Mijnbuttons Avis 13

4,5

4,5

Ik heb meerdere keren buttons besteld…

Ik heb meerdere keren buttons besteld bij Mijn Buttons. De eerste bestelling was perfect. Bij de tweede bestelling trad een probleem op, dat werkelijk fantastisch is opgepakt door de klantenservice. Ik ben heel tevreden en zal zeker weer bestellen.

11 avril 2026

Supersnelle levering en goede kwaliteit, lage prijs

Ik had gekozen voor de standaard levering, die zou een week duren. Hoe verrassend dat mijn bestelling al binnen 3 dagen thuis afgeleverd werd. Het was een kleien bestelling, misschien daarom wat sneller. Goede kwaliteit en lage prijzen. Ik las in een review over het niet kunnen betalen met iDeal. Dit kan inmiddels wel. Ik zou een volgende keer hier zeker weer bestellen!

10 mars 2026

Mooie buttons

Ik had 500 buttons nodig voor carnaval. De buttons waren eenvoudig te ontwerpen. De bestelling werd na 8 dagen bezorgd door PostNL. Heel tevreden over het resultaat.

7 février 2026

Ondanks weinig reviews, top bedrijf!

Ik was heel sceptisch over deze site omdat er maar weinig reviews waren. Daarom eerst een mail gestuurd met vragen over een bestelling. Dezelfde dag al bericht terug gehad met duidelijke informatie. Na nog 2x mailcontact een order geplaatst en super tevreden over het resultaat! Aanrader om vaker te bestellen. Voordelen zijn de kosten en het aantal stuks dat je kunt afnemen.

16 septembre 2025

Supesnel en zeer betaalbaar.

Makkelijk een eigen ontwerp te uploaden. Supersnel geleverd, voor een prima prijs. Ook hoef je er geen honderden af te nemen. 10 stuks in mijn geval prima.

11 novembre 2025

Hele snelle levering en ze zijn er…

Hele snelle levering en ze zijn er super goed uitgekomen! Zelfs nog een extraatje in de doos :) Ook heel fijn dat het super makkelijk is om te ontwerpen, ik raad het aan iedereen aan.

29 août 2025

Goede kwaliteit!

Wij zijn ontzettend blij met de buttons! De kwaliteit is uitstekend en de levering was razendsnel. Onze dochter was er dolblij mee en het extraatje maakte het helemaal af. Heel attent! Wij zullen hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Absoluut een aanrader!

22 août 2025

Wauw

Ik had 10 individuele buttons nodig voor een challenge en wauw wat zijn ze super geworden! Mooie kwaliteit, goed verpakt, snel verzonden en ik werd netjes geinformeerd over de status van de bestelling.

Verbeter punt zou het betaal process kunnen zijn want dat is nu alleen via het overmaken naar een bankrekening, maar laat je dat niet weer houden van het bestel proces

27 mai 2025

Blij mee

Blij mee! Bestelproces was makkelijk, direct een bevestiging en ook nog eens binnen 4 dagen al geleverd. Producten zien er heel goed uit (buttons en magneet), precies zoals gehoopt. Dus ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden! 😀

10 mai 2025

….hebben een button verdiend !!

Ze hebben mijn opdracht prima uitgevoerd, netjes op tijd, niet ingewikkeld over achteraf betalen heden heldere communicatie over levering (een goeie koerier GLS) en een leuke surprise bij de bestelling!

Ik maak het wel eens anders mee, dus een dikke duim voor jullie 👍

2 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit