1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

ET KOSTTILSKUDD FOR SUNN VEKTKONTROLL: Metaburn gir kroppen en unik kombinasjon av aktive virkestoffer, blant annet wakameekstrakt og camelia sinensis. Wakameekstrakt bidrar til å redusere apetitten, camellia sinensis bidrar til økt forbrenning og hjelper med vektkontroll.

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

10 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Har kjøpt metaburn i et Husk å si opp abonnementet par år men…

Har kjøpt metaburn i et par år men denne gangen glemte jeg å si opp tidsnok.Får alderspensjon nå og 7000krmindre utbetalt og det er tøft som enslig med boliglån og diverse utgifter.Fikk mail om at pakken var sendt og kan ikke returnere men dele opp beløpetca1000kr på 3mnd.Har ca2000krå leve for noe som er uholdbart i denne overgangsperioden.Så ingen forståelse eller medmenneskelighet.Husk å si opp.Har også nådd målet med vekten så derfor har jeg ikke tenkt på metaburn overhodet dessverre!

11 septembre 2025

Gode produkter, elendig firmapolitik

Et FORFÆRDELIGT firma, med ELENDIG kundeservice.

Jeg tegnede et prøve medlemskab via en annonce på facebook på Metaburn, ved Vitamail.
Jeg modtager min prøvepakke d. 24.1.2022, og i prøvepakken står jeg vil modtage næste pakke d. 16.2.2022
Da jeg jo knap har prøvet produktet der, og endnu mindre brugt prøvepakken, så er jeg jo ikke interesseret i at modtage pakken, så jeg logger på Vitamail og forsøger at afbestille samme dag jeg modtager pakken.
Det kan jeg så ikke, så jeg ringer til dem, men nej, de skal vide det 4 uger før, men der var jeg jo ikke engang medlem ???
Så jeg opsiger dags dato mit medlemskab.

Da næste pakke kommer, returnerer jeg den, og Mandag d. 28. Marts modtager jeg en kvittering for modtagelsen af returpakken.

Og siden har jeg modtaget diverse sms, mails, opkald til mine familiemedlemmers telefoner, og hver eneste gang gjort indsigelse.

Min prøve pakke ER betalt, mit medlemskab ER opsagt, og da jeg ikke FIK 4 ugers frist for afmelding af næste pakke, ja så kan jeg jo af gode grunde ikke afmelde den 4 uger før.

Så alle anbefales at gå en stor bue uden om dette firma.

26 juin 2022

Hej Berit.
Tak for dit feedback.
Opsigelse skal ske 30 dage før næste pakke skal sendes, ellers er der ikke returret på. Vi håber du finder et andet produkt, der passer bedre til dig, så du kan få bugt med dine problematikker.
Vi ønsker dig en dejlig dag.
BH Vitamail.

Merker rask endring

Etter to uker hadde jeg gått ned nesten tre kilo. Mer faste måltider 3-4 pr dag nå mot 1-2 før. Drikker mer vann enn før, flere liter vann mot under en liter tidligere.

11 juin 2023

Réponse de Metaburn

Det er jo gode nyheter! Godt å høre at du er fornøyd!

Søtsuget er gått ned

Søtsuget er gått ned, føler jeg blir fortere mett, så spiser mindre. Skal bli kjekt å prøve dette videre.

28 mai 2023

Réponse de Metaburn

Tusen takk for en fin tilbakemelding. Vi er spent på å høre hvordan fortsettelsen gikk :)

METABURN funker utmerket!

METABURN funker for meg, and then some! Har gått ned 10 kg. på tre uker. Er positivt overrasket og mer enn fornøyd!

13 septembre 2022

Réponse de Metaburn

Så bra at du er fornøyd med produktet! Ønsker deg en fin dag videre :)

Dette er bare juks og svindel

Dette er bare juks og svindel. Virker ikke i det hele tatt. Dyrt abonnement som det er veldig vanskelig å få avsluttet. Hold dere langt unna

28 juillet 2022

Réponse de Metaburn

Hei og takk for tilbakemeldingen! Vi får veldig mange henvendelser fra kunder som merker effekt, men da etter at de gjerne har testet dette ut over en lengre periode. Kanskje du var for rask til å konkludere? Du er velkommen tilbake til å prøve igjen :)

Have tried it for over 6 months

I have tried this supplement for over 6 months, and after months i started to feel more hungry then ever.
I attended at the gym twice a week for atleast 2 hrs every time, but still didn't get any effects rather then being more hungry every day.
Their plan for shipping and agreements makes it difficult for you to quit the plan..
It all started with a free trial, and then I failed to abort the shipment, so I received diet for another 3 months, so I was thinking why not, let's test this out and give it a real chance..

But if you don't feel any effects from the first 3 months, just cancel, don't waste you're money..

This was my second time trying their metaburn, the first time a invoice was sent in to collection, and it ended up costing me alot more then it should be just because I missed it by a few days..

Save you're money, don't waste it on this mumbo-jumbo trick...

1 juin 2022

Réponse de Metaburn

Thanks for your feedback. We always strive to give excellent customer service, so we are sorry to hear that you were not satisfied. As with most supplements, some may not experience an effect. We always recommend to use the product for at least 4 to 6 months time, and to be sure to take this each day without interruption. In addition, we recommend to combine with some exercise to gain full effect. We are sorry to hear that the product did not meet up to your expectation. Concering the subscription, we inform both before, during and after the purchase of the terms; be sure to let us know 30 days before next shipment, if you plan to discontinue. Sorry to hear about your experience, but we wish you all the best and you are most welcome back to try our other products!