Miljöfiskbilen Avis

1 158
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Utmärkt att kunna köpa ansvarsfullt odlad eller fångad fisk. Jag köpte 2,4 kg landodlad lax och 3 kg vildfångad hälleflundra, inget av detta hittar jag i butiker där jag bor. Ett litet minus för att h... Voir plus

Perfekt lagom många sorter i jul-lådan som både räckt till alla och passade allas smaker. Årets nya sill gick snabbt slut. Roligt med nya smaker på sillen varje år. Dessutom får vi med ett mysigt pas... Voir plus

Beautiful fish, every time. Expensive, but worth it. I'm a big fan of the wild-caught salmon because it has a lot more flavor. I grew up in California, where wild-caught Alaskan salmon was normal. The... Voir plus

Den beställda fisken kommer överenskommen dag och tid. Varorna är av god kvalitet. Vad jag inte kan förstå är varför bedömmande önskas innan kunden haft tid att smaka på den beställda varan? Det sku... Voir plus

1. Service de livraison des courses
  2. aussi dans
  3. Épicerie
  4. Livraison de repas à domicile
  5. Magasin d'appâts de pêche
  6. Magasin de produits gourmets
  7. Marché alimentaire

À propos de Miljöfiskbilen

Din leverantör av vildfångad fisk och skaldjur direkt till din dörr.
Vårt mål på Miljöfiskbilen har alltid varit att leverera den bästa fisken till dig, men också för miljön. Vi försöker alltid leverera fisk från hållbara bestånd och helst från miljöcertifierade producenter.

Vi jobbar kontinuerligt för att leverera den bästa fisken till våra konsumenter på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi vet att ni kunder är det viktigaste för oss, och att vi inte finns utan er. Vi är stolta över våra produkter och har därför en av branschens bästa nöjd kundgarantier. Om du inte är nöjd hör av dig till oss.

VILDLAX
Svensk Fisk
Skaldjur
Hela Sortimentet

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 158)

213 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det fungerar bra.

10 août 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vad kul att allt fungerar bra hos oss. Har du någon gång tankar på hur vi kan bli ännu bättre får du gärna höra av dig. Varmt välkommen åter!

Mycket bra fisk, men mycket vatten!

Mycket nöjd med fisken, jätte god och fin. MEN det är jätte mycket vatten i fisken, när man tinar den så är ca 20% av vikten vatten.. det gillar jag inte!

18 août 2026
Avis spontané

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av dina tankar! Vad kul att du är nöjd med smaken och kvaliteten på fisken. Vi förstår samtidigt att vattenmängden vid upptining inte var som du hoppats – tack för att du berättar, det är värdefull återkoppling som vi tar med oss. Hör gärna av dig till oss direkt om du har frågor, så hjälper vi dig. Välkommen åter!

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad roligt att höra, och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Det glädjer oss att beställningen kändes smidig. Varmt välkommen åter!

Mycket stora och fina räkor

Mycket stora och fina räkor

10 août 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tiden att lämna ett omdöme – tack för det! Vi blir jätteglada att höra att räkorna både var stora och fina, precis som de ska vara. Välkommen åter!

Leveransen fungerade utmärkt

Leveransen fungerade utmärkt. Vi var inte nöjda med en av produkterna och fick ersättning för den, utan krumbukter. De övriga produkterna var utmärkta.
Vi är mycket nöjda med bemötandet.

4 août 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme! Vi är verkligen ledsna att en av produkterna inte höll måttet, men vad glada vi blir över att lösningen kändes smidig och att du är nöjd med bemötandet. Sådan feedback betyder mycket för oss. Hoppas vi ses snart igen!

Punktligheten

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med vår punktlighet!

Hoppas vi ses snart igen!

Smakade bra!

Smakade bra!

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad kul att du tog dig tiden att skriva några rader – tack för det! Det värmer att höra att det smakade bra, det är ju det allra viktigaste. Välkommen åter!

Jag tyckte om fiskekakene men inte att…

Jag tyckte om fiskekakene men inte att fiskekakene blev lämnat utanför dörren i sommarsol.

2 août 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vad kul att fiskkakorna föll dig i smaken. Samtidigt beklagar vi att leveransen blev stående utanför dörren i solen – det är absolut inte så vi vill ha det, särskilt inte varmare dagar. Vi tar med oss din feedback för att göra leveranserna bättre. Hör gärna av dig till oss så ser vi över det. Välkommen åter!

Allt fungerade jättebra.

Allt fungerade jättebra.

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack så mycket för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Vad roligt att allt fungerade så bra. Vi noterar att betyget blev en stjärna trots dina positiva ord – blev det kanske fel av misstag, eller är det något vi kan hjälpa dig med? Hör gärna av dig till oss så löser vi det. Välkommen åter!

Perfekt allt

Fina varor, snabb leverans

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad glada vi blir att du tog dig tid att skriva – tack för det! Härligt att du är nöjd med både varorna och den snabba leveransen. Det är precis så vi vill att det ska vara. Hoppas vi ses snart igen!

Som vanligt ……

Som vanligt ……. de bästa varorna, enkelt att beställa o snabb leverans, allt bara bra🙏👍

28 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Det gör oss så glada att du återkommer och att både varorna, beställningen och leveransen lever upp till förväntningarna gång efter gång. Vi ses snart igen!

Allt är toppen

Allt är toppen, behöver inte ändra på något

20 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Kan det ha blivit fel i betygsättningen? Om inte, skulle vi uppskatta om du kunde dela med dig av varför du gav oss 1 av 5 möjliga.

Mina grannar gav Er fem stjärnor

Mina grannar gav Er fem stjärnor, det är väl det bästa betyget.
Häls/Lars

27 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack! Ja 5/5 möjliga är ett toppenbetyg. Vi blir så glada att höra att du är nöjd.

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad roligt att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Det värmer verkligen att höra att allt var till din fulla belåtenhet – det är precis det vi strävar efter. Tack för dina fina ord, och varmt välkommen åter!

Det var tunna laxbitar hade förväntat…

Det var tunna laxbitar hade förväntat mig lite tjockare bitar

21 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av dina tankar! Vi är ledsna att laxbitarna blev tunnare än du hade hoppats – vi förstår att det inte riktigt blev som förväntat. Din återkoppling är värdefull och vi tar med oss den. Hör gärna av dig till oss direkt så hjälper vi dig, och vi hoppas få chansen att visa oss från vår bättre sida nästa gång!

Nöjd med era naturligt fiskade räkor…

Nöjd med era naturligt fiskade räkor och fisk 👍då jag har celliaki och inte tål odlad fisk eller räkor längre 😊

13 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vad glada vi blir att höra att våra naturligt fiskade räkor och vår fisk passar dig så bra – det är precis sådant vi vill kunna erbjuda. Välkommen åter!

Bra produkt

Bra produkt, utmärkt kommunikation och leverans

14 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det gläder oss verkligen att både produkten, kommunikationen och leveransen levde upp till förväntningarna. Hoppas vi ses snart igen!

Bra paketerat snabb leverans

Bra paketerat snabb leverans

10 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme! Vi blir så glada att höra att paketeringen höll måttet och att leveransen gick snabbt. Hoppas vi ses snart igen!

Bra kvalitet på varorna

Bra kvalitet på varorna. Smidigt med hemleverans.

6 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Vad kul att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med kvaliteten på varorna och att hemleveransen kändes smidig. Välkommen åter!

Allt fungerade - som vanligt

Allt fungerade som det skulle och varorna enligt spec, precis som vanligt. Inget därutöver som skulle ge den femte sjärnan

6 juillet 2026

Réponse de Miljöfiskbilen

Tack för att du tog dig tiden att skriva några rader – och för att du återkommer till oss! Vad roligt att allt fungerade som det skulle och att varorna var enligt önskemål. Vi kämpar gärna vidare för att förtjäna den där femte stjärnan nästa gång. Hoppas vi ses snart igen!