MiniFinder Avis 581

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Super og meget kompetent support i forhold til produkter og senere da jeg ville ændre i ordren. Modtog varen dagen efter bestilling!! Kun anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Måste säga att kundbemötandet är otroligt, otroligt bra! Teknisk support lika så! Tyvärr saknar jag vissa funktioner men de kommer förhoppningsvis inom kort till Live-appen. Minifinder har verkligen f... Voir plus

Tycker allt fungerar toppen. Det enda jag kan ”klaga” över är att livespårning inte stämmer med 10 sekunder men har aldrig hamnat i den situationen att det är akut att leta efter hunden. Dock är det... Voir plus

Jag fick bra hjälp vid kontakt med företaget och det var snabb hantering på alla sätt. Innan du beställer observera att det här är bara en GPS-puck som läser av och skickar iväg data för att sättas ih... Voir plus

1. Entreprise d'électronique

MiniFinder is a Swedish IoT company specializing in innovative GPS solutions that enhance safety, efficiency, and peace of mind. Our reliable devices are trusted by individuals, families, businesses, municipalities, and healthcare providers across the world. With features such as real-time alerts, two-way communication, and virtual fences, MiniFinder’s technology helps users stay connected and safe wherever they are. Built on Scandinavian quality, innovation, and care, MiniFinder combines cutting-edge GPS technology with a genuine commitment to making the world safer — for everyone.

Smart GPS Safety for Everyday Life

Empowering safety for people, outdoor life and fleets
MiniFinder creates smart GPS safety solutions that bring peace of mind to your everyday life. Our reliable devices protect people, pets, and valuables — helping you stay connected to what matters most. With Swedish innovation and trusted technology, MiniFinder gives you freedom and security wherever you are.

3-Year Warranty

Enjoy long-term reliability with our extended 3-year warranty

At MiniFinder, we believe in delivering products built to last. That’s why every MiniFinder device comes with a 3-year warranty, giving you confidence and security long after your purchase.

GPS solutions for a safe lifestyle

Empowering safety for people, outdoor, fleets and businesses.

4,4

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Snabb och bra hjälp

20 janvier 2025

Hej Hanna,
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du upplevde vår hjälp som snabb och bra. Vi finns här för att hjälpa dig igen när du behöver!

Vi önskar dig en fortsatt fin dag,

Proffsigt

Kunnig och proffsig personal som ordnade min beställning på under 5 min. Toppen!

27 janvier 2025

Hej Sören,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Teamet på MiniFinder

Föredömlig produkt och excellens i support.

Har sedan flera år använt Minifinders GPS-Xtreme. Bra produkt på alla sätt och vis. Men framför allt är Minifinders support ett föredöme i att sköta eftermarknad och sina kunder. Bra, kunniga och alltid lösningsorienterade.

24 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de MiniFinder

Hej och stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att du är nöjd med både MiniFinder Xtreme och vår support. Din uppskattning motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Teamet på MiniFinder 🤩

Hund-GPS

Det är ju bra att ha ett avtal om en GPS till hunden, men det var inte kul att en GPS slutade fungera så snabbt och att han måste köpa en mycket dyrare, som skulle klara fuktigheten ute bättre än den förra.

2 janvier 2025

Hej Stefan,
Tack för ditt omdöme! Vi beklagar att enheten inte levde upp till dina förväntningar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter och din feedback är viktig för oss.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Lätthanterlig produkt

Lätthanterlig produkt, gör vad den ska.

17 décembre 2024

Hej Anton!

Tack för ditt fina omdöme och kommentar.

Gott nytt år på dig önskar teamet på MiniFinder!

Positiv första upplevelse

Snabb leverans, positivt med filtreringsfunktion i appen och en support som svarar snabbt. Har provat pejlen endast en gång och då utan anmärkning. 👍
Appen är enkel och kan med fördel laddas ner innan köp och utvärderas. Den har inte allt jag önskar men supporten verkar ”vara på” så jag tror att utbudet och funktionaliteten i appen kommer gå att påverka framöver.

30 novembre 2024

Hej Alexander och stort tack för ditt fina omdöme! 🙏

Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen, filtreringsfunktionen och vår support.

