ook via paysafe opgelicht code verzonden 100euro afgehaald en weg ik zag wel dat ze ergens in Rotterdam moeten zitten ,moest nm goed keuren en net wat jullie zeggen daarna geen gehoor meer!! aangifte... Voir plus

medicijnen-kopen.net Hele website vol met loze beloftes. Klantenservice ? Antwoord op email ? Voor 15:30u besteld dag later in huis ? Op voorraad ? Vergeet het alsjeblieft allemaal maar. Komen hun e... Voir plus

Oplichters, accepteren gewoon je bitcoin betaling, die zijn dus weg, bezorgd wordt er echter niets, bellen kun je ze niet, mail reageren ze niet op. Als je geld teveel hebt en ervan af wilt is medici... Voir plus

Medicijnen-kopen.com was tot mijn eigen verbazing zéér betrouwbaar en mailden ook keurig terug. Hebben helaas al maanden niks meer op voorraad en je wordt ook doorgezet naar een andere website. Natu... Voir plus

2,6

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,6

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nog minder als 1 ster

Nog minder als 1 ster. Dit is de de nieuwe site van info-anabolen. Bestellen en nooit leveren. Als je logisch nadenkt kan het ook niet anders ben er zelf ook 1 keer ingetrapt. Normaal bestelde ik bij 2 andere sites temazepam nooit geen problemen maar die zijn soms na 1 dag uitverkocht en bij deze oplichters zijn ze dan nog wel te verkrijgen en ook nog eens €10 goedkoper dus dat klopt al niet maar toch heb ik het gedaan. Dus beter wat meer betalen maar het is nooit zeker of dat je het krijgt. Het is en blijft natuurlijk wel illegaal.

10 avril 2020

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, besteld, betaald nooit iets ontvangen en tig mails worden niet beantwoord.

25 mars 2020

20 februari iets besteld belofte is…

20 februari iets besteld belofte is voor 15.30 betaald volgende dag in huis dus not wacht al 2 weken heb 4x mail gestuurd geen antwoordeen revieuw geschreven op de site wanneer ik het krijg of mijn geld terug ook deze word niet geplaatst mooie oplichters geld weg en geen pakketje

3 mars 2020

Bestel daar niets. Enige wat je voor je geld krijgt is een berg stress.

medicijnen-kopen.net
Hele website vol met loze beloftes. Klantenservice ? Antwoord op email ? Voor 15:30u besteld dag later in huis ? Op voorraad ? Vergeet het alsjeblieft allemaal maar. Komen hun eigen algemene voorwaarden niet eens na. Kortom: wees gewaarschuwd: bestellen bij medicijnen-kopen.net is geld weg en enige wat ze je "bezorgen" is een hoop stress !! Doe jezelf dat niet aan en bestel daar niets !!

20 février 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit