Microvibes microdosing Avis 52

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een flesje 5MEO-MiPT besteld, werd binnen twee dagen geleverd. Heb nu twee keer een micro doses genomen. Beide keren was het een fijne subtiele ervaring. Voelde mij licht euforisch en energiek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt ontzettend fijne ervaring. Ten eerste de lsd voelde heel fijn (micro en macrodosis) vanuit een zegel. En ik wilde vragen hoe t zat met de levering en ik kreeg uitgebreid persoonlijk hulp via wh... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De eerste keer heb ik alles gewoon binnen gekregen en toen, Eerst kreeg ik het pakket niet binnen en daarna had een maatje van mij hem geappt nog een keer verzendkosten betaald en nogsteeds het pakket... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Microvibes Microdosing is gespecialiseerd in microdoseren met legale psychedelica.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Snel en duidelijk

Mijn bestelling wordt altijd snel en netjes verzonden en je krijgt ook een goede, overzichtelijke bijsluiter voordat je bestelling arriveert.
Daarbij kan je met vragen altijd terecht via mail en whatsapp. Heel erg prettig.

25 juillet 2025

Alles gut

Alles gut. Chris ist ganz freundlich, hilfreich und zuverlässig

12 juillet 2025

Sehr kundennahe Betreuung

Microvibes haben versehentlich weniger gesendet als ich gekauft habe. Aber über WhatsApp konnte ich direkt Kontakt aufnehmen und neben einem sehr netten Chat hatte ich innerhalb kürzester Zeit meine restliche Bestellung.

16 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top ervaring met de lsd en veel gratis zegels erbij gehad!

Ik heb 14 lsd zegels gratis bij me bestelling gekregen, super blij en dankbaar voor super bedankt! en heb 2 lsd mondsprays besteld twv 110 euro ongeveer. heb een geweldige ervaring gehad met de lsd! dankjewel ervoor! myn psychische klachten waren even helemaal weg en voelde me heerlijk! ga zo door toppers <3 groetjes paul

12 juin 2025

Goed

En om aan te geven wat bij mij de effecten zijn; ik merk dat ik veel dieper en intenser over alles nadenk,, en dat mijn mentale bereik zich sterk vergroot. Ik merk dus dat ik psychisch sterker ben,, heb een aantal jaar geleden een depressie/burn-out gehad, en kan beter met vormen van stress en druk omgaan. Ik ben in dit soort situaties (stress) constant mezelf aan het beoordelen op hoe ik met de situatie omga, en hoe ik dit misschien beter kan doen.

12 avril 2025

Kwaliteit en betrouwbaar

Wij hebben lang gezocht naar een betrouwbare webshop en zijn heel blij met microvibes. Kwaliteit voor een goede prijs en regelmatig mooie kortingen bij diverse acties of gratis producten bij je bestelling. Ik raad deze webshop zeker aan en het microdosen brengt een positieve verandering in het leven en is zeker het proberen waard

14 février 2025

Aan het 2de flesje begonnen

Ik heb na het eerst spray flesje, de 2de sterkere variant gekocht, ik voel me stukken beter, op het werk ben ik veel relaxter, ik kan de emoties beter op zijn plek zetten, ook na de scheiding waar veel leugens en vieze spelletjes zijn gespeeld,
Ik heb alles een plekje kunnen geven, nadat ik dit vaker heb gehad, ook met schoonmaken , je hebt meer zin erin,
Mijn irritatie die ik snel had is weg, meer rust in mij, maar zonder dat iedereen ziet die gebruikt iets, altijd maar 4a5 x spayen en ook wel een 2 weken niks , zodat je er niet afhankelijk van word, ,
Ik ben veel spraakzamer en creatief en veel relaxer naar collega’s, waarvoor ik voorheen wel aardig stil was blink ik hier en daar nu uit op het werk, ik ben er heel blij mee, maar gebruik het met mate, zodat de werking ook optimaal blijft bij lage dosis

12 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Enorm snelle en vriendelijke service

Heb de microdose nog niet mogen ontvangen (PostNL) is nou eenmaal niet zo snel...

De klantenservice van Microvibes echter wel. Na kantooruren appje er uit gedaan en kreeg heel snel,netjes en duidelijk antwoord. Ook qua handleiding (die je krijgt na bestelling) is duidelijk! Ook als je nog geen ervaring hebt met microdosing

20 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vrij, na tientallen jaren van gevangenschap.

Met een verleden van tientallen jaren binnen de psychiatrie, therapieën, en medicatie ben ik blij dat ik dit bedrijf leerde kennen. Ik heb de extra sterke variant gekocht.

*Goede verzending
*Goed contact
*Transparant over het product.

Vanaf de dag van het beginnen rust, kalmte, en een vredig gevoel. Wat de dagen daarna alleen maar meer werden. Intens vredig, een diepe rust, veel meer energie, vrolijk, en een zeer goede nachtrust. Het is niet suf makend, maar juist de wisseling in het moment, van dat wat je juist nodig hebt. Mensen merkte meteen diezelfde avond, en vooral de daaropvolgende dagen, dat ik veel blijer, rustiger maar ook veeleer energie had, op een positieve manier. Een complete vernieuwing, van de dingen die mij tientallen jaren gevangen hielden.

Niet twijfelen, gewoon doen.

15 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Als hsp’er kan de wereld soms…

Als hsp’er kan de wereld soms behoorlijk overweldigend zijn. Daarnaast ben ik altijd zenuwachtig en pieker ik veel. Ik ben nu 3 weken bezig met microdoseren van lsd en ik heb zoveel meer rust in m’n hoofd. Ook slaap ik veel beter en heb ik het gevoel dat ik op een dieper niveau kan nadenken. Ontzettend blij met dit top product!

30 décembre 2024
Logo de Microvibes microdosing

Réponse de Microvibes microdosing

Beste Romy,

Wat fijn om te horen dat de microdosing zo goed bevalt. Dankjewel voor de review.

Groet,
Microvibes

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop dit niet mensen!!

Koop dit niet mensen!!! Je wordt belazerd met met gewoon een slaapmiddel en heeft niets met met microdosering van lsd te maken. Wees gewaarschuwd met een verslavend slaapmiddel!!!

18 décembre 2024
Logo de Microvibes microdosing

Réponse de Microvibes microdosing

Beste Peter,

We hebben inmiddels meerdere klachten van je ontvangen. Eerst dacht je belazerd te worden omdat we niet zouden leveren (2 dagen na je bestelling al). Vervolgens rapporteerde je dat het niet werkte (je bleek de handleiding niet gelezen te hebben en doseerde veel te weinig).

En nu zien we je klacht/conclusie dat we een verslavend slaapmiddel zouden verkopen.

We vragen ons af hoe je tot deze conclusie bent gekomen en welk slaapmiddel je gevonden hebt. Zou je dat kunnen toelichten?

Hartelijke groet,
Microvibes

Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk een fijne betrouwbare webshop…

Eindelijk een fijne betrouwbare webshop gevonden naar heel heel lang zoeken! De microdosing is precies waar wij op zoek naar waren. Hoge kwaliteit en super snel verzonden. Goed contact met de leverancier. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat wij zoveel baat hebben bij het microdosen met deze hoge prijs/kwaliteit webwinkel. Aanrader!!!

15 novembre 2024

Voelen ipv denken

Als hypnotherapeut weet ik als geen ander hoe bijzonder onze hersenen werken. Het is toch geweldig om te ervaren dat de microvibes me op een soort aangename manier verdoven en dat ik daardoor meer in mijn lichaam kom en ook meer in de voelmodus ga zitten ipv denkmodus. Zou ik dit product aanbevelen? Jazeker en wees nieuwsgierig naar wat jij gaat ervaren. Richard Ravenhorst

22 octobre 2024

Mooi product

Mooi product, makkelijk doseren met het spuitflesje. Ik merk dat het me op een prettige manier vragen doet stellen bij dingen die ik anders op de automatische piloot doe. Mijn denken komt enig zins tot rust.

18 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geeft rust en overzicht. Blij mee!

Geeft heel fijn meer rust en meer overzicht. Minder gedachtes en meer in staat ‘naar mezelf en m’n gedrag te kijken’ en daardoor dingen te veranderen die ik graag zou willen veranderen, Blij mee!

18 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus