Anders underholdt til vores diamantbryllupsfest, hvor gæsternes alder spændte fra 4 år til 89 år. Alle var dybt imponerede, forundrede og overraskede over det fantastiske show. Hvordan ved han, hvilk... Voir plus
Lisez les avis des autres
Anders har en fantastisk energi og formår at inddrage alle i sit show. Vi var mildest talt blown away - vi plejer at være en medarbejdergruppe, hvor snakken lystigt går - men efter Anders' shown var d... Voir plus
Anders lovede os at vælte konfirmationsfesten - og det levede han bestemt op til og mere til! Imponerende show som der blev snakket længe om til festen. Alle kunne være med - unge som gamle - men inge... Voir plus
Anders er den mest fantastiske underholdning man kan tænke sig. Jeg oplevede ham først til en konfirmation og vidste med det samme at jeg måtte booke ham til dem årlige generalforsamling på mit arbejd... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.
Coordonnées de contact
Rytterbakken 50, 2670, Greve, Danemark
- 29720513
- Anders@mindcontroller.dk
- mindcontroller.dk
Aucune trace de demande d’avis
Fantastisk show
Fantastisk show, god stemning, godt humør. Anders er altid klar til alle slags mennesker og anledninger. Vi mødte Anders (optrædende) til en privat fejring i familien første gang. Hans show var super godt og vi bookede ham derfor til vores firma sommerfest og han skuffede ikke 🥳 vores medarbejdere har lang tid efter snakket om showet og stadig helt besluttet om de selv valgte alle svarende 😂🤩🤩🤩👏🏻👏🏻👏🏻
Hvordan F..... gør han det!!!!
Har oplevet Anders to gange, og begge gange var vildt underholdende. Han kommer med et engagement og vader ind i folk med træsko på. Man kan kun blive glad i låget.
Spørgsmål? ja, hvordan f..... gør han det!!!! :)
Han er en rigtig dygtig manipulator der…
Han er en rigtig dygtig manipulator der er vildt god til at læse mennesker. Klart en oplevelse der kan anbefales !
30-års fødselsdag
Havde fornøjelsen af Anders Lassen i forbindelse med min fødselsdag, hvor han tryllebandt, manipulerede og overraskede hele selskabet. Det var stærkt medvirkende til at sætte rammerne for en uforglemmelig fest. Sender mine største og varmeste anbefalinger!
Vi havde Mindcontroller Anders Lassen…
Vi havde Mindcontroller Anders Lassen ude til at kickstarte vores sommerfest med et show for 50 medarbejdere – og det var en fuldtræffer! Anders formåede at inddrage alle, skabe forundring og give os en oplevelse, vi sent glemmer.
Det var den perfekte måde at starte festen på, for bagefter havde vi alle et fælles samtaleemne og en oplevelse, der bandt hele gruppen sammen.
En utrolig dygtig, professionel og nærværende entertainer, som vi varmt kan anbefale til enhver virksomhed, der vil give deres medarbejdere noget særligt.
Super oplevelse
Nu har jeg haft fornøjelsen af Anders to gange, og det har været en fest begge gange.
Man kan flere timer høre folk gå og tale om hvordan i alverden han gør det.
Utrolig behagelig og virkelig stort entertainer gen.
Super godt og vildt underholdende
Super godt og vildt underholdende. Vi havde Anders ude til sommerfesten på mit arbejde, alle var meget begejstrede og sad bagefter med en følelse af ikke at fatte hvordan det de lige havde set kunne lade sig gøre. Kæmpe anbefaling.
Super fed icebreaker!
Super fed icebreaker!
Anders leverede et kanon godt show til vores event, hvor publikum var meget engagerede og glade for oplevelsen efterfølgende. Det var en god icebreaker til et event, hvor folk ikke kendte hinanden så godt.
En kæmpe stor oplevelse
En kæmpe stor oplevelse. Der virkelig løftede stemningen. Anders var ikke blot imponerende dygtig, han var også behagelig og sjov under sit show. Jeg vil anbefale ham til alle slags arrangementer. Ikke sidste gang jeg ser Anders!
Utrolig dygtig
Anders er unik til det han laver. Og samtidig med twist af humor, som bare gør oplevelsen til noget helt specielt.
Så skal du bruge underholdning til din næste fest eller firmaarengement, så gør 100% brug af Anders.
Så gjorde Anders det igen 🤗
Så gjorde Anders det igen - duperede alt og alle til vores store fest. Børn og voksne blev indraget i han super show hvor han finder frem til folks tanker. Lottotal mv. som alle sagde Whau et show men hvordan gør han det 🤔 ja det er jo det, der er hele hans show værdigt. Tak Anders
Stor oplevelse
Jeg har efterhånden oplevet Anders et par gange til diverse arrangementer, og han overrasker mig hver eneste gang. Han har en perfekt timing og leverer et super underholdende og mystisk show igen og igen. Det skal opleves.
Anders show er fantastisk og meget…
Anders show er fantastisk og meget underholdende. Jeg vil klart anbefale at bruge showet til din næste fest
Anders Lassen bryllupsfestens surprise
Anders Lassen var blevet booket som en overraskelse til vores bryllup, hold nu op en oplevelse, alle gæster var dybt optaget og elskede det! Vi som brudepar var også helt vilde med Anders, en kæmpe oplevelse! Der er blevet talt om showet fra rigtig mange gæster efterfølgende, han gjorder virkelig et indtryk på selskabet!
Vi havde Anders ude at underholde i…
Vi havde Anders ude at underholde i forbindelse med en firmafest. Anders er utrolig dygtig til at underholde. Han formåede med sin tilstedeværelse og imponerende evner, at fastholde alle tilstedeværendes opmærksom. Står du og mangler et festligt indslag, som bliver resten af aftenens samtale emne, så tøv ikke med at kontakte Anders!
Fuldstændig vildt
Fuldstændig vildt!
Fantastisk underholdning og en outstanding præstation..
5 stjerner herfra⭐️underholdende og sjovt
Super sød mand meget snaksagelig og utrolig dygtig til sit job.
Vi havde hyret ham til min mormors 80 års fødselsdag, og Anders kom bare ind med den bedste energi og skabte en rigtig god stemning i hele lokalet vi blev overrasket gang på gang og man kedet sig ikke et øjeblik kan virkelig anbefales som underholdning og perfekt til at samle generationer og sætte gang i den 5 stjerner herfra kan klar anbefales!
Fantastisk person og optrædelse
Fantastisk person og optrædelse! Han får hele selskabet med!
Et indslag der fanger alle!
Hvis du ønsker et indslag der fanger alles opmærksomhed, og giver anledning til samtaleemne for alle gæster så book Anders…jeg lover det bliver betagende underholdning.
Mvh Charlotte
Kan kun sige en ting Book ham han er…
Kan kun sige en ting Book ham han er for vild. bookede ham til min søsters bryllup her i lørdags, og gal en god stemning han skabte, han fik hele selvskabet med og ja vi var 64 personer i alder 18-80 år og det var alle som nød hans show virkelig godt gået Anders
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.