Miniature Trainstore Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had dit bedrijf al verschillende malen tegen gekomen op de modeltreinbeurs in Houten Na ik beslist had om een weekendje Nederland te ondernemen ben ik dan ook naar Noordwijk gereden om een bezo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Very pleased with these model figures. Just right for our model railway here in the UK, which has an Austrian theme

À propos de l'entreprise

1. Magasin de modélisme ferroviaire
  2. Magasin de miniatures

Écrit par l'entreprise

Miniature Trainstore is onderdeel van Miniature Project. Wij zijn een familiebedrijf in Noordwijk met meer dan 20 jaar ervaring in modeltreinen en modelbanen. We bieden verkoop, inkoop, taxatie en reparatie van nieuwe en tweedehands modeltreinen. Als officieel dealer van topmerken kunnen we vrijwel alle onderdelen leveren en reparaties, ombouw en aanpassingen verzorgen. Ons deskundige team staat dagelijks klaar om u te helpen bij al uw modelspoorprojecten – Miniature Project is uw vertrouwde partner in modeltreinen! en Miniature Trainstore is uw favoriete webshop!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Profession und Passion!

🌟🌟🌟🌟🌟
Äußerst versierter, engagierter kommunikativer, kundenorientierter und hilfsbereiter Modellbahnenthusiast mit KnowHow und Leidenschaft - uneingeschränkt empfehlenswert!!!
Freue mich schon, nach diversen, stets erfolgreichen grenzüberschreitenden Transaktionen (NLD-DEU) auch im höheren H0-Preissegment diesen vorbildlichen Händler und seine Familie einmal in seinem Geschäft persönlich kennenzulernen.
Auf in die Niederlande!
🌟🌟🌟🌟🌟

24 novembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

In deze mooie winkel raak je niet…

In deze mooie winkel raak je niet uitgekeken en kan je inspiratie op doen om je eigen miniatuur droom je eigen treinbaan te gaan maken van trein tot boom kortom alle benodigde spullen kan je hier halen Fijne adviezen worden gegeven hoe een treinbaan met diverse materialen kan gaan opbouwen. Helemaal tevreden en nu fijn aan het bouwen.

22 novembre 2024

Superfijne winkel

Ik kom sinds een paar jaar bij Miniature Project. Vanaf het begin af waren ze super vriendelijk en behulpzaam. Ze gaan zeer ver om je als klant een goede ervaring te bezorgen en te helpen met goede adviezen. Ik heb er menig trein gekocht, en via hen, ook verkocht.

1 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top Bezoek aan het Miniature Project!

Wat een fijne ervaring! Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding langs de reparatieafdeling en de showroom. Het vakmanschap spat ervan af en je merkt de passie van het personeel. De treinbaan is nog in ontwikkeling, maar het enthousiasme hierover maakt me nieuwsgierig naar de eindresultaten. Absoluut een aanrader!

20 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben al meerdere keren bij Miniature…

Ik ben al meerdere keren bij Miniature Projects geweest. Elke keer heb ik goed advies gekregen voor het aankopen van treinen en scenery voor mijn eigen baan. Ze zijn super vriendelijk en geven een goed en duidelijk advies over de producten. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat aansluit bij mijn wensen. Buiten dit hebben ze zelf ook en zeer mooie treinbaan gebouwd. Daar laten ze zien hoeveel er mogelijk is met het bouwen van een eigen baan. In alle details is dit erg mooi afgewerkt. Hun eigen treincollectie is zo geweldig. Je verwacht niet dat iemand zo’n mooie collectie kan hebben. Het is een aanrader om Miniature Projects te bezoek n. Ze staan altijd voor je klaar.

18 novembre 2024

Ik wil Miniature Project aanraden

Ik wil Miniature Project aanraden. Ik heb er zeer goede ervaringen met hun. Toen ik daar kwam met mijn treinen, ben ik zeer hartelijk verwelkomt. Ze hebben de tijd genomen om naar mijn oude treinen te kijken en daar advies over te geven. Ook staat er een enorme collectie aan treinen en ze hebben een eigen baan met zulke mooie huisjes, bruggen, treinen en kastelen. Als je bij Miniature Project komt, ben je een gewaardeerde klant en zeker geen nummer.

26 octobre 2024

Geweldige ervaring bij Miniature Project

Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me meteen welkom. Het vriendelijke personeel gaf me een leuke rondleiding langs de indrukwekkende reparatieafdeling en de uitgebreide showroom. Overal zie je vakmanschap en passie. De treinbaan is nog in de maak, maar het belooft een prachtige project te worden! Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen.

1 juin 2024

Leuke zaak in Noordwijk

Leuke zaak in Noordwijk met leuk personeel en mooie treinen. Ze doen van alles zoals inkoop en verkoop van diverse merken. Goed om een keer langs te gaan

18 novembre 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus