Ondanks de carnaval toch een snelle levering mooi product ziet er prachtig uit !

1. Magasin de vêtements pour bébés
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin pour enfants
  4. Magasin de broderie

Mini & Beau is de plek waar mooie herinneringen ontstaan. We personaliseren producten met onze borduurmachine precies zoals jij het wilt. Onze collectie bestaat uit baby- en kinderkleding en handige accessoires. Denk aan badponcho's, badjassen, speenkoorden, speendoekjes, knuffels, kindermutsen, kinderrugzakken en meer.

4,4

Prachtige speenkoord

Omdat de tijd is aangebroken dat mijn zoon door heeft dat hij kan spelen met zijn speen (lees: uit de wagen of maxi-cosi gooien), werd het tijd voor een speenkoord. Ik zocht een speenkoord waar zijn naam op staat en geen kralen bevat. Zo kwam ik bij Mini&Beau waar je gepersonaliseerde artikelen kan bestellen van stof. Top! Lekkere zachte stof, mooie afwerking en zijn naam staat er prachtig op. De speen blijft nu lekker in de buurt, zonder dat mijn zoon er hinder van ondervindt. Ik ben er erg blij mee! Deze speenkoord gaat lekker overal mee.

12 avril 2025

Super geholpen

Super geholpen doordat ik een leuke rugtas wilde bestellen maar de naam was net te groot. De lettertype kon wel wat kleiner zodat het wel paste en ik een super leuk kraamcadeau had voor mijn vriendin 💙😊

5 février 2025

Top!

Super mooie spullen voor de aller kleinste! Top gemaakt en vriendelijk contact. Wij zijn erg blij met onze spulletjes!

7 septembre 2024

Super mooi product

Super mooi product, snelle levering en vriendelijk contact. Kortom aanrader voor mooie verrasing!

11 février 2025

Ik heb meerdere keren bij Mini & Beau…

Ik heb meerdere keren bij Mini & Beau besteld en ben elke keer ontzettend tevreden! De producten zijn van prachtige kwaliteit en hebben een unieke, stijlvolle uitstraling. Perfect voor mijn eigen kind, maar ook ideaal om cadeau te geven. De service is top en de verzending altijd snel. Bij twijfel wordt er altijd meegedacht, wat het bestelproces extra fijn maakt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie en gepersonaliseerde items!

27 décembre 2024

Persoonlijke service en mooie kwaliteit!

Er wordt met je meegedacht als je een bestelling plaatst om de juiste keuze te kunnen maken. Ik heb al meerdere leuke dingen in huis voor mijn zoontje. Ook super leuk om als kraamcadeau te geven. Mijn eerste aankoop, een badcape met naam erop, bijna een jaar geleden gekocht en blijft mooi!

17 janvier 2025

Geweldige service

Geweldige service van Mini&Beau! Mijn bestelling was snel klaar en precies zoals ik had gehoopt. De producten zijn van mooie kwaliteit en worden met veel zorg ingepakt. Echt een aanrader.

7 février 2025