MinVinduespolering/MinAlgebehandling Avis 128

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik renses vores tag og fliser d. 1.5. alt er forløbet 100% efter aftale. Blev ringet op en halv time før vi skulle have det behandlet som aftalt. Det ser allerede godt ud både vores tag og flis... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supers god service - intet at sætte en finger på. Kommer planmæssigt, udfører arbejdet, oplysninger og besparelsesmodeller ved fast årligt. Man føler sig taget rigtig godt om som kunde, og man mærker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu fået 2 algebehandlinger af Khaled og han kan varmt anbefales! Han overholder aftalerne, ringer når han er på vej, udfører arbejdet grundigt og er grundig med sin gennemgang af det udførte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service. SMS’er dagen før ankomst. Nemt at planlægge. Rigtig flot resultat indendørs også. Mega hyggelig at man altid lige får en hurtig snak ifm. besøget. Stor og varm anbefaling herfra.

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de nettoyage de vitres
  2. Service de ménage
  3. Service de ménage professionnel
  4. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Velkommen til MinVinduespolering, dit pålidelige og erfarne valg til vinduespolering i området. Vi har specialiseret os i at give dine vinduer en skinnende finish, uanset om du har brug for vinduespolering i private hjem eller kommercielle bygninger. Vores dygtige og erfarne team er dedikeret til at give dig den bedste service og de bedste resultater, så du kan have renere og klarere vinduer. Som en ung og dygtig vinduespudser har jeg valgt at starte min egen virksomhed. Efter at have gennemgået en grundig uddannelse på Danmarks eneste vinduespudser skole, er jeg nu blandt de første faglærte vinduespudsere i landet. Jeg er stolt af at kunne levere kvalitetsarbejde og et håndværk, jeg 100% står inde for. Mit fokus er altid at levere det bedste resultat til mine kunder. Derfor anvender jeg kun professionelt udstyr fra førende leverandører og jeg er altid opdateret med de nyeste teknikker og udstyr til optimering af kvaliteten. Jeg stræber altid efter at forbedre mig for mine kunder. Ved at starte min egen virksomhed har jeg muligheden for at opbygge en personlig relation til mine kunder og at levere en service, der tilpasses deres individuelle behov. Planen med min virksomhed er ikke at blive den største på markedet, men lige akkurat stor nok til, at jeg kan fortsætte med at være din lokale vinduespudser med en personlig relation. Vælger du mig som din vinduespudser, kan du forvente pålidelighed, en høj service, det bedste værktøj på markedet og en faglært vinduespudser med en passion for sit fag. Jeg glæder mig til at give dig rene vinduer og en positiv oplevelse.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefales

Jeg havde købt algebehandling af tag og fliser gennem deal.dk. Jeg har aldrig modtaget, hverken opkald eller SMS om, hvornår arbejdet ville blive udført. Og, nu kan jeg ikke få arbejdet udført, da de har været på adressen, mens jeg var bortrejst. På trods af, at jeg havde adviseret min planlagte ferie på mail, som ikke blev besvaret og nu er helt forsvundet 😳 Det var desværre ikke muligt at lande en fornuftig løsning på at få arbejdet udført.

26 septembre 2025
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Super algebehandling af tag.

Havde købt en deal med algebehandling af tag,hvilket blev udført både rettidigt og ordentligt. Blev adviseret flere dage inden og arbejdet blev udført præcist og ordentligt. Kan absolut anbefales herfra.

29 juin 2025

Alt OK

Alt OK, kom til aftalt tid, vejledning om frakobling af regnvandsopsamlen
Vedr. algebehandling af tag

29 juin 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus