Der var en klar forklaring om formålet med behandlingen og hvordan det virker. Ingen lover 'trylleri'. Behagelige omgivelser og venlig personale. Behandling til tiden og uden ventetid.
Lisez les avis des autres
Jeg henvendte mig pga. nakke- og skulderproblemer. Jeg fik behandling de nævnte steder. Jeg kunne godt have tænkt mig at behandlingen startede på et lavt blus istedet for et for mig for højt niveau.... Voir plus
Fandt Medisonic Shockwave på facebook, skrev til dem kl.02,00 og de ringet mig op 6 timer senere og fik første behandling 8 timer efter jeg hadet skrevet til dem. og jeg kan mærke en forskel, efter ba... Voir plus
Virkelig positiv oplevelse 1 behandling igår, her dagen herpå smertefri stadig, og sovet skønt.Så jeg glæder mig til næste så vi kan komme til bunds i noget fysioterapi ikke har kunnet
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Medisonic Shockwave Klinik anvender shockwave behandlinger, der stimulerer kroppens naturlige helingsprocessor med nye celler, mere ilt og blodtilførsel, der giver smertelindring og heling, som giver dig din smertefri hverdag tilbage. Vi har stor erfaring og hjulpet mere end +1000 forskellige klienter tilbage til en smertefri hverdag og har masser af videoer, videointerviews og videnskabelig dokumenteret studier, der viser, hvor effektivt vores shockwave behandlinger virker mod følgende smerter og sygdomme: - Smerter i: lænd, ryg, hofte, bækken, ryg, knæ, led, skulder, nakke, albue, ankel - Diskusprolaps, iskias nervesmerter, hælspore - Kroniske smerter, fibromyalgi, spinalstenose, allergi - Sårheling, arvæv, tennis albue -Leddegigt, slidgigt, gigtsmerter, ME/CFS (træthedssyndrom) -Prostatabetændelse, prostatasmerte, Lichen schlerosus -Nervesmerter, nervebetændelse (neuropatiske smerter) -Knogleskørhed, cellulitis, smerter efter stråleskader - Inkontinens, smerter efter fødsel, eksem, tennis albue - Slimsækbetændelse, helvedesild, piskesmæld
Coordonnées de contact
Østerhøj Bygade 123A, 2750, Ballerup, Danemark
- info@medisonic.dk
- medisonic.dk
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Min første behandling hos Medisonic…
Min første behandling hos Medisonic Shockwave var yderst behagelig. Selve behandlingen gjorde lidt ondt, men Alicetea var meget kompetent og gave mig mange gode råd og forklaringer undervejs. Jeg har stor tiltro til at behandlingen nok skal hjælpe. Men det er nok for tidligt at bedømme ud fra en behandling. Mvh Lise
Hjælper
Jeg er rigtig glad for at jeg er startet . Jeg vil gerne anbefale jer til andre personer
Jeg har den anden dag prøvet shockwave…
Jeg har den anden dag prøvet shockwave på min skulder. Jeg har prøvet massage, fysioterapi og meget andet inden. Allerede efter første gang føltes min skulder 10 år yngre. Ser frem til næste behandling.
Fantastisk oplevelse sprang derfra (nu var det jo også skulderen der var dårlig)
Hanne der behandlede mig er en fantastisk kvinde meget dygtig, og forklarer hele tiden hvad hun foretog sig, at hun samtidig også ser fremragende ud, gør jo ikke noget, kommer der meget gerne igen når jeg nu vinder et gavekort,go ved hvornår der trækkes, jeg er klar
Mvh Thorleif
God oplevelse
Har fået min første behandling på Medisonic shockwave klinikken ved Nørreport
Venlig og professionel behandler (Peter)
Behandlingen forgik på en god og rolig måde, hvor der blev forklaret hvad der skulle foregå og hvad man kunne forvente. Meget god oplevelse.
Ser frem til at mine smerter i mit knæ bliver mindre om et par behandlinger mere
Besøgte Nørreport
Besøgte Nørreport
God og behagelig atmosfære. Behandlingen blev forklaret godt og jeg var i trygge hænder.
Forbedring allerede efter 1. behandling. Ser frem til det videre forløb.
Jeg har en øm og træt ryg
Jeg haren øm og træt ryg, massage og fysioterapi syntes ikke at have den rette effekt, men kunne mærke forskel efter kun en behandling, så positivt fremadrettet.
Behandling for hælspore
Jeg har et problem med hælspore og kontaktede derfor Medisonic. Jeg kunne få en tid allerede dagen efter og fik en virkelig god konsultation omkring de udløsnde faktorer og hvad de kunne gøres. Allerede efter første behandling har jeg mærket virkelig god efekt
Desværre hjalp det ikke mig
Desværre hjalp det ikke mig - har fået 7 behandlinger uden effekt-
Jo ville da gerne vinde 5 behandlinger - man kunne jo håbe det var det der skulle til.
Jeg er også ked af at jeg lige var den det ikke hjalp på .

Réponse de Medisonic Shockwave Klinik
Jeg har fået 6 behandlinger hos…
Jeg har fået 6 behandlinger hos Medisonic Østerbro. Meget professional behandlng og jeg synes at det har hjulpet meget, Jeg fik behandlet min lænd og ryg. Behandleren er meget god til at find ud af hvor problemer stemmer fra.
Blev mødt af en sød yngre dame
Blev mødt af en sød yngre dame, som gav sig god tid til at spørge ind til mine smerter, blev behandlet og har haft en klar forbedring
Meget god oplevelse både med bestilling…
Meget god oplevelse både med bestilling af tid og efterfølgende behandling.. pæn klinik og professionel behandling
Medisonic i Ballerup er en pæn klinik…
Medisonic i Ballerup er en pæn klinik med venligt og kompetent personale.
Jeg havde brug for behandling af slidgigt i det ene knæ og havde læst de mange positive anmeldelser. Jeg var derfor lidt skuffet da der ikke var nogen mærkbar bedring efter de første par behandlinger, men havde heldigvis købt et klippekort. Efter 6 behandlinger er der nu væsentlig færre gener og smerter, så næste klippekort skal bruges på spændingssmerter i nakken og skuldrene, og håber på et godt resultat der også.
Personel er hjælpsom,lokalerner er ren.
Yderst professionelt behandler og…
Yderst professionelt behandler og behandlingen virkede allerede fra første behandling.
Kan kun anbefale dette til alle der har smerter, uanset om det er noget nyt eller en gammel skade.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, man får forklaret alt undervejs og god service fra personalet...
Kan stærk anbefale behandlingen, da den har vist god effekt efterfølgende..
Jeg er meget taknemmelig
Jeg er meget taknemmelig over, at mine smerter i begge ben, nu er helt væk.
Jeg har fået omkring 10 behandlinger, for en kedelig kombination af overbelastning efter en skade, slidgigt og inflammation.
Havde store smerter i begge ben, bare ved almindelig gang. Er nu helt helbredt.
God behandling.
Jeg har fået fem behandlinger af mit ene knæ og de har gjort den forskel, at jeg nu kan bruge mit ben næsten uden smerte. Kan klart anbefale denne behandling.
1/2 time i behageligt selskab
1/2 time i behageligt selskab, med god forklaring på hvad der skulle ske undervejs. Selvfølgelig forsvinder smerten ikke på første behandling, men hvis jeg skal beskrive min oplevelse her dagen efter, må det være at alt er lidt lettere i dag. Jeg glæder mig til de næste behandlinger
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.