Vi uppskattar all typ av feedback och arbetar hela tiden med att förbättra utbudet och funktionaliteten för att möta våra användares behov. Tveka inte att höra av dig om du har fler idéer eller önskemål! 🌟

Jättebra support

1 décembre 2024

Réponse de MiniFinder

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vår support 🌟

Hälsningar,

Otroligt service vänliga

Otroligt service vänliga. Och snabba leveranser.

29 novembre 2024

Hejsan Christian!

Tack så mycket! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och leveranstid 🚚

Allt gott,
MiniFinder

Verkar vara en bra pejl, trevlig och hjälpsam support

Verkar vara en bra produkt
Trevlig och hjälpsam support

30 novembre 2024

Hej Lars-Åke!

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med produkten och att vår support har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

Trevlig helg på dig,
/ Teamet på MiniFinder

Bra kommunikation!

Bra kommunikation!
Det funkar bra

28 novembre 2024

Réponse de MiniFinder

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att kommunikationen fungerade bra. 😊

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

MiniFinder

Appen funkar inte den bara står och…

Appen funkar inte den bara står och laddar

19 novembre 2024

Réponse de MiniFinder

Hej! Tack för att du hörde av dig.

Vårt supportteam kommer att kontakta dig så snart som möjligt för att hjälpa dig att lösa detta. Under tiden, kontrollera att du har den senaste versionen av appen installerad😊

Teamet på MiniFinder

Das Produkt funktioniert sehr gut.

Das Produkt funktioniert sehr gut.
Es ist der bislang einzige Tracker, (wir haben hier zuvor 3 von anderen Herstellern ausporbiert, die alle irgendwelche Probleme machten!), der zuverlässig tut, was er soll. -
Zudem war der Suppoert per Mail durch MiniFinder AB exzellent. Wir hatten sehr viele Fragen technischer Art und es wurde stets umgehend, spätestens einen Tag später, ausführlich gerantwortet. Die haben viel Geduld mit uns gehabt. Der Tracker Atto Pro und der Support bekommen von uns hier eine 1, also in Deutschland ist das die Bestnote.

14 novembre 2024
Avis spontané

Réponse de MiniFinder

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung!

Wir freuen uns sehr, dass der Atto Pro Ihre Erwartungen erfüllt und zuverlässig arbeitet. Es ist unser Ziel, Produkte zu entwickeln, die zuverlässig und einfach zu nutzen sind, und wir schätzen es, dass Sie unseren Support als exzellent empfunden haben. Unser Team steht Ihnen jederzeit zur Verfügung, wenn Sie weitere Fragen oder Anliegen haben.

Nochmals vielen Dank für Ihre Bewertung und das Vertrauen in MiniFinder

Snabb leverans.

Bra service , snabb leverans. Lätt att sätta sig in i hur den fungerar. Den funkade bra från första jakten.

2 novembre 2024

Hej Sven-Erik,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både vår service och leverans. Tack för att du valde oss!

dårlige

dårlige, ikke fungerende betalingsmuligheter.
må kunne bruke vanlig visakort for betaling

Réponse de MiniFinder

Hei, og takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager virkelig at det oppstod problemer med betalingen. Vi vil gjerne forsikre deg om at vi faktisk tilbyr kortbetaling, inkludert betaling med Visa. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du fortsatt har problemer, så hjelper vi deg gjerne videre for å sikre at betalingen din går gjennom smidig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse fremover!

Bra snabb support!

Réponse de MiniFinder

Stort tack för ditt omdöme och kommentar.

Teamet på MiniFinder

Bra funktion och bra support

Min upplevelse med MiniFinder var bra, särskilt snabbheten och bra bemötande från supporten. Det som gör att jag inte sätter 5 stjärnor är att det var något fel på den första enheten som jag fick men den byttes ut till en enhet som fungerar.

22 octobre 2024

Hej Lennart!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och dela din upplevelse!

Vi är glada att höra att du är nöjd med funktionaliteten och att vår support kunde hjälpa dig snabbt och smidigt.

Minifinder Atto Pro

Mycket bra support!
Snabb leverans och bra kvalitet.

Hej Gunilla!
Tack för ditt omdöme och kommentar. Vad roligt att höra att du är nöjd med vår support.

Teamet på MiniFinder

Bra service trevligt bemötande.har köpt…

Bra service trevligt bemötande.har köpt GPS förut och varit super nöjd snabb leverans

9 octobre 2024

Hej Lisa!
Vad glada vi blir av att du är en återkommande kund hos oss. Stort tack för ditt omdöme och kommentar!