Super geregelde en goedkope tanden kliniek
### **Mijn ervaring bij Mete in Istanbul**
**Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)**
Ik ben inmiddels voor de tweede keer bij Mete geweest. Net zoals de eerste keer was het weer een fantastische en volledig pijnloze ingreep! Wat voor mij, tandarts behandelingen erg vreest zeg maar een fobie, heel belangrijk was: ik heb totaal geen pijn gehad tijdens de behandelingen. De implantoloog, Irfan van kliniek Mete, deed alles uitstekend, volledig op zijn gemak en met een hele goede, geduldige en duidelijke uitleg. Dat gaf ontzettend veel rust en vertrouwen.
Daarnaast was onze tolk Armand tijdens alle behandelingen aanwezig. Hij heeft alles perfect vertaald van het Nederlands naar het Turks en ons werkelijk geweldig begeleid. Het hele personeel is sowieso, met de uitspatting van Emre de chauffeur die ,zeer ontzettend bekwaam, leuk en heel erg aardig; ze stellen je direct op je gemak.
De kwaliteit en hygiëne van het werk, de implantaten en de kronen is echt top. En dat allemaal pijnloos én voor een hele goede prijs. Ik heb hier vooraf een paar maanden werk aan gehad om de juiste kliniek te vinden, en we hebben gelukkig de juiste beslissing genomen. Kortom: het is zeer betaalbaar en ontzettend goed. Een absolute aanrader!
Eén ding wat je je wel moet realiseren — en wat in ons geval een kleine tegenvaller was — is dat je nadat de implantaten zijn geplaatst een aantal maanden niet mag kauwen. Dit is nodig omdat de implantaten goed moeten vergroeien met het kaakbeen.
Hou hier dus rekening mee!
**Bert en Helena**