Mill ordnet opp direkte da jeg ikke kunne finne kvittering for kjøp av Mill varmeovn som hadde en pipelyd ved oppvarming. Kundeservice gav superrask respons med gode avklaringer på hva som trengtes av... Voir plus

2 av 5 Mill sockets sluttet plutselig å virke. Meldte dette inn til support og fikk umiddelbart et svar med forslag til løsning jeg skulle teste. Dette funket ikke og da byttet Mill de 2 defekte kompo... Voir plus

Her funker faktisk kundeservicen. Rask respons, høflig og løsningsorientert. Fikk upåklagelig hjelp og støtte da jeg kontakta kundeserice angående oppkoblingsproblemene jeg hadde med en Gen 2 panelovn... Voir plus

1. Fabricant

Informations provenant de diverses sources externes

Mill International designs, produces and markets design indoor and outdoor heaters

• Grini Næringspark 10, 1361, Østerås, Norvège

• millheat.com

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

516 avis

Jeg har 3 stk Mill Wi-Fi Socket Gen2

Jeg har 3 stk Mill Wi-Fi Socket Gen2. Utrolig vanskelig å sette opp og enda verre å holde i drift. 2 av dem ble oppgitt for 4 år siden, Den siste sluttet å fungere helt i 2025. Kjøpte en Gen 3 i håp om at den var bedre, men den har aldri fungert. Jeg gir opp Mill produkter heretter.

25 mars 2026

Reservedel

Kontaktet kundeservice for å be om reservefot til gulvovn, noe de var behjelpelige med. Veldig fornøyd med ovnene fra Mill, og synes det er fint at det tilbys reservedeler.

16 mars 2026

Fikk god hjelp. Takk kundeservice!

Har 2 Mill panelovner som jeg ikke fikk til å funke på Mill appen. Kontaktet kundeservice og fikk info om ovnene og kjempe god hjelp.
Venter nå på wifisockets til begge.

Takk for hjelpen igjen! <3

13 mars 2026

Dette er god service

Svært raskt svar, selv før vanlig kontortid. Sendte reservedel med en gang. Ikke masse spørsmål, bare riktig og god service med en gang. Anbefales.

13 mars 2026

1/5 stars.

1/5 stars.
After a power outage our Mill heater lost its connection again and it took hours to get it working. This is not the first time – we had the same problem a couple of years ago. When these heaters lose power they often disconnect from the app and are extremely difficult to reconnect.
For a product that is supposed to be used in remote locations like holiday homes, this makes it very unreliable. A heater that depends on WiFi control should handle power outages much better.
Very frustrating experience.

6 mars 2026

Fantastisk

Fantastisk. Sendte melding med roboten på lørdag kveld, fikk oppfølging fra teamet på mandag morgen med riktig bestilling og løsning. Helt nydelig.

23 février 2026

Veldig bra kundeservice

Hadde en feilet 3. gen panelovn. Fikk tilsendt ny uten noe vanskeligheter. Ellers meget fornøyd med appstyringen, utseende og kvaliteten på produktene. Har også tidligere veldig god erfaring med kundeservice fra Mill. Anbefales.

16 février 2026

ditta fornisce dati tecnici che non…

La ditta fornisce dati tecnici che non corrispondono alla realtà. Si fanno pagare a peso d'oro un briciolo di elettronica assolutamente inutile se le prestazioni dei riscaldatori sono assolutamente inadeguate e non corrispondenti a quanto dichiarato sulla scheda tecnica (con 700 w non scaldi 13 mq, neanche ai tropici, figuriamoci in Norvegia)

31 janvier 2026

Skulle jeg gitt Mill en ny sjanse? Nei

Har tre 2. Gen ovner fra Mill. En av dem er umulig å få koblet opp og de to andre detter ut så ofte at ordene totalt upålitelig burde dekke det. Men har hørt mye bra om de nye ovnene så gikk for to 4. Gen panelovner som både skal ha wifi, Bluetooth, matter og zigbee. Tenkte at med så mange protokoller så må noe fungere. De reklamerer på siden sin at de er kompatible med Homey. Via Wifi er de det, men Homey kjente ikke engang igjen enhetene med Zigbee og Matter har jeg ennå ikke klart å aktivere. Ovnene sliter fortsatt med å oppkobling og spent på om disse også kommer til å ramle ut slik som 2. Gen ovnene har gjort. Har prøvd support, men herlighet så lang tid de bruker på å svare og man får ett svar i timen på chat. Fikk faktisk bare ett svar i dag.. Så tar vel en uke før jeg får beskjed om at det er et kjent problem som de jobber med å løse. Dersom ikke dette løser seg så kommer det aldri flere Mill produkter her for nå er jeg lei.
Edit: etter å forsøkt support så går de ned til en stjerne. Det går kanskje opp igjen om de faktisk begynner å lese det jeg skriver til dem og kommer med en løsning.

23 janvier 2026

Poor support for legacy devices.

Was happy with Mill until discovering that our once smart WiFi radiators are now useless as WiFi radiators due to mill making a server migration. They suggested I make a claim to the retailer but the radiators are out of the statutory cover period and frankly not the retailers fault that Mill ceased support. Should follow the examples like Sonos who at least give some level of support for loyal customers with ongoing legacy system support.

20 janvier 2026

Een 2 jaar een grote investering gedaan…

Een 2 jaar een grote investering gedaan in 4 Mill Wifi Gen3 olie radiatoren en deze conform handleiding in gebruik genomen. Twee jaar later hebben al mijn radiatoren problemen met het behouden van hun Wifi connectie.... Alles geprobeerd met diverse Wifi netwerk configuraties tot frustratie aan toe, maar probleem zit hem waarschijnlijk in de firmware. Mill doet niets om deze problemen op te lossen. Schade meer dan € 1200 en klaar ben je. Kachels zijn nu waardeloos.... Blijkt dat ik niet de enige ben met deze problemen.

18 janvier 2026

Assistenza fantastica

Più di due anni fa ho acquistato tre radiatori elettrici. Alcune settimane fa ho avuto, su due di questi, problemi al display. Contatto il servizio clienti e con mio piacevole stupore mi sono stati consegnati, senza pagare nulla, due apparecchi nuovi. Ringrazio la Mill, complimenti.

9 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit