Sålde idag vår bil till Melinas utan några som helst bekymmer, dom ifrågasatte ingenting utan betalade och åkte iväg med bilen. Jag ser att många är missnöjda med hur dom försöker pruta efter att ni... Voir plus

En affär som i början kändes bra och pålitligt. Fick betalt som lovats men när budet kom för att hämta bilen försökte köparen "Valle" via telefonsamtal ha 5000 kr i betalt från mig för att han råkat k... Voir plus

Sålde min bil till Melinas bilar via blocket. Kom överens om allt per telefon och handpenning erlades. Snabb check av bilen och resterande betalning direkt på plats. Smidigt, seriös och enkelt. Kan in... Voir plus

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

66 avis

VARNING

VARNING! Läs det finstilta. Handlaren ljuger om service, mm och när fel uppstår svarar de inte i telefon eller på mail. Undvik problem och köp bil av annan seriös handlare istället.

8 janvier 2026
Avis spontané

Försäljare ringer mig och vill köpa min…

Försäljare ringer mig och vill köpa min bil jag har ute på annons. Han är helt vidrig i telefonen så jag tackar nej och ber om att få avsluta samtalet då jag inte är intresserad varpå han gapar och skriker. Ringer mig flera gånger från flera telefoner som jag får blockera. Otroligt obehaglig och pinsam person. Helt fel att ge ens 1 stjärna. Jag bad inte om detta alls då jag inte sökt upp honom själv utan blir helt ofrivilligt trakasserad av denna människa som uppenbarligen inte kan ta ett nej. Barnslig och låg nivå..

21 janvier 2026
Avis spontané

Jag fick ett väldigt dåligt bemötande…

Jag fick ett väldigt dåligt bemötande av denna säljare. Först lade han på i örat på mig, och när han sedan ringde upp bad han mig lugna ner mig när jag skulle lämna mina uppgifter.

Jag kommer aldrig att rekommendera eller använda deras tjänst.
Ni behöver verkligen lära era handläggare eller säljare hur man bemöter människor.

11 décembre 2025

Köp av bil på blocket

Extremt otrevliga att ha med och göra ! Lovar ett pris sen hittar på fel på bilen dem ska köpa

Inga jag rekommenderar att sälja sin bil till

Inget annat än en dålig upplevelse

10 avril 2025

Rekommenderas absolut inte

Rekommenderas absolut inte – undvik!
Snälla, köp inte bil från dem. Ingenting som står på deras hemsida stämmer – men det inser man först efter att man har skrivit på registreringsbeviset och bilen står i ens namn.

För mig blev det en affär som kostade 110 000 kr. Kort därefter visade det sig att bilen behövde reparationer för 35 000 kr. När jag kontaktade säljaren ville han bara ta tillbaka bilen för 70 000 kr.

Känner mig riktigt lurad. Hoppas ingen annan behöver gå igenom samma sak.

2 juin 2025
Avis spontané

Jag är en jätte nöjd kund

Jag är en jätte nöjd kund, sålde bil till Melinas bilar och kommer överens på telefon, de kom dit och kika på bilen och betala direkt med det priset vid kom överens på över mobil. Kan starkt rekommendera Melinas bil. Jätte nöjd kund.

10 mai 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit