Useriøse vi havde booket 6 vikarer ind, i god tid. men kun 1 mødte op den pågældende dag. Medarbejdernes informerede os ikke om det, og virkede totalt ligeglade da vi kontaktede dem, og havde hell... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan varmt anbefale denne seriøse virksomhed til jobsøgning, uanset om man har erfaring eller ej. Jeg vil gerne takke hele teamet hos Horsens Medarbejderne Aps, især Jesper skytte, som var m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kan stærkt anbefale Medarbejderne. Jeg tog kontakt til Jesper Skytte efter endt uddannelse, da jeg endnu ikke havde fundet arbejde. Han har været rigtig god til at holde mig i gang og har skaffet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Medarbejderne ApS. Anna Sandberg var nærværende, skarp og meget professionel i hele forløbet. Kommunikationen var klar og ærlig, og jeg følte mig både set og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Medarbejderne er en landsdækkende vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi hjælper årlig +2.500 med vikariater af kortere og længere varighed. Derud assisterer vi virksomheder med et stort antal rekrutteringsopgaver til faste stillinger. Vi lever ikke af at sælge arbejdskraft – vi lever af at knytte kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager – og vi kan knytte den kontakt, fordi vi kender begge parter. Vi har nemlig besøgt vores kunder, virksomhederne, og talt med chefen, lederen og kollegaen, og vi mødt og haft en samtale med kandidaten – en personlig samtale, hvor der er tid og plads til at komme rundt om hele mennesket. Med afsæt i dette driver vi i dag en veldrevet og ordentlig virksomhed med en lang række kontorer over det meste af Danmark og et stort antal funktionærer – funktionærer som alle er fagligt og menneskeligt kompetente. Medarbejderne er medlem af Dansk Industri og naturligt også af VikarBranchen, som sikrer at kandidaten er underlagt ordentlige løn- og arbejdsforhold.
Allégade 1C, 8700, Horsens, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det er altid en god oplevelse at have kontakt med Medarbejderne. I sær Karina er sød til at hjælpe med store og små opgaver.

Réponse de Medarbejderne ApS
Karina fra Medarbejderne, har været yderst informativ og arbejdsom i at finde et godt match til vores virksomhed. Alt har kørt på skinner og vi har været glade for et hurtigt, nemt og fair samarbejde.
Tak for denne gang - det er ikke den sidste.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse igennem Medarbejderne ApS. Kommunikation og samtale igennem hele forløbet har været rigtig godt til at jeg nu er kommet i arbejde (Try & Hire).
Så for mig har det været yderst tilfredsstillende, og der har været et hurtig svar tilbage på mail og tlf.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette bureau.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg havde desværre en uheldig første oplevelse hvor kommunikationen slippede fra alle parter, men jeg er stadig interesseret i at komme videre. Jeg retter min anmeldelse når jeg ikke er blacklistet længere.
Svar til svar: jeg var på vej derud (Vibocold) i god tid, men blev ringet op af en medarbejder som sagde at der ikke var brug for mig alligevel, og så blev jeg ringet op senere samme dag af en anden medarbejder som spurgte hvorfor jeg ikke var mødt op

Réponse de Medarbejderne ApS
Super service, kan kun anbefales. Fik hjælp med job på en dag. hurtig respons på spørgsmål.

Réponse de Medarbejderne ApS
Fantastisk service ringet og spurgte til om de kunne hjælpe en ven af familien med arbejde
Dagen efter blev jeg ringet op de havde hjulpet ham godt videre i et nyt job det fadme klasse arbejde i ringsted afdelingen

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg har været/er p.t. i mit andet vikariat gennem Medarbejderne ApS. De er gode til at følge op, har lige "et øje på", hvordan deres medarbejder trives i det aktuelle vikariat. Det er en rar/tryg fornemmelse.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg har kun godt at sige om virksomheden. Jeg arbejder som vikar og føler mig tæt knyttet til virksomheden. Jeg har en god og konstruktiv dialog med min konsulent. Jeg oplever, at hun arbejder seriøst for at sikre, at jeg får de vikariatet, der passer mig bedst. Jeg kan kun anbefale at blive vikar hos Medarbejderne ApS.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg vil gerne anbefale Medarbejderne ApS.
Jobbet som jeg blev sendt ud i passer rigtig godt til mine kvalifikationer samtidig med at jeg bliver udfordret med spændende opgaver. Der er styr på lønnen og den kommer til tiden. Så det har indtil nu været en positiv oplevelse især takket være Karina som har været en god sparring.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Medarbejderne ApS! De er utroligt professionelle og engagerede i at sikre, at deres medarbejdere trives og udvikler sig. Jeg blev altid behandlet med respekt og værdsat som en del af teamet, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle, der søger et godt arbejdsmiljø og spændende udfordringer.

Réponse de Medarbejderne ApS
Very professional company.The consultants always found the best jobs for you. The people from Administration always help you if you need something . I have nothing to complain. I have worked there from 2016 and have had a few thousand hours worked here. I am glad to work for Medarbejderne.

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg er glad for at arbejde hos medarbejderne. Jeg føler mig ikke som vikar. Føler mig på linje med mine kolleger.

Réponse de Medarbejderne ApS
Super dejlige ikke mindst venlige personale , de er der altid når man har brug for dem, de værd sætter deres medarbejdere, kan klart anbefales
Ilker

Réponse de Medarbejderne ApS
Er glad for at ha fået arbejde igennem jer pga. Min baggrund da jeg har en plet på min straffeattest. Glad for at ha fået chancen selv om lønnen godt kunne være højre 😉👌

Réponse de Medarbejderne ApS
Godt sted at være. Har en god og høflig dialog med Medarbejderne, og har altid fået besked i god tid.

Hurtig svar tilbage
Professionel tilgang til samarbejdet

Réponse de Medarbejderne ApS
Vi har stor glæde jeg vores samarbejde med Medarbejderne. ALTID god service og super søde medarbejder :)

Réponse de Medarbejderne ApS
Jeg havde den dårligste oplevelse, man kunne få fra dem, medarbejdere er sure og forfærdelige, de råber af en og gider ikke at finde jobs til en, når de finder jobs er det forfærdelige jobs, hvor man bliver truede (Dansk Retur System) eller også bliver man sendt hjem fra arbejde undervejs i løbet af arbejdsdagen (Triaca)