micare Avis 287

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Med en sund skepsis prøvede jeg cleaning soap og multi surface conditioner på min sorte 13 år gamle håndvask i køkkenet. Den er lidt slidt, specielt ved afløbet. Resultatet var over al forventning... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi testet ut balsamen på kompaktlaminatdør i fht generelt vedlikehold. Balsamen ble påført når det var litt kaldt i været. Det antas at balsamen ville trukket litt bedre inn, om det var varmere i v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med produkterne fra Micare. Bl.a. rense sæben og plejebalsam til mine sorte håndvaske og sorte laminat bordplader, der får dem til at skinne, fremhæver den sorte farve og fj... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg havde forventet noget andet. Moppen er rigtig god til overflader, men gulvet bliver "mat" efter brug. Ved rengøring med jeres produkter (sæbe/balsam)ikke den store forskel ift andre produkter me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Boutique d'articles de toilette

Écrit par l'entreprise

micare er en 100% dansk ejet virksomhed, som har arbejdet med plejemidler siden 2003. Ideen til at starte micare kom af, at vi havde et ønske om at samle de bedste plejeprodukter på en og samme platform, og ønsket om at skabe en tryghed for forbrugeren, hvor man kunne finde viden og inspiration, netop fordi der findes enormt mange forskellige produkter på markedet, som vi som forbrugere har svært ved at navigere i. Bag ideen micare står Connie og Klaus Mikkelsen som er bosat i smukke Silkeborg. Vi brænder for naturen og naturprodukter. Er vilde med at skabe nyt liv til nedslidte og triste produkter. Med vores store erfaring på området vil vi fortsat nørde og teste produkter og samle de absolutte bedste her på hjemmesiden. Recepten på micare balsam og sæberne går mere end 38 år tilbage i tiden. Recepterne er uændret, alle vores sæber består af råsæbe, og vand. Alle dele er 100% rene naturprodukter og er meget drøje i brug. Produkterne bliver omhyggeligt blandet efter den oprindelige recept, håndlavet og emballeret. Anvendeligheden af vores produkter spænder bredt, det er vi stolte af. micare har tilføjet endnu et plejeprodukt nemlig micare plejesæbe som består af råsæbe og demineraliseret vand. Et produkt som er særlig beregnet til pleje af træ og læder, da alm. postevand indeholder kalk og mineraler som på sigt kan lave skjolder. Vores bestræbelser har altid været at sammensætte et produkt program DER VIRKER. Og så vægter vi bæredygtighed højt på listen. Vi sælger produkterne til private og virksomheder. Du møder os på de sociale medier, på internettet, ude i butikkerne, på messer, udstillinger, markeder, i indkøbscentre mm. Vi har forhandlere over hele landet, særligt butikker som møbelforretninger, bil-, motorcykelforhandlere, sko- og skindbutikker, rideudstyrs butikker, jagt butikker m.fl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var nemt at handle og betale

Det var nemt at handle og betale. Hurtig levering tæt på mit hjem. Det er et godt produkt, og kan helt sikkert anbefales

29 mars 2026

Réponse : micare

Tak fordi du deler din oplevelse, Anni.
Det betyder meget for os at høre, at hele processen fra køb til levering fungerede godt for dig.

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse, Bettina.
Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for produkterne.

Super produkt

Super produkt - et gulvmoppesæt, der er nemt og effektivt og samtidigt pænt

29 mars 2026

Réponse : micare

Mange tak for din fine feedback, Anette.
Vi er rigtig glade for at høre, at både funktion og design lever op til dine forventninger.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fin levering

Fin levering, men lidt underligt at sende en trustpilot ud under et døgn inden modtagelsen - har jo ikke engang nået at åbne pakken endnu

5 avril 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse Jacob.
Det glæder os at høre, at leveringen var fin – og tak for din feedback omkring timingen på Trustpilot-mailen, det tager vi med videre. God weekend til dig.

Det virker

Det virker, hurtig levering

27 mars 2026

Réponse : micare

Mange tak for din fine feedback, Winnie.
Vi er rigtig glade for at høre, at både produkt og levering lever op til dine forventninger.

Noté 4 sur 5 étoiles

27 mars 2026

Réponse : micare

Tak for din anmeldelse, Linda.
Det betyder meget for os at høre, at leveringen levede op til forventningerne.

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse, Lene.
Det glæder os virkelig at høre, at ekspeditionen var hurtig.

Plejesæbe

Fantastisk.

14 mars 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse, Lene.
Det gør os virkelig glade at høre.

Havde bestilt 2 stk Freshmop sæt

Havde bestilt 2 stk Freshmop og de kom hurtigt. Der manglede dog en prop i den ene. Jeg kontaktede kundeservice og beskrev mit problem. Næste morgen lå der en mailbeske om at de beklagede fejlen og ville sende propper til mig.
Så problemet blev løst hurtigt og effektivt.
Handler meget gerne her igen.

1 avril 2026
Avis spontané

Réponse : micare

Tusind tak for din skønne og grundige anmeldelse, Britta.
Vi beklager fejlen – men er rigtig glade for at høre, at det blev løst hurtigt, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Nem hjemmeside

3 avril 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse, Bjarne.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever hjemmesiden som nem at bruge.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering og så er…

God service og hurtig levering og så er det bare nogle virkelig gode produkter.

26 mars 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Linda.
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både service, levering og produkter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service osse da jeg lige skulle…

Fin service osse da jeg lige skulle have lidt mere af vide om dette produkt
Er brugt må sige det virker fint

6 mars 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din anmeldelse, Sus.
Det glæder os virkelig at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for – og at produktet fungerer godt for dig.

Rengøringen lethed

👌virkelig god 👍👌✋

26 mars 2026

Réponse : micare

Tak for de flotte ord, Helen.
Det betyder meget for os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fine produkter

Fine produkter - gulvspanden virker over alt forventning, men jeg skal lige vende mig til moppen, der er meget ‘leddeløs’.

Rengøringsprodukterne virker lækre, og vores havemøbler står flot efter brug. Det virker lidt voldsomt med en tung aluminiumsflaske til sprayen, som vist hurtigt er brugt op.

22 mars 2026

Réponse : micare

Tusind tak for din skønne og nuancerede anmeldelse, Line.
Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for både gulvspanden og rengøringsprodukterne – og tak for din ærlige feedback omkring moppen og flasken, det tager vi med videre.

Noté 2 sur 5 étoiles

Synes ikke det lever op til mine…

Synes ikke det lever op til mine forventninger.

24 mars 2026

Hej,

Tak for din feedback – det er vi virkelig kede af at høre.

Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til forventningerne, så vi vil meget gerne forstå, hvad der ikke har fungeret for dig. Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til os på hello@micare.dk, så vi kan hjælpe dig videre og finde en løsning.

Bedste hilsner
micare

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik de bestilte produkter allerede…

Fik de bestilte produkter allerede dagen efter bestillingen og de lever fuldt ud op til forventningerne 😁

31 mars 2026

Réponse : micare

Tak fordi du deler din oplevelse, Helle.
Det betyder meget for os at høre, at alt er gået hurtigt, og at produkterne fungerer som forventet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus