych kotów, w kilka minut można ułożyć przepis z mies, które są akurat w promocji. Nie przepuści źle ułożonego przepisu. Koty są w świetnej formie

6 septembre 2024

Najlepsze narzędzie do BARF

Najlepsze narzędzie do samodzielnego robienia barfa dla swojego zwierzaka. Proste w obsłudze, same plusy, żadnego minusa.

13 septembre 2024

Dziękujemy 😻
Jakby się pojawił "minus", to prosimy o kontakt :)

Cudowna apka

Cudowna, najlepsza apka do barfa a jej twórcy zawsze pomocni. Polecam!

2 octobre 2024

Noté 4 sur 5 étoiles

Apka bardzo fajna

Apka bardzo fajna, wydaje się, że liczy dobrze. Koty zadowolone. Daję 4 a nie 5 gwiazdek bo brakuje mi możliwości ustawienia dni na "tyle ile wyjdzie".

Jak dodaję własne mięso do przepisu czasami nie da się zbalansować na tyle dni ile wybrałem, ale kiedy np. dodam 2-3 dni to już się da.

Fajna by była opcja "Zrób ile wyjdzie" i strona podawałaby mi przepis na najmniejszą liczbę dni którą da się zbalansować (do jakiejś rozsądnej wartości).

Fajnie by też było gdyby można było mieszać do jednego przepisu koty z różnym zapotrzebowaniem kalorycznym. Mam 3 koty, 1 na odchudzaniu i apka każe mi robić dla niego osobny przepis. Żeby to obejść dałem mu taką samą kaloryczność jak reszcie, ale wpisałem, że waży 1kg mniej niż na prawdę.

5 août 2024

Réponse de meatpoint.io

Ciekawe pomysły, dzięki za opinię 👍

W pierwszej kwestii trudność polega, że albo podajemy składniki bez ich masy/ilości na zaplanowaną liczbę dni (tak jak jest teraz dla opiekunów), żeby algorytm mógł określić te ilości... albo podajemy składniki z konkretnymi ilościami, a kalkulator odczytuje składniki odżywcze i na podstawie kaloryczności podaje liczbę dni (tak jak jest teraz w kalkulatorze dla dietetyków). Model mieszany, o którym piszesz byłby trudny do zdefiniowania i wykonania (przynajmniej jak tak teraz analizuję).

W drugiej kwestii to po prostu są inne mieszanki z inaczej wyskalowanymi normami i celem jest możliwie dokładne dopasowanie mieszanki do kota. Można spróbować wyrównać kotom poziom aktywności przez zabawę, ale to niekoniecznie wykonalne :)

Szybkie

Szybkie, łatwe i smaczne :)

15 juillet 2024

...i po to właśnie jesteśmy 😊 Dziękujemy za ocenę 😻

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus