MinBeroligendeVen Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vejrtrækningsfunktionen er genial – vores barn lægger en hånd på bamsens mave og begynder instinktivt at trække vejret sammen med den. Det skaber en dejlig, afslappende rytme, der hjælper med at fal... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

At man som virksomhed kan få sig selv til at købe så dårlig kvalitet hjem fra kina til Europa, og så sælge det til børn. Det squ dårlig smag. Vi har desværre fået Bramsen i gave. Motoren... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De varmeste anbefalinger herfra. Modtog lynhurtigt to bamser. Det viste sig dog at den ene havde en fejl og kontaktede derfor kundeservice som samme dag undskyldte og sendte en ny bamse afsted.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Seriously - jeg finder det virkelig uetisk, at I kan sælge denne vare. Jeg tilslutter mig fuldstændigt, hvad andre skriver. Den er ikke blød pga. boksen i maven. Motoren larmer og overdøver vejrtrænin... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Velkommen til MinBeroligendeVen Vores bamser skaber en rolig atmosfære med deres beroligende lys og blide vejrtrækningsbevægelser. 🧸✨ Perfekt til at hjælpe dit barn med at falde i søvn hurtigt og trygt. 🌟 Vi ønsker, at du og dit barn er tilfredse med jeres bamse. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere den inden for 30 dage og få pengene tilbage. Din tilfredshed er vores første prioritet!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke som forventet

Ikke som forventet - Overhovedet! Ideen er super go med en bamse der kan de ting , men lyden af den lille motor der sidder indeni og bevæger bamsens mave overdøver både vejrtrækningen og melodien. Det virker på mig mere stressede end beroligende at hører på .

12 juillet 2024

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at bamsen ikke lever op til dine forventninger. Lyden af motoren skal bestemt ikke overdøve vejrtrækningen eller melodien – det lyder som om, der kan være en fejl med din bamse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med enten at ombytte bamsen eller give dig en refundering. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Vi håber, vi kan rette op på din oplevelse og give dig og din familie den beroligende effekt, som bamsen er skabt til at give.

Andreas

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Spild af penge

11 septembre 2024

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores bamse. Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter og ønsker kun at levere det bedste til vores kunder.

Vi har forsøgt at kontakte dig via mail for at finde en løsning, men har desværre ikke fået svar endnu. Vi vil meget gerne hjælpe dig med en ombytning eller refundering, så vi kan sikre, at du bliver tilfreds med dit køb.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@minberoligendeven.dk eller svare på vores tidligere mail.

Noté 5 sur 5 étoiles

De varmeste anbefalinger herfra.

De varmeste anbefalinger herfra.

Kundeservice i højklasse og så synes vi også at vi har oplevet en beroligende effekt, når den mindste skal puttes. Så derfor kun de varmeste anbefalinger herfra.

4 septembre 2024

Hej,

Tusind tak for de varme anbefalinger! ❤️ Vi er så glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med både bamserne og vores kundeservice. Det betyder rigtig meget for os, og vi er glade for at bamsen har haft en beroligende effekt.

Tak fordi I valgte os!

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Min søn fik en beroligende elefant af hans mormor og nogle dage efter virker den ikke, og jeg sender blot en mail til dem om at den ikke virker og få minutter efter svare de at de selvfølgelig sender en ny bamse 🤩 Min søn elsker den bamse og vores putterutine er blevet meget kortere og lettere - den er fantastisk! 🥰

30 août 2024

Réponse de MinBeroligendeVen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🥰 Det betyder meget for os at høre, at din søn elsker sin bamse, og at den har gjort putterutinen nemmere. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt, så han kan få glæde af den igen.

Tak fordi I deler jeres oplevelse med os! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en forkert bamse

Jeg har bestilt en forkert bamse.
Fik super service og fik den byttet
Det kan helt klart anbefale sig at handle her

21 août 2024

Kære Heine,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjælpe med at bytte bamsen. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din handel.

Tak for din anbefaling – det er en stor hjælp for os! Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og bamsen virker faktisk på min dater

Jeg har bestilt en bamse, i starten skulle hun lige vende sig til det. Men nu sover hun slet ikke uden🥰

15 août 2024

Réponse de MinBeroligendeVen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er så glade for at høre, at bamsen har haft en positiv effekt på din datter, og at hun nu sover trygt med den. Det er skønt at vide, at vores bamser kan gøre en forskel.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores levering.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej, det er fin kramme bamse, men jeg kan desværre ikke falde i søvn til den. Med venlig hilsen Jytte

Hej, det er fin kramme bamse, men jeg kan ikke falde i søvn til den desværre. Men venlig hilsen Jytte, og jeg vil lige skrive igen til jer, jeg vil gi min bamse en chance mere, og ellers så giver jeg den til min niece i gave, den hjælper nu nok alligevel jeg tror at jeg sover hurtigere når jeg bruger bamsen, så jeg beholder den alligevel, og tak for jeres svar. Venlig hilsen Jytte

9 août 2024

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at bamsen ikke hjalp dig med at falde i søvn, selvom vi har flere voksne kunder, som har haft glæde af den. Vi er dog sikre på, at din niece vil elske den, hvis du vælger at give den videre. Ellers er du velkommen til at returnere bamsen.

Tak fordi du gav bamsen en chance mere, og vi sætter stor pris på din feedback.

De bedste hilser,

Man føler sig tryg

Man føler sig tryg, kundeservice besvarer hurtig ens spørgsmål.
En af vores bamser var i stykker og straks blev der sendt en ny, mega god service.

7 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Alt for høj musik

Bamsen er fin. Men musikken er så høj, at den stresset mere. Man har slet ikke mulighed for at slå den fra

26 juillet 2024

Hej Maja

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre end tilfredsstillende oplevelse med vores bamse. Din mening er vigtig for os, og vi ønsker kun at levere produkter, der bringer glæde og ro.

Vi har forsøgt at række ud til dig uden held, da vi mistænker, at der måske er en fejl på din bamse. Normalt skal musikken være en beroligende funktion, og vi vil gerne undersøge, hvorfor det ikke er tilfældet her. Det kan være, at du har modtaget en defekt vare, og vi vil naturligvis gerne erstatte den.

Kontakt os venligst direkte på info@minberoligendeven.dk, så vi kan løse dette hurtigst muligt.

Tak igen for at give os mulighed for at forbedre os, og vi håber, at vi snart kan gøre dig tilfreds med vores service.

Venlig hilsen,

Min Beroligende Ven

Fantastisk service

Fantastisk service.
Min bamse gik desværre hurtigt i stykker, havde ikke længere bevægelig vejrtrækning. Jeg fik hurtigt svar og kort tid senere var der en ny bamse på vej ☺️

22 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus