Booster arkadaş çok ilgili ve sakindi. Bütün oyunlarda elinden gelenin en iyisini yaptı ve bana çoğu konuda yardımcı oldu. Yaptığım hataları söylemesi ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini söylemesi ge... Voir plus

Merhabalar Mega Eloboost ekibine bunca zaman işlemlerimi valorant olsun lol olsun güven içinde tamamlayıp hızlıca hesabı teslim ettikleri için teşekkür ederim. Ayrıca League of Legends booster HAİN SA... Voir plus

Muhteşem, açıkçası çok kısa sürede işlem tamamlandı ve hep iletişim halindeydik. İlk başlarda normal olarak çok güvenmiyordum çünkü böyle bir hizmeti ilk kez alıyordum, artık elbette güveniyorum. Bugi... Voir plus

1. Fournisseur de service de jeux

Türkiye'nin bir numaralı Elo Boost hizmet sağlayıcısı.

3,9

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kesinlikle uzak durun

Kesinlikle uzak durun. Sitede ‘gün içinde dönüş’, ‘aynı gün boost tamamlanır’ gibi vaatlerle müşteri çekiyorlar ama tamamen yalan. Siparişi veriyorsunuz, sonra ortadan kayboluyorlar. Ne gün içinde ne ertesi gün başlıyorlar; tam 4-5 gün boyunca oyalayıp anca işleme başlıyorlar. İletişim deseniz, cevap vermemek için özellikle çabalıyorlar. Profesyonellik sıfır, güvenilirlik sıfır, verilen sözlerin tamamı boş.
Paranızla rezil olmak istiyorsanız buyurun, yok eğer en ufak saygı ve ciddiyet bekliyorsanız bu siteden kilometrelerce uzak durun. Böyle sorumsuzluk görmedim.

19 novembre 2025

güvenilir ve dürüst hizmet

1 hafta boyunca lepi1 isimli booser ile duo boost girdim ve aşırı memnun kaldım, aşırı kibar anlayışlı ve çok iyi taşıyan bir oyuncuydu. Yeri geldi feedledim yeri geldi ard arda elektriğim gitti ama nolursa olsun kibarlığını ve beyefendiliğini bozmadı. Siz benim gibi iyi bir tecrübe geçirmek isterseniz boost aldıktan sonra lepi1 istediğinizi yazabilirsiniz.

18 juillet 2025

NO PRIVACY

The boosters in the system are not professional (excluding some of them). They don’t know how to hide your username, which ends up labeling your account as "boosted." They are terrible when it comes to data privacy.

1 janvier 2025

Kaliteli boost

Diğer eloboost sitelerine göre fiyat açısından oldukça iyi olduğu için tercih etmiştim aldığım boost işleminden oldukça memnun kaldım muhtemelen tekrardan boost siparişi alacağım

22 août 2024

megaelobboost

duo boost yapacak hesap yoktu ama arkadaş sağ olsun adc oynadı diğer maçta.onun dışında bir şey yok ama 1 puan kırdım oradan

11 juillet 2024

LETBEHUNT Booster Hk.

Siteden boost satın alımı yaptım ve atanan LETBEHUNT isimli booster gerçekten takdire şayandı. İlgi ve alakası üst düzey bir kişi gerçekten. Gözünüz kapalı bir şekilde boost yaptırabilirsiniz.

27 juin 2024

Rezillik

Rezil Bir hizmet Bir Daha Asla Kullanmayacağım Tavsiye Etmeyeceğim

13 mars 2024

Hızlı boost

Bi kere boost çok hizli oldu. Bronz 3 ten plat 1 e neredeyse 2 günde çıktı. Benim aim gold aiminde olsa bile bunu yapmam haftalarimi alirdi. Ayricalikla cok kibardi.

19 novembre 2023

The service I received was very good

The service I received was very good. There was no problem, reliable and fast delivery. Thank you for everything.

Aldığım hizmet çok iyiydi.Bir sıkıntısı olmadı,Güvenilir ve hızlı teslimat.Her şey için teşekkürler.

13 septembre 2023

İlk başta işlemi üstlenen booster…

İlk başta işlemi üstlenen booster arkadaş 3 gün neredeyse hiç oyun oynamadı Fakat canlı destek çok hızlı bir şekilde yeni booster ataması yaptı ve yeni arkadaş çok profesyonel bir şekilde işlemi tamamladı. Diğer sitelerden en büyük farkı canlı desteğinin çok daha ulaşılabilir olması ve sorunları hızlı anlayıp çözmesi. Bundan sonraki işlemlerimi bu siteden yapacağım. Umarım canlı destek kısmındaki başarıları devam eder.

4 septembre 2023

gerçekten süper bir site

gerçekten süper bir site , özellikle hız konusunda boosterlara çok teşekkür ederim Ardaaa isimli booster'a saygılar emeklerine sağlık beni elo hellden kurtardıı Başarılarınızın devamını dilerim Sayın Megaelo boost..

23 juillet 2023