Fantastisk lille shop ✨ Har købt der mange gange efterhåndende - og elsker det hver gang 🙏🏻 Skønne varer til børn og virkelig god service. Kan klart anbefale Mini Monde 🤩
Lisez les avis des autres
Fantastiske Mini Monde Copenhagen. ❤️ har efterhånden handlet her en del gange. Altid HURTIG levering, LÆKKER indpakning og SLIK 🥳😍 Meget lækkert og bredt udvalg af de brands der føres. Siden er let... Voir plus
Jeg er glad for at handle hos minimonde! Der er super god service, hvis man har nogle spørgsmål og så modtager man hurtigt sin ordre, virkelig dejligt sted at handle.
L'entreprise a répondu
Jannie fra Minimondechp har været fuldstændigt fantastisk! Hun har leveret en hel ekstraordinær service og mine varer blev leveret i en pakkeboks indenfor 24 timer. TAK for en god oplevelse! Jeg vil h... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mini Monde Copenhagen er et online børnetøjsunivers med en masse lækkerier til børn i alderen 0-8 år.
Coordonnées de contact
Danemark
- info@minimonde.dk
- minimondecph.dk
Demande des avis aux clients
Fantastisk shop
Fantastisk lille shop ✨
Har købt der mange gange efterhåndende - og elsker det hver gang 🙏🏻
Skønne varer til børn og virkelig god service. Kan klart anbefale Mini Monde 🤩
Jeg har altid en god oplevelse hos…
Jeg har altid en god oplevelse hos Jannie. God service og flot tøj ❤️
Fineste butik og altid helt fantastisk…
Fineste butik og altid helt fantastisk service ❤️
Som altid perfekt service!
Endnu engang en fantastisk oplevelse at handle i Minimondes fine univers😍
Hurtig forsendelse og fineste varer.
Super god service og KANON hurtig…
Super god service og KANON hurtig levering! imponerende😍😍
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Leveringen var meget hurtig og alt var som det skulle være👏🏼🛍️
Det lækreste tøj og hurtig service
Det lækreste tøj, vildt hurtig betjening! Købte to lykkeposer og fik så fint en blanding!
altid hurtigt levering og fantastisk…
altid hurtigt levering og fantastisk service.
Sendte en vare retur og dagen efter, havde de allerede modtaget og returneret pengene.
Husk at støtte de små forretninger, jeg bliver ved med at støtte her :)
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, fineste udvalg i butikken og fineste gaveindpakning. Man bliver altid mødt af smil når man kommer i butikken.
Super hurtig betjening og modtagelse af…
Super hurtig betjening og modtagelse af det bestilte 🥰
Hurig og god leveringservice
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos minimonde både på webshoppen og i butikken, god service, fantastisk udvalg og lynhurtig levering 💕
10 stjerner for ekstremt god service
10 stjerner for ekstremt god service - købte to lykkeposer. Modtog dem indenfor 24 timer - og bedst af alt ramte de lige i øjet. TAK for suveræn service ❤️
Virkelig god oplevelse
Jeg har af to omgange bestilt lykkeposer ved Mini Monde. Begge gange er min pakke sendt hurtigt afsted, og indholdet af lykkeposen har været langt over forventning. Her handler jeg gerne en anden gang :-)
Lyn hurtig forsendelse og en virkelig…
Lyn hurtig forsendelse og en virkelig fin lykkepose
Hurtig levering og gode priser 🌸
Hurtig levering og gode priser 🌸
Klar anbefaling herfra 😊
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.