Noté 5 sur 5 étoiles

To już moje drugie zamówienie na tej stronie. Więc wierność klienta mówi sama za siebie. Piękny album z mnóstwem możliwości na rozpisanie wspomnień. Pięknie zapakowane

Noté 2 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamawiałam już drugi raz i mogę bardzo polecieć! Świetny album dziecka i zestaw do odciskania rączek i stópek. Dodatkowo ładnie zapakowane i miły liścik w pierwszej przesyłce :)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Wierny klient

20 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Przesyłka dotarła szybko, produkty pięknie zapakowane, bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam.

16 mars 2026

Zestaw beztuszowy

Trochę musiałam poczekać aż pojawi się beztuszowy zestaw do odcisków, ale.jak tylko dostałam informację, że jest od razu zamówiłam.
Realizacja bardzo szybka razem z wysyłką.

24 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Odcisk wypłaszcza się w trakcie wysychania

Wrażenia z użytkowania glinki niestety negatywne. Masa jest dość twarda nawet po ugnieceniu, więc trzeba użyć stosunkowo dużo siły, żeby odcisnąć rączkę dziecka. Przy kilkumiesięcznym maluchu jest to trudne i niekomfortowe. Jednak największym minusem jest to, że jak już uda nam się uzyskać odpowiednio wyraźny odcisk, to po kilku godzinach schnięcia wypłaszcza się on i staje się niewyraźny. Ponadto glinka wysycha bardzo powoli. To miał być prezent dla dziadków, a póki co boję się, że w ostatniej chwili będę szukać czegoś innego.

18 janvier 2026
Avis spontané

Album i karty są super

Album i karty są super!
Jakość wykonania kart do albumu, jak i sam album, są rewelacyjne.
Oprócz zapisywania ważnych momentów i osiągnięć dziecka jest miejsce na zdjęcia, które to dokładniej obrazują.
Karty do zdjęc tak nam się spodobały, że kupiliśmy też dla znajomych.

31 décembre 2025

Piękny album

Piękny album, super wykonanie . Zakupiony z outletu a wygląda jak nowy. Idealna pamiątka

9 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Glinka jest lekka

Glinka jest lekka, słabo odbija - trzeba użyć bardzo dużo siły, żeby odbiło się cokolwiek. Do tej pory nie zaschła. Żałuję wydanych pieniędzy. Używałam wcześniej innej glinki i miałam zupełnie inne doświadczenie.

2 novembre 2025

Réponse de Mini Misiu

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Bardzo nam przykro, że glinka nie spełniła Pani oczekiwań. Sami w domu wykonujemy odciski tą samą glinką średnio co pół roku i nigdy nie zdarzyło się, aby nie wyschła. Z tego, co widzimy, kupiła Pani dwa opakowania – możliwe, że problem pojawił się w momencie, gdy zostały one połączone. Nie zalecamy takiego rozwiązania, ponieważ na jeden odcisk należy zużyć jedno opakowanie glinki.

Postaramy się wyjaśnić tę sytuację z Panią mailowo.
Dziękujemy również za przesłaną sugestię – każda uwaga pomaga nam ulepszać nasze produkty.

Pozdrawiamy serdecznie,

Miłość

Drzewko szczęścia było Naszym prezentem dla Pary Młodej.
Pomysł bardzo spodobał się gościom. Pięknie wykonane w formacie 50x70 bez problemu pomieściło odciski palców 200 gości. Tusze zdały zadanie. Polecam

4 octobre 2025

Réponse de Mini Misiu

Dziękujemy z całego serca za tak miłe słowa! 🥰
Ogromnie się cieszymy, że nasz plakat stał się częścią tak wyjątkowego dnia i spodobał się zarówno Parze Młodej, jak i gościom.
Pozdrawiamy

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka realizacja jak również…

Bardzo szybka realizacja jak również wysyłka. Wiedziałam że to jest piękna pamiątka,ale na żywo jest jeszcze piękniejsza, dziękujemy serdecznie razem z bobasem za fantastyczną rzecz gdzie można zachować niezapomniane chwile i momenty ukryte w tym niezwykłym albumie ☺️🫶...

8 août 2025

Réponse de Mini Misiu

Ogromnie się cieszymy, że album spełnił oczekiwania i na żywo zachwycił jeszcze bardziej 🥰 To dla nas wielka radość, że może być wyjątkową pamiątką dla Was i Waszego maluszka. Dziękujemy za tak ciepłe słowa!

Piękny prezent

Zamówienie przyszło szybko i pięknie zapakowane.
Rodzice maluszka są zadowoleni z prezentu.

20 juillet 2025

Réponse de Mini Misiu

Serdecznie dziękujemy za opinię! 💛 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i że prezent sprawił radość rodzicom maluszka. To dla nas największa satysfakcja.

All great

Great quality and speed of service

23 juin 2025

Réponse de Mini Misiu

Thank you so much for your kind words! We’re happy you’re satisfied with both the quality and the fast delivery. 💛

Polecam w 100%

4 mai 2025

Dziękujemy ❤️

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, kultura oraz pomoc w każdym aspekcie. Dziękuję za przemiłą obsługę.
Polecam w 100 %
Bożena

21 avril 2025

Réponse de Mini Misiu

Pani Bożeno, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i rekomendację. Cieszymy się, że mogłyśmy pomóc i że jest Pani zadowolona z obsługi. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. ❤️

Drzewko do odcisków

Szybko, sprawnie. Plakat zgodny z opisem

10 avril 2025

Dziękujemy serdecznie za opinię! 💛
Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a plakat spełnił oczekiwania 🎨😊
Zapraszamy ponownie – mamy jeszcze wiele pięknych produktów do odkrycia!
Zespół Mini Misiu 🐻✨

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus