Mega Solar B.V. Avis 118

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Belt willekeurig op onder het mom dat we van hen zonnepanelen zouden hebben.. we hebben panelen, maar zeker niet bij hen gekocht. Gewoon een slap excuus omdat cold calling niet meer mag en ze alsno... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima bedrijf. Alles van het begin tot het einde goed begeleid. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, na plaatsing nog contact of alles naar wens is verlopen. Personeel had een lekkage ontdekt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren blij verrast dat Mega Solar na akkoord op de offerte, al binnen een week konden plaatsen. Beide heren hebben binnen 4 uur keurig netjes 7 panelen en alle bekabeling en apparatuur geplaatst.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Belt willekeurig op onder het mom dat…

Gewoon een slap excuus omdat cold calling niet meer mag en ze alsnog commercieel iets willen aansmeren (tevens staat ons nummer in het bel me niet register, dubbel slordig)

25 mars 2026

Mega Solar has helped us

Mega Solar has helped us with our solar panels and now also our battery, and without a doubt we will continue going back to them for our future sustainabilty needs. The staff and installation team are professional, helpful and friendly. We highly recommend Mega Solar to anyone looking for a helping hand in self sustainability.

25 février 2026

Nooit aan beginnen

Nooit aan beginnen. Tijdens offerte stadium zijn ze vriendelijk, daarna krijg je bij problemen niemand meer te pakken. Hebben 16 zonnepanelen en een warmtepomp aangeschaft in de zomer, nu (de eerste week dat de verwarming aan moet) doet die het niet.
Via het algemene nummer krijg je alleen studenten aan de lijn die niets weten, stuur maar een email... vraag je vervolgens of de leidinggevende kan terug bellen omdat je met twee babies in de kou zit, krijg je ze nooit te horen. Stuur maar nog een email wordt na drie dagen gezegd. Schande!

3 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had een offertes ontvangen en na…

Ik had een offertes ontvangen en na erover te hebben nagedacht heb ik afgezien van de interesse.
Ik werd hierna wederom gebeld en er werd bij letterlijk gevraagd waarom en wie A zegt moet ook B zeggen. Hierop ben ik boos gaan ophangen.
Het is van het zote dat een medewerker een potentiële klant op deze manier aanspreekt. Ik zal hierdoor nimmer zaken doen met deze bedrijf. Tip: geef je medewerkers de juiste training

2 octobre 2024

Fijn bedrijf

Vragen werden allemaal vlot en vriendelijk behandeld. De installatie verliep heel vlot. De monteurs waren netjes en vriendelijk.

21 juin 2024

vaklui

14 panelen geplaatst door vaklui alles tot in de puntjes goed geregeld.
ze werken zeer netjes en correct. en leveren alles schoon op.
met een werkende installatie .

24 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

zonnepanelen besteld en goed en…

zonnepanelen besteld en goed en vriendelijk te woord gestaan .
goede uitleg en voorwaarden en prijs comfort marktwaarde.
snel geleverd en bekwaamde monteurs de hun werk verstaan .
kortom Top ervaring bij Mega Solar

21 mai 2024

Prima bedrijf

Prima bedrijf, komt de afspraken gewoon na, denkt met je mee ook tijdens plaatsen indien er tegen problemen aan loopt. Snelle levering en plaatsing

21 mai 2024

Verduurzaming van ons huis

De installatie van zonnepanelen en meters werd efficiënt en professioneel uitgevoerd.
De technici waren zeer professioneel, efficiënt en vriendelijk.
Alle benodigde informatie is verstrekt.

17 mai 2024

MegaSolar

Hele fijne ervaring gehad met MegaSolar, van het aanvragen van een offerte tot de plaatsing en de communicatie daarna. Alle informatie heel duidelijk aangegeven en makkelijk contact met de klantenservice, zeker een aanrader.

14 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk en helder advies!

Vanaf de eerste minuut heldere en goede communicatie. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en eerlijk advies te geven. Tijdens de installatie toch wat dingen tegengekomen waardoor er een nieuw plan moest komen. Dit ter plekke bedacht, besproken en uitgevoerd. We hebben bij meerdere partijen offertes opgevraagd maar het vriendelijke contact en het eerlijke advies heeft ons de doorslag gegeven met Mega Solar in zee te gaan!

10 mai 2024

Goed en snel werk

Kwamen mooi op tijd. Werkten vlot en zover ik dat kan beoordelen vakkundig. In 5 uur waren 14 zonnepanelen geplaatst op een schuin dak en waren ze aangesloten op de meterkast met de bijbehorende software. Functioneerde direct zonder haperingen.

7 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb door MegaSolar een Systeem laten Installeren.

Ik heb door MegaSolar een Systeem laten installeren van Enphase dit omvat 12 Zonnepanelen van 430 watt piekvermogen, 12 Iq8+ microomvormers, Q relais 3 fase en een Enphase iq gateway metered. Tevens hebben zij de meterkast vervangen door nieuwe ABB kasten.
Ik heb ook gevraagd aan de monteur of zij de Homewizard wifi 3-fase meter willen aansluiten in de nieuwe meterkast.
Dit alles is op een nette en vakkundige wijze gemonteerd door de monteurs. Ook ben ik goed geholpen door de mensen aan de telefoon met de aankoop en aftersales.

8 avril 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus