Jeg købte en middag som bestod af rullesteg, sovs og kartofler, som slagteren laver. Deres rullesteg har med 100 procents sikkerhed lagt i nitrit salt hvilke man kun gør med slag til rullepølse. R... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kræftsyg og måtte bestille varer gennem woltz i dag. Varerne blev handlet og pakket i Vorup, Randers af meny. Købte en masse frugt og ikke en af disse var friske. Mug i hindbær, blå bær der ikke vil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var I Meny i Hjørring i juli, hvor jeg købte noget mel. Da jeg kom hjem fandt jeg orme i posen. Jeg forsøgte at få kontakt til butikken med uden held. Har forsøgt flere gange nu igennem deres kundeser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode produkter, forfærdelige priser. Meny har relativt mange ting (hvilket jo er rigtig positivt), men f.eks. et enormt ringe vegetar-udvalg. Samtidigt så er priserne jo tårnhøje - hvis man køber samm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi har flere gange haft dårlige oplevelser med Meny Korup og bøffer der var umulige at spise, fordi kødet simpelthen er så ringe. Desværre faldt vi over fire entrecoter der så gode ud, hvorfor vi købte dem. Det skulle vi aldrig have gjort, de var simpelthen umulige at spise. Man kunne hverken skære i bøfferne eller tykke dem. Derfor endte vi med at spise pølser lørdag aften, og de fire store entrecoter røg i skraldespanden.
Så skulle man selvfølgelig tro at det var det værste af historien, men det er det ikke.
Vælger at tage fat i Meny.dk i stedet for Meny Korup, hvor vi klager over at vi gang på gang oplever dårligt og uspiseligt kød. De henviser i første omgang til Meny Korup, som vi kontakter. Her får vi mere eller mindre en salgstale retur omkring de varer de har til salg, og intet andet.
Vi tager så fat i Meny.dk igen, der skam er super søde. De tager så fat i Meny Korup som skulle kontakte os. Det har de ikke stadigvæk ikke gjort, selv om det er tilbagemeldingen flere gange.
Meny Korup svarer ikke og vender ikke retur som lovet. Vi har bedt om at få pengene retur, nu må vi se hvad der sker.
Men man skal lede længe efter så dårlig kundeservice og ligegyldighed som man finder i Meny Korup.
Heldigvis ved jeg nu hvor jeg ikke skal handle ind i fremtiden, og jeg skal selvfølgelig helt uden beregning fortælle om det dårlige kød og den ringe kundeservice fra Meny Korup, og den ligegyldighed den lokale købmand udviser.

Réponse de MENY
Meny på Øster fælled torv: Virkelig dårligt, jeg blev tvunget til at tage en kurv selvom jeg bare skulle have en lille Mathilde jordbærmælk, da jeg åbenbart ikke måtte holde den i hånden, ikke nok med det sagde de at den kostede 15 kr selvom den stod til 10 kr og vi var nødt til at gå tilbage til der hvor jeg fik min Mathilde mælk.

Réponse de MENY
Jeg er normalt svær at gøre utilfreds hvad kød angår, men Meny i Allerød fik mig. Nu har jeg lige byttet 2 gange dyrt råddent flat iron steak fra Argentina der bare stank da jeg åbnede indpakningen. Det var et ja tak tilbud og begge pakket var rådne. Den ene havde jeg smidt i fryseren og måtte tø den op for at sikre mig, og den var også rådden. Dette repræsenterer 3. gang jeg har returneret dyrt råddent kød i netop denne butik. Jeg fik hverken undskyldning eller kompensation, snarere virkede det lidt irriterende at jeg overhovedet kunne overveje at bede om mine penge tilbage. Jeg fik mine penge tilbage, heldigvis selvom jeg ikke havde min kvittering længere, hvorfor jeg har givet 2 stjerner og ikke 1. Jeg køber aldrig dyrt kød i Meny i Allerød igen og vil også opfordre andre til at være påpasselige. Heldigvis ligger der også en Kvickly i byen
Datoerne for mine oplevelser er 31/5-26, 30/5-26 og 31/10-25
Opdatering 1/6-26. Jeg har rettet henvendelse til andre kunder der har benyttet samme ja tak tilbud og indtil videre er der én der har haft amme oplevelse som mig.

Réponse de MENY
Jeg har flere gange benyttet “ja tak” tilbud hos Meny i Frederikssund. Og denne gang har jeg bestilt oksesteg med fedtkant til en 1/2 kg pris på 99,95
Min mand henter stegene, og stegene har en fastpris på 369,- men kg prisen varierer mellem 202 og 213 - mere end de reklamerede 99,95 pr 1/2.
Derudover er stegene afpudset og egner sig ikke til helstegning…
Jeg har forsøgt at kontakte Meny i Frederikssund som ikke svare…
Jeg har tidligere været i kommes Meny i Frederikssund omkring markedsføring af produkter i ja tak tilbud… hvor varerne slet ikke ligner det der sælges, fordi der benyttes IA billeder og med kød er det ofte svært at se hvad man så køber…

Réponse de MENY
Meny i Holbæk blomsterafdeling. Vi havde bestilt bårebuket og 4 løse blomster til at ligge på kiste. Kirketjeneren måtte ringe efter dem da de kom for sent, da de ankom var der flere af blomsterne fra dekorationen faldt af. De havde også glemt at ligge de 4 løse roser med, så endnu en gang måtte vi ringe efter dem. Kommunikationen med blomsterdamerne var flere gange umulig da hun ikke kunne forstå dansk heller, og blev meget sur når hun ikke kunne forstå os. Så en meget dårlig oplevelse der ikke kan anbefales !

Réponse de MENY
Deres system med medlemsrabat et mega—bøvlet. Er lige blevet “snydt” fordi tilbusvaren i app’en var en anden end jeg troede. Og så er det bøvlet med altid at skulle huske at aktivere, og altid tjekke om ens kreditkort er rigtigt registreret. Ville være meget enklere hvis man bare fik rabat som i gamle dage.

Réponse de MENY
Det er altid en fornøjelse at handle hos Meny.

Réponse de MENY
Flere af deres butikker reklamer med at der er åbent d. 25 maj, men er kørt forgæves til 2 af deres afdelinger.
Utroligt uprofessionelt.

Réponse de MENY
Dårlig service i meny søborg
Nets er nede og man kan kun betale med kontanter og fysisk dankort
Hvorfor siger man det ikke ved indgangen i stedet for først når man kommer hen til kassen?! Så har man lige spildt 20 min på at finde varer og skal nu et andet sted hen for at handle!!! Hvilken seriøs virksomhed med respekt for sig selv har ikke mobilepay i dagens danmark?! I vil hellere miste kunder og omsætning end betale for mobilepay! Dårlig sevice meny søborg!!! Selv de billige supermarkeder har mobilepay. Jeg lægger mine penge et andet end meny søborg. Det er ikke første gang det sker der her.

Réponse de MENY
Virkelig god service af Meny Saltum og især Morten i delikatessen. Vi bestilte stjerneskud og da vi hentede, var der fejl i bestillingen (vi havde allergikere og det bestilte var ikke fjernet) Skrev til delikatessen og påpegede det, Morten kontaktede mig efterfølgende og vi fik rigtig fin dialog og kompensation. Virkelig god behandling. Ps: lækkert mad i øvrigt 🙂

Réponse de MENY
Jeg vandt i spillet i appen hos Meny. Efter jeg var kommet hjem, opdager jeg, at jeg er blevet opkrævet for en ekstra palmolive, som jeg vandt. Jeg cykler tilbage til Meny. Butikschefen i Meny, Østre, Aalborg kommer ud og siger, at jeg har købt en ekstra, hvortil jeg svarer, NEJ, jeg har ikke købt en ekstra. Herefter skal jeg love for, at jeg fik at vide, at sådan skulle jeg ikke tale til hende? Jeg fik valget mellem at “holde min mund” eller blive smidt ud af butikken! Jeg svarede, at jeg også var blevet talt hårdt til af hende, og sagde undskyld. Hun gik så ind og tjekkede med den medarbejder, der havde ekspederet mig, og det viste sig, at hun havde tastet forkert stregkode, som jeg prøvede på at forklare hende. Ingen undskyldninger, men jeg fik pengene tilbage. Jeg er stadig rystet, for ALDRIG har jeg været udsat for sådan en kværulantisk uforskammet kvinde. Jeg er færdig med at handle i Meny - her har kunden ikke altid ret😅

Réponse de MENY
Menu har valgt at opsige samarbejdet med lokale bagere og satse på Lagkagehuset. Det bliver så et andet sted jeg køber brød fremover. Hvorfor Menu vælger et firma der ikke betaler skat i Danmark, som behandlet sine ansatte dårligt ved jeg ikke, men jeg syntes det er dybt usympatisk ikke at støtte de lokale bagere.

Meny Søborg Hovedgade.
Jeg købte i dag en frugtbakke, 40 kr. Relativt dyrt, men jeg skulle hjem og hygge mig med noget sundt.
Såvel Vindruer som jordbær var så sure, at de nærmest var uspiselige.
Cantaloupe melon var rådden. Vandmelon på sidste salgsdato. Nogle stykekr honningmelon, der var smagsløs.
Så var der ca. en halv appelsin, en smule blåbær som var ok.
Det er trist, at man ikke kan stole på butikkens etik.
De 2 stjerner gives for butikkens øvrige stand.

Réponse de MENY
Rigtig god service fra den unges Ekspidient.

Réponse de MENY
Blev halvt beskyldt for at have taget en vare. Da jeg siger at kasseassistenten har tastet en vare for meget ind, og at jeg derfor gerne vil have pengene retur for den vare, siger kasseassistenten derefter at han mente at jeg havde købt denne vare. Problemet var at jeg ikke havde købt den vare og da lederen af butikken havde konstateret dette, får man ikke engang en undskyldning . Synes faktisk at det er ret usselt at man i dag ikke kan få en undskyldning når folk begår en fejl og faktisk beskylder en for fusk.

Réponse de MENY
Det er trist at man ikke længere kan scanne vare på meny app i rønne fordi den nye ejer har fravalgt det

Réponse de MENY
Rigtig dårlig oplevelse i MENY Frederikssund..
Købte en stjerneskud hvor der var Kort Dato klistermærke på, der var ca en time før den skulle være gået over dato, hvor så damen bag disken ved sandwich og salat afdelingen hiver den ud af hånden på mig, jeg spørg er det ik kort dato? Hvorfor skal jeg betale fuld pris? Hvor hun så svar: du kan bare skride hvis du er utilfreds, jeg vil heller smide det ud end at sælge det til mindre pris, der var ikke stor pris forskel fra fuld pris til kort dato pris, mener et stjerneskud står til 69 og kort dato til 62. Som også er blevet lavet om indenfor de seneste uger, normalt stod det til 45 og kort dato til 25.
Føler lidt hun kører sin egen show, har mange gange oplevet at bestille noget og man noget noget andet fordi hun skal af med tingene, og man bliver snydt i priserne rigtig meget..
Har handlet hos meny de seneste år hver dag, det slutter sku nu efter sådan en oplevelse, gad vide hvad hun ikk gør med maden bagved inden det bliver sat ud…
Fødevarerstyrrelsen burde give den afdeling et besøg.

Réponse de MENY
I Meny borups allé København var der citroner I net og prise sagde tag to for 25.
Da jeg kom til kassen var det 25 kr pr net. Man bliver så træt af at de ikke kan finde ud af at få det til at passe med deres priser og det er ikke første gang. Hvis man kigger efter en medarbejder er det totalt lige meget, de er ikke til at opdrive hvis man vil checke noget og hvor sidder der en pris scanner?
Så jeg brokkede mig højlydt ved kassen fordi jeg hader at blive endt, en anden medarbejder sagde jeg sku tale ordentligt, jeg brugte ikke engang skældsord. Så man kan ikke engang brokke sig uden at blive irettesat. Jeg blev bare endnu mere sur og lovede højlydt at jeg aldrig vil handle der igen og der mener jeg 100%